nika76 14.02.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja trafiłam przypadkowo na geodeta który ma siedzibe na 2 pietrze w kamienicy obok UM w Bielsku.Jestem zadowolona. Dośc szybko wykonano umowę-inna sprawa ,ze były to głównie papierkowe załatwienia( przekwalifikowanie klasy działki z rolnej ja bezklasową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witajcie, szukam dobrej ekipy do tynków maszynowych gipsowo-wapiennych z terenu Bielsko-Cieszyn. Chodzi o takich, po których nie trzeba już poprawiać i robić żadnych gładzi. Miał ktoś z Was z takowymi do czynienia? Jacek Sikora, Goleszów. Robił u nas, jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.03.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam wszystkich! Zaczynam sledzic forum. Planuje budowe u podnoza gory Chelm. Witaj sąsiedzie z tej samej Gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 02.03.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam wszystkich, Czy ktoś może polecić jakąś ekipę od schodów w Bielsku lub okolicach? Chodzi mi o obłożenie drewnem schodów betonowych. W okolicy jest bardzo dużo takich firm, a za dużo razy się już naciąłem, żeby brać w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 02.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam wszystkich ........................pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam wszystkich, Czy ktoś może polecić jakąś ekipę od schodów w Bielsku lub okolicach? Chodzi mi o obłożenie drewnem schodów betonowych. W okolicy jest bardzo dużo takich firm, a za dużo razy się już naciąłem, żeby brać w ciemno. Nasze schody są obłożone płytkami, ale znajomi robili w drewnie i są z wykonania zadowoleni. Firma z Bażanowic (koło Cieszyna), jeśli chcesz, dowiem się o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 03.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam wszystkich, Czy ktoś może polecić jakąś ekipę od schodów w Bielsku lub okolicach? Chodzi mi o obłożenie drewnem schodów betonowych. W okolicy jest bardzo dużo takich firm, a za dużo razy się już naciąłem, żeby brać w ciemno. Nasze schody są obłożone płytkami, ale znajomi robili w drewnie i są z wykonania zadowoleni. Firma z Bażanowic (koło Cieszyna), jeśli chcesz, dowiem się o namiary poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JULAAA 10.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 "Witam ale sasiadem jestem bardziej dlatego, ze mieszkam na ulicy wojska polskiego tzn po drigiej sronie torow jeszcze na blokowisku witaj to pewno się mijamy bo ja również stamtąd jestem:))) my mamy działkę w Jaworzu i dzis składamy o pozwolenie na budowę. pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JULAAA 10.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam wszystkich z Bielska i okolic!!! jeśli pozwolicie to z chęcią do Was dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.03.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam wszystkich, Czy ktoś może polecić jakąś ekipę od schodów w Bielsku lub okolicach? Chodzi mi o obłożenie drewnem schodów betonowych. W okolicy jest bardzo dużo takich firm, a za dużo razy się już naciąłem, żeby brać w ciemno. Witaj Lobo My mieliśmy firmę spod Opola Znają się na swojej robocie, są rzetelni i słowni. Na czas budowy dają zastępcze schody budowlane. Można sobie zrobić wycenę na ich stronie. http://www.mojeschody.com/ Schody są piękne i bardzo polecam tą firmę pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_p 13.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam wszystkich, jestem / jesteśmy całkowitymi nowicjuszami na muratorze , na wiosnę planujemy rozpocząć budowę w czechowicach-dz. wg projektu ROMINA G2 z archipelagu - poszukujemy sprawdzonej ekipy lub kilku ekip do budowy domu od podstaw (bk 24 + wełna), jeśli ktoś może pomóc to będę bardzo wdzięczny 604 562 764 http://www.archipelag.pl/projekty-domow/romina-g2/ pozdr andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 13.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam! Czy możecie mi napisać gdzie w Bielsku jest duży wybór płytek łazienkowych? Jakiś salon z aranżacjami? Poza LM i castoramą bo tam chyba wszędzie mają to samo.I jeszcze jakieś studia kuchenne? Wogóle interesują mnie wszelkie salony wyposażenia wnętrz - meble, kuchnie, płytki itp, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_p 13.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hej, np. tutaj / za makro - droga na Cieszyn http://www.pilch.pl/ pozdrandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irkos 14.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Salony z płytkami: Ceramed (Piekarska i koło Sfery), w Sferze, 1 Maja (koło Aqua) - sklep z płytkami i hurtownia Kard, ul. Wyzwolenia, ul. Piekarska - sklep z włoskimi płytkami i jeszcze kilka innych.Z meblami: ul. Partyzantów (kilka sklepów), http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=meble&loc=Bielsko-Bia%B3a&Submit=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 21.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 w gazecie prawnej znalazlam informacje,że cena budowy domu spadła o ok 30%, z wykonawcami mozna sie targować, spadły także ceny materiałów.Jest to dla mnie bardzo dziwne bo obdzwaniam wiele firm, zamawiam materiały na ocieplenie, pustaki, okna, blachodachówke i wszedzie sa ceny min takie jak były albo juz "wiosenne"Jedyny extra rabat dostałam na okna FAKRO 25% , porotherm 25 6,20/szt.Z blachodachówka mnie postraszyli,ze podrożeje, tak samo drewno na więźbe -ok 600zł netto/m2. Inna sprawa ze Słowacy wykupuja wszystko ,kurs EURO/PLN sprzyja .Pochwalcie sie rabatami na czym można utargować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 25.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam! Czy możecie mi napisać gdzie w Bielsku jest duży wybór płytek łazienkowych? Jakiś salon z aranżacjami? Poza LM i castoramą bo tam chyba wszędzie mają to samo. I jeszcze jakieś studia kuchenne? Wogóle interesują mnie wszelkie salony wyposażenia wnętrz - meble, kuchnie, płytki itp, itd... W Bielsku ładne ekspozycje to wiadomo: Sanimex, Ceramed, Pilch u siebie, Combikol, ale warto pojeździć po okolicy np. Cezar w Czechowicach, blisko Kabli. Ja kupiłem 3/4 kafli w internecie np. na Plytki24.pl. Opłacało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 25.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 w gazecie prawnej znalazlam informacje,że cena budowy domu spadła o ok 30%, z wykonawcami mozna sie targować, spadły także ceny materiałów. Jest to dla mnie bardzo dziwne bo obdzwaniam wiele firm, zamawiam materiały na ocieplenie, pustaki, okna, blachodachówke i wszedzie sa ceny min takie jak były albo juz "wiosenne" Jedyny extra rabat dostałam na okna FAKRO 25% , porotherm 25 6,20/szt. Z blachodachówka mnie postraszyli,ze podrożeje, tak samo drewno na więźbe -ok 600zł netto/m2. Inna sprawa ze Słowacy wykupuja wszystko ,kurs EURO/PLN sprzyja . Pochwalcie sie rabatami na czym można utargować? Ja na FAKRO też miałem 24% rabatu, pytanie jak się ma cennik 2009 do "mojego" 2007? Porotherm to fakt, jest teraz tani, ja kupowałem latem 2007 po 9,76zł/szt! i to słowacki, bo innego nie było. Tak więc 57% masz taniej Więźbę impregnowaną kupiłem w 2007 po 680 zł/m3 netto. Tu różnica mniejsza 13%. Pamiętajcie że wykończeniówka to jest dopiero jazda. Przykład: Mam sporo kafelkowania, 2 łazienki, podłogi tam gdzie podłogówka, kotłownia, garaż, kuchnia. Wyszło ok. 90m2. Samej zaprawy klejowej zużyliśmy 900kg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 25.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Właśnie dostałam info ,że blachodachówka firmy Bratex drozeje 5%, za docieplenie tez kazali mi zapłacić teraz bo do maja na pewno podrożeje.Znacie może system Termo-bravo? Ja sie skusilam, na internecie znalazlam same pozytywne opinie,ze podobno dobry klej i zaprawa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sega 30.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam wszystkich! Zaczynam sledzic forum. Planuje budowe u podnoza gory Chelm. Witaj sąsiedzie z tej samej Gminy Czesc! Tez jestes pod Chelmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts