Magdalena Strok 16.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam wszystkich:) Razem z mężem w czerwcu ruszamy z budową Protona 1 w Jasienicy k. Bielska. Mamy już firmę budowlaną zamówioną. Jeśli chodzi o kupno materiałów, to polecili nam firmę Betex. Podobno tanio i dobra jakość. Chcemy budować z betonu komórkowego 36-tutaj to podobno Prefabet ma najlepsze ceny. Czy ktoś już z tego budował? Jak tak to z jakiego skladu budowlanego?Prosimy o pomoc! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 17.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 WitamJak w Jasienicy to sprawdźcie sobie ceny u Jury.W Betexie jakiś czas tempu sprawdzałem cenę Porotherma to nie mieli rewelacji.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wódowlaniec 27.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Pytałem dzisiaj w PSB w Mazańcowicach o pustaki gr.24cm (ceramika na pióro).Dostałem ofertę "Leiera" 52 zł za m2 muru, transport 36zł za auto z HDS- em (10 palet).Po niedzieli jadę szukać dalej.Piszcie jak macie jakieś dobre oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek 11 07.04.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam zamierzam budowac dom w okolicy Żywca projekt m-110.niestety chyba bardzo mało osób go buduje bo mało informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek 11 10.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Do burifanek.Obserwowałem budowe twojego domu i muszę przyznać że sprawnie i szybko szła budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam wszystkich:) Razem z mężem w czerwcu ruszamy z budową Protona 1 w Jasienicy k. Bielska. Mamy już firmę budowlaną zamówioną. Jeśli chodzi o kupno materiałów, to polecili nam firmę Betex. Podobno tanio i dobra jakość. Chcemy budować z betonu komórkowego 36-tutaj to podobno Prefabet ma najlepsze ceny. Czy ktoś już z tego budował? Jak tak to z jakiego skladu budowlanego?Prosimy o pomoc! Pozdrawiamy! Nie wiem jak w Bielsku, ale w Cieszynie Betex jest najdroższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi99 19.04.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 a grupa beskidzka nie ma listy (nie)polecanych wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi99 21.04.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 23-25 kwietnia w nowej hali pod Dębowcem odbędą się targi budowlane Twój dom 2010 Czy szanowni formułowicze wybieraja sie na tą impreze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jg514 21.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Ja właściwie mam dom- pół z bali, pół murowany. Z 1864 roku (spadek) Czy ktoś wie jak odrestaurować taki dom? Od czego zacząć i gdzie szukać? Dom jest piękny, ma klimat, ale czas zrobił swoje. Jest tam chyba tylko prąd, żadnych innych instalacji nie ma. Nie chciałabym go burzyć- w końcu tyle przetrwał Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Ja właściwie mam dom- pół z bali, pół murowany. Z 1864 roku (spadek) Czy ktoś wie jak odrestaurować taki dom? Od czego zacząć i gdzie szukać? Dom jest piękny, ma klimat, ale czas zrobił swoje. Jest tam chyba tylko prąd, żadnych innych instalacji nie ma. Nie chciałabym go burzyć- w końcu tyle przetrwał Pozdrawiam wszystkich Najszybciej otrzymasz odpowiedź w dziale "Przebudowy i remonty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
operatus 22.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam zacząłem budowę wykopy wykopane teraz pora na zalewanie co sądzicie o betoniarni feniks ul. Jeża, chyba że macie gdzieś taniej 240 z pompą za kubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 23.04.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cenowo zawsze byli w czołówce. No i wystawiają WZ-tkę Bądź miły dla operatora pompy a nic złego ci nie grozi:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi99 24.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 jeśli ktoś sie zastanawia nad pojściem na targi to niech się nie waha - byłem wczoraj i stwierdzam że warto: duzo wystawców no i nową hale mozna obejrzeć pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pleplek 25.04.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam Przeglądałem kilka poprzednich stron i nie mogłem znaleźć w miarę świeżych namiarów na firmy budowlane w byłym woj.bielskim . Tak więc jeśli ktoś zna dobrą i tanią firmę proszę o kontakt na pewno dla innych też się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ammetyst 26.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Jestem z B-B ale buduję mój domek w Kozach. Mam już stan surowy zamknięty, pądzik też i wytynkowany parter. Szkoda że wcześniej nie znalazłam tego forum, bo sporo tu można się dowiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mamy pytanie do tych, którzy są na bieżąco- ile obecnie w Bielsku lub okolicach kosztuje nabycie wierzchniej ziemi do wyrównania terenu?Z góry dziękuję za wszelki informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.04.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 No cóż, ja podobne pustaki kupowałem za 50 zł/m2, razem z kosztami transportu. Znalazłem skład budowlany w.... Wodzisławiu. Tylko jedno ale, to było w lutym. Natomiast właściciel jest w miarę elastyczny, więc można się nieco potargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.04.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Pytałem dzisiaj w PSB w Mazańcowicach o pustaki gr.24cm (ceramika na pióro).Dostałem ofertę "Leiera" 52 zł za m2 muru, transport 36zł za auto z HDS- em (10 palet).Po niedzieli jadę szukać dalej.Piszcie jak macie jakieś dobre oferty. No cóż, ja podobne pustaki kupowałem za 50 zł/m2, razem z kosztami transportu. Znalazłem skład budowlany w.... Wodzisławiu. Tylko jedno ale, to było w lutym. Natomiast właściciel jest w miarę elastyczny, więc można się nieco potargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
operatus 28.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 zna ktoś firmę gdzie można tanio pożyczyć deskowanie do fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 28.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 witam serdecznie wszystkich budowniczych z Podbeskidzia Budujemy domek w Międzyrzeczu G. obecnie ekipa kończy malowanie podbitki i krokwi, zaczynamy ścianki działowe i instalacje wewnętrzne Operatus my wypożyczaliśmy szałunki w BPBP wypożyczalnia na Boruty Spechowicza 27 - są dobrze wyposażeni pozdrawiam Stefanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts