Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy w Beskidach nikt nie buduje?

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u nas już brama garazowa :)

http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg

Witam serdecznie,

my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę?

Będę wdzięczna za odpowiedź

pozdrawiam

Gosia

u nas już brama garazowa :)

http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg

Witam serdecznie,

my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę?

Będę wdzięczna za odpowiedź

pozdrawiam

Gosia

firma Sylmar Skoczów tel.033-8584559

cena 9300,00 szer 500 x 230 napęd Mirola

pozdrawiam

Witajcie. jestem nowa na forum, ale chetnie sie przylacze do watku, jezeli oczywiscie pozwolicie :D

Rowniez planujemy zaczac budowe domku wiosna 2008. narazie zaczynamy formalnosci zalatwiac.

moje pytanko: czy zna ktos dobrego murarza z okolic bielska lub mazancowic?? niby do wiosny jesczze hohoho i troche ale czas tak szybko leci a znalesc kogos ciezko :(

Witajcie. jestem nowa na forum, ale chetnie sie przylacze do watku, jezeli oczywiscie pozwolicie :D

Rowniez planujemy zaczac budowe domku wiosna 2008. narazie zaczynamy formalnosci zalatwiac.

moje pytanko: czy zna ktos dobrego murarza z okolic bielska lub mazancowic?? niby do wiosny jesczze hohoho i troche ale czas tak szybko leci a znalesc kogos ciezko :(

Ekipę murarską mam dobrą... w zasadzie to "prawie miałem" :wink: bo murarka prawie skońcozna, schody tylko zostały do zrobienia.

Mają pełne obłożenie na 2008 więc namiar na niewiele się zda - cudem ich wyszarpię na jakieś drobne roboty do mnie 8) ...

Ekipę murarską mam dobrą... w zasadzie to "prawie miałem" :wink: bo murarka prawie skońcozna, schody tylko zostały do zrobienia.

Mają pełne obłożenie na 2008 więc namiar na niewiele się zda - cudem ich wyszarpię na jakieś drobne roboty do mnie 8) ...[/quote

:cry: szkoda :cry: coz pozostaje mi dalej szukac. Ale gdybys slyszal ze ktos ma wolny teminy na wiosen to daj znac, prosze :wink: (chociaz watpie)

• 2 weeks później...
To znowu ja .Na tym forum jestem już parę lat i czasami przysypiam na jakiś okres ,a potem sie budzę i aktywnie uczestniczę w forumowej wymianie doświadczeń.Mam parę możliwości wytłumaczenia w sprawie c.o podłóg ,kominków,itp. ,więc proszę pytać ,i jak tylko będę mógł to odpowiem i doradzę.Adam

Wreszcie udało mi się osiągnąć stan surowy zamknięty!!! Zakupiłem okna Urzędowski profil Galux, wyglądają naprawdę fajnie. Rozpoczynam też roboty wykończeniowe i mam w związku z tym pytanie, czy ktoś może polecić dobrą ekipę do tynków gipsowych? Pozdrawiam

my tez mamy Urzędowski , a co do ekipy mam fajną ale maja dopiero czas ok maja 2008,moge wysłac na priv,tel.

pozdrawiam