semir 08.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj -gdzie zamawiasz parapety i ile płcisz za m2? w firmie p.Gawlasa podaje tel.609099179 Skoczów marmur gr 3 za m2 650,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 u nas kończą wylewki dziś weszła firma brukarska zaczęli podbudowę pod kostkę brukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 30.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kilka zdjęc z wnetrza naszego domku wkleiłem do http://forum.muratordom.pl/dom-magdy-martyny-i-marcina,t81803.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 30.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kilka zdjęc z wnetrza naszego domku wkleiłem do http://forum.muratordom.pl/dom-magdy-martyny-i-marcina,t81803.htm coś pięknego Co to za wkład? Hajduk Volcalo 1V? I jak można spytać kto robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 30.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 wkałd firmy spartherm chyba tak sie pisze. Obudowa wykonana własnym nakładem sił.Pozostanie tylko jeszcze obłozenie kamieniem,ale jakim jeszcze niewiwmy myslelismy o Woodgraine (dosc drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiach7 02.11.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 u nas już brama garazowa http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg Witam serdecznie, my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę? Będę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.11.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 u nas już brama garazowa http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg Witam serdecznie, my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę? Będę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Gosia firma Sylmar Skoczów tel.033-8584559 cena 9300,00 szer 500 x 230 napęd Mirola pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi 04.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam ,Ludzie pomóżcie !szukam ekipy do budowy domku w okolicy Międzybrodzia.To mogą być firmy z Bielska , Żywca , Kęt . Jeżeli macie namiary na solidne ekipy to dajcie znać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 04.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 jezeli jestes zainteresowany gazownikami,elektrykami lub tez inspektorem nadz bud.to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi 05.11.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć ,Interesują mnie na chwilę obecną budowlańcy : murarze . Ale dzięki będę pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdar15 06.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witajcie. jestem nowa na forum, ale chetnie sie przylacze do watku, jezeli oczywiscie pozwolicie Rowniez planujemy zaczac budowe domku wiosna 2008. narazie zaczynamy formalnosci zalatwiac. moje pytanko: czy zna ktos dobrego murarza z okolic bielska lub mazancowic?? niby do wiosny jesczze hohoho i troche ale czas tak szybko leci a znalesc kogos ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 06.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Tomi popytaj w firmie SKAT w Kętach ich adres znajdziesz w googlu. Budowali szybko i solidnie domek na mojej (tej gdzie obecnie mieszkamj)Zaczeli końcem czerwca teraz ludzie już mieszkają. Niestety nie budują u mnie, a szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 07.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witajcie. jestem nowa na forum, ale chetnie sie przylacze do watku, jezeli oczywiscie pozwolicie Rowniez planujemy zaczac budowe domku wiosna 2008. narazie zaczynamy formalnosci zalatwiac. moje pytanko: czy zna ktos dobrego murarza z okolic bielska lub mazancowic?? niby do wiosny jesczze hohoho i troche ale czas tak szybko leci a znalesc kogos ciezko Ekipę murarską mam dobrą... w zasadzie to "prawie miałem" bo murarka prawie skońcozna, schody tylko zostały do zrobienia. Mają pełne obłożenie na 2008 więc namiar na niewiele się zda - cudem ich wyszarpię na jakieś drobne roboty do mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdar15 08.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witajcie. jestem nowa na forum, ale chetnie sie przylacze do watku, jezeli oczywiscie pozwolicie Rowniez planujemy zaczac budowe domku wiosna 2008. narazie zaczynamy formalnosci zalatwiac. moje pytanko: czy zna ktos dobrego murarza z okolic bielska lub mazancowic?? niby do wiosny jesczze hohoho i troche ale czas tak szybko leci a znalesc kogos ciezko Ekipę murarską mam dobrą... w zasadzie to "prawie miałem" bo murarka prawie skońcozna, schody tylko zostały do zrobienia. Mają pełne obłożenie na 2008 więc namiar na niewiele się zda - cudem ich wyszarpię na jakieś drobne roboty do mnie ...[/quote szkoda coz pozostaje mi dalej szukac. Ale gdybys slyszal ze ktos ma wolny teminy na wiosen to daj znac, prosze (chociaz watpie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.11.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 "moja" ekipa tez ma cały 2008 zajęty niestety pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 21.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Jestem z Kęt i nie polecam firmy skat znam ich prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 21.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 W MIiędzybrodziu jest kierownik budowlany i kto jak kto on chyba najlepiej zna miejscowe firmy budowlane .Był moim kierownikiem i mogę go polecic ,ponieważ tak ważny aspekt jak budowa w gorach i na stokach obcy może popełnić wiele błędów .Służe na priw nr telefonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 21.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 To znowu ja .Na tym forum jestem już parę lat i czasami przysypiam na jakiś okres ,a potem sie budzę i aktywnie uczestniczę w forumowej wymianie doświadczeń.Mam parę możliwości wytłumaczenia w sprawie c.o podłóg ,kominków,itp. ,więc proszę pytać ,i jak tylko będę mógł to odpowiem i doradzę.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 26.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wreszcie udało mi się osiągnąć stan surowy zamknięty!!! Zakupiłem okna Urzędowski profil Galux, wyglądają naprawdę fajnie. Rozpoczynam też roboty wykończeniowe i mam w związku z tym pytanie, czy ktoś może polecić dobrą ekipę do tynków gipsowych? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.11.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wreszcie udało mi się osiągnąć stan surowy zamknięty!!! Zakupiłem okna Urzędowski profil Galux, wyglądają naprawdę fajnie. Rozpoczynam też roboty wykończeniowe i mam w związku z tym pytanie, czy ktoś może polecić dobrą ekipę do tynków gipsowych? Pozdrawiam my tez mamy Urzędowski , a co do ekipy mam fajną ale maja dopiero czas ok maja 2008,moge wysłac na priv,tel. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts