Fiddler 27.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dzięki semir, ale maj 2008 to trochę zbyt odległa data. A tak dla informacji ile zyczy sobie ta ekipa za m.kw. tynku? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi 02.12.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 W MIiędzybrodziu jest kierownik budowlany i kto jak kto on chyba najlepiej zna miejscowe firmy budowlane .Był moim kierownikiem i mogę go polecic ,ponieważ tak ważny aspekt jak budowa w gorach i na stokach obcy może popełnić wiele błędów .Służe na priw nr telefonu . Witam Adamos ! Chyba mamy tego samego kierownika. Znana osoba w Międzybrodziu. Ale firmy , którą on poleca nie chcę. Po zbóju drodzy !!! Ale dzięki za info. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 04.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Od 2 miesięcy czekamy na przyłaczenie nas do gazociągu. Koszmar w biały dzień. Mielismy zamieszkać na święta ,ale niestety monopoliści nam tego nie ułatwili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 04.12.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ADAMOS48 a na jakiej podstawie twierdzisz że zła firma?? Ja mam wręcz przeciwne doświadczenia. MOjej sąsiadce budowali dom solidnie i szybko( od czerwca do.. listopada bo już mieszka:)) Zapytać zawsze można a i tak decyzję podejmuje inwestor. Ja teraz tez będę miała wynajętą tą firmę a szczerze powiedziawszy są 100000 razy lepsi niz moja obecna firma z którą się będę prawdopodobnie sądzić. Też z naszych okolic a dokładnie z Kęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net_ka 12.12.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam, My też już mamy stan surowy zamknięty. Teraz właśnie robimy tynki wew i wylewki. Czy 12 tys robocizny za 140m2 domek (tynki + wylewki na poddaszu ) to dobra cena? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.12.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam, My też już mamy stan surowy zamknięty. Teraz właśnie robimy tynki wew i wylewki. Czy 12 tys robocizny za 140m2 domek (tynki + wylewki na poddaszu ) to dobra cena? Pozdrawiam wszystkich my płaciliśmy za tynki 19 zł za m2 z materiałem wylewki 20 zł robocizna ( papa + beton) + materiał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szowin 18.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, szukam namiarów na firmy od tynków (cem-wap) i wylewek w Cieszynie. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net_ka 18.12.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Moi fachowcy od tynków są niestety zajęci, więc nie pomogę Mam pytanie, gdzie w Bielsku można najkorzystniej kupić parapety wewnętrzne. Myślę o konglomeracie, bo marmur chyba drogi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 20.12.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich,Czy ktos z forumowiczow moze polecic jakas dobra/sprawdzana i nie droga firme budowlana z bielska?? w sezonie 2008 (chcialbym) zaczynam bdowe a nie moge znalesc przyzwoitego wykonawcy.Za kazde info z gory dziekuje.Pozdrawiamxtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R.A.F. 23.12.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Witam, zaglądam tutaj często, dobrze, że coś takiego powstało na forum. Przymierzam się latem 2008 roku do budowy GL 176 ze Studia Atrium. Warunki zabudowy i projekt już mam, teraz skupiam się na wyborze wykonawcy. W styczniu już będę wiedział kto bedzie budował domek. Mniej więcej latem będę intensywniej z Wami wymieniał doświadczenia, narazie załatwiam papierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogo07 29.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Witam wszystkich Poszukuje sprawdzonej i nie drogiej firmy budowlana z okolic bielska?? W roku 2008r chcę rozpocząć budowę domu.Jeśli znacie godne polecenia ekipy dajcie znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R.A.F. 03.01.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 mogę Ci polecić firme z Godziszki, pasuje? Jest bardzo szybka (budowali znajomemu i był zadowolony) i chyba nie taka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.01.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 u nas drzwi wejściowe zamontowanegipsowanie sufitów i ogolnie lekki spokój na budowie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 08.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jak się wszyscy chwalą to i ja... Rok 2007 zakończyliśmy stanem surowym otwartym bez 1/2 gąsiora i schodów (celowo, żeby ograniczyć dostęp do piętra): http://picasaweb.google.pl/YatzaW/StanSurowyOtwartyGru2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 08.01.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Strasznie dawno nie pisałam no totalne zaniedbanie Ale u nas niestety nie tak różowo: więźbe nam taką zrobiono, że jej nie odebralismy (straszna!). Tak więc powtórka z zamówienia więźby = decyzja o odłożeniu budowy do wiosny. Mamy ściany poddasza i prowizoryczny dach. Na szczęście to nie wyścigi i spokojnie sobie wszystko po kolei układamy.Tylko czasu na forum jakoś mało! Szukam namiarów na ekipę od tynków i wylewek I umawiam terminy wykonania wnętrz i instalacji. Tak więc zima upływa na organizacji i planowaniu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 09.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Musimy podtrzymywać ten watek aby nie spadł na dalsze strony . My mamy kilka dni do przeprowadzki ,więc tempo nasze jest spore. Musimy załatwić to w trakcie trwania ferii zimowych. Trzymajcie za nas kciuki. Pierwszy termin padł-mieliśmy spędzić święta BN w nowym domu ale nie udało nam sie. Mamy cichą nadzieje ze do końca stycznia będziemy na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.01.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Musimy podtrzymywać ten watek aby nie spadł na dalsze strony . My mamy kilka dni do przeprowadzki ,więc tempo nasze jest spore. Musimy załatwić to w trakcie trwania ferii zimowych. Trzymajcie za nas kciuki. Pierwszy termin padł-mieliśmy spędzić święta BN w nowym domu ale nie udało nam sie. Mamy cichą nadzieje ze do końca stycznia będziemy na swoim trzymamy kciuki, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 10.01.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzieki Semir-zawsze mozna na Ciebie liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R.A.F. 10.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy ktoś z was zna najtańszą hurtownie handlującą prefabetem z okolic bielska B.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 10.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A dlaczego szukasz hurtowni z okolic Bielska a nie chcesz kupić od producenta? Zanim zakupisz beton komórkowy-przemyśl to dokładnie czy warto. Myśmy tez z początku chcieli budować z bk, ale jak zaczęliśmy rozmawiać z ludźmi, którzy już wybudowali domy, to jednak zdecydowaliśmy sie na ceramikę. Pewnie teraz sie narażam właścicielom domów z bk, ale cóż każdy buduje z tego co uważa za najlepsze. My sie cieszymy z naszego wyboru. Ktos kiedyś nam powiedział -można oszczędzać na wyposażeniu domu ale nigdy nie oszczędzajcie na jakości materiałów. To tylko moja subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts