furman 26.10.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cześć! Mogę polecić rewelacyjną ekipę z Bielska, budują cały stan surowy, świetni fachowcy i uczciwi ludzie. Z góry uprzedzam - kolejki mają dosyć długie, choć nie należą do najtańszych. Ale wszystkie kolejne ekipy na budowie chwalą ich robotę i naprawdę dopóki byli u mnie spałem spokojnie... Zainteresowanych namiarami zapraszam na priva, pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emisb 26.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cześć! Mogę polecić rewelacyjną ekipę z Bielska, budują cały stan surowy, świetni fachowcy i uczciwi ludzie. Z góry uprzedzam - kolejki mają dosyć długie, choć nie należą do najtańszych. Ale wszystkie kolejne ekipy na budowie chwalą ich robotę i naprawdę dopóki byli u mnie spałem spokojnie... Zainteresowanych namiarami zapraszam na priva, pozdrawiam Paweł poproszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz123 26.10.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam wszystkich budujących, Mam prośbę - jakiego solidnego architekta możecie mi polecić, dodam iż mam już plan budynku i potrzebuje aby archtekt naniusł mi na mapke budynek i dopełnil wszystkich formalności z tym związanych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.10.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cześć! Mogę polecić rewelacyjną ekipę z Bielska, budują cały stan surowy, świetni fachowcy i uczciwi ludzie. Z góry uprzedzam - kolejki mają dosyć długie, choć nie należą do najtańszych. Ale wszystkie kolejne ekipy na budowie chwalą ich robotę i naprawdę dopóki byli u mnie spałem spokojnie... Zainteresowanych namiarami zapraszam na priva, pozdrawiam Paweł Bardzo prosze o namiary na ta ekipę na priv. Sprawa pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 27.10.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam wszystkich budujących, Mam prośbę - jakiego solidnego architekta możecie mi polecić, dodam iż mam już plan budynku i potrzebuje aby archtekt naniusł mi na mapke budynek i dopełnil wszystkich formalności z tym związanych, Witam, mogę polecić pana Ryszarda Bogackiego, firmę ma w Bujakowie na ulicy Stawowej, nr tel. (033) 810 80 22. Załatwiają nawet bardzo ciężkie sprawy z łatwością Moje pozwolenie załatwił jeden z jego pracowników, o nic nie musiałam się martwić, ceny przystępne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krepek 28.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Mam do sprzedania stemple budowlane (wycięty zamek oraz wyrównana krawędź). sztuk ok 120. cena 6 zł (możliwość negocjacji). Mam tez do sprzedania garaż - blaszak, szer. 3 m dł 5 metrów. Stan bdb, cena 800 (tez do negocjacji). Czy ktos z was ma studnie kopaną, interesuje mnie co robić dalej dalej, kiedy można badać wodę w sanepidzie - podobno sie cos wrzuca celem doprowadzenia wody do stanu "używalności". Studnia wykopana dziś Czy możecie zasugerować jakieś pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krepek 28.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Wrócę jeszcze do studni, zakładam że nie ma "opaski betonowej"...po jakim czasie można coś takiego zrobić i jak?Czy owa opaska musi być przez całą głębokość studni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz123 28.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam, mogę polecić pana Ryszarda Bogackiego, firmę ma w Bujakowie na ulicy Stawowej, nr tel. (033) 810 80 22. Załatwiają nawet bardzo ciężkie sprawy z łatwością Moje pozwolenie załatwił jeden z jego pracowników, o nic nie musiałam się martwić, ceny przystępne. Pozdrawiam. Serdecznie dziękuje za podpowiedż, - jest ona dla mnie bardzo ważna iż szukam sprawdzonego architekta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomiq 29.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 ... Załatwiają nawet bardzo ciężkie sprawy z łatwością Moje pozwolenie załatwił jeden z jego pracowników, o nic nie musiałam się martwić, ceny przystępne. Po takiej reklamie pana Ryszarda B. niedługo odwiedzą pracownicy CBA Strasznie nie lubię zestawienia słów "załatwić" i "urzędnik" ... staram się używać słowa "załatwić" tylko w kontekście potrzeb fizjologicznych. „Język nie tylko opisuje rzeczywistość, ale ją tworzy” – Jerzy Bralczyk Taki OT, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 29.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Po takiej reklamie pana Ryszarda B. niedługo odwiedzą pracownicy CBA Strasznie nie lubię zestawienia słów "załatwić" i "urzędnik" ... staram się używać słowa "załatwić" tylko w kontekście potrzeb fizjologicznych. „Język nie tylko opisuje rzeczywistość, ale ją tworzy” – Jerzy Bralczyk Taki OT, pozdrawiam Nie miałam nic złego na myśli, po prostu kilku moich znajomych również korzystało z usług pana B. i wszyscy byli zadowoleni, więc mogę z czystym sumieniem polecić. A słowo "załatwić" ... no cóż tak jakoś samo wyszło Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Cześć, wpisuję cokolwiek, żeby znowu otrzymywać powiadomienia o postach w tym wątku. Subskybcję oczywiście diabli wzięli, a opcji "narzędzia wątku" nie widzę Pozdrawiam informatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 09.11.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Mam do sprzedania okno dachowe Velux GZL 1054 wraz z kołnierzem - wielkość 78x118. - oryginalnie zapakowane.Info pod nr 600 377 184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 16.11.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Poszukuję sprawdzonego stolarza .Mam do zrobienia schody i drzwi wewnętrzne.Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 21.11.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam, Mam już stan surowy zamknięty. Czy ktoś może polecić dobrego i nie drogiego elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielox 21.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Od miesiąca męczymy temat okien. Mamy oferty paru producentów: Oknoplast, Okmar, Dako, Jezierski, Eurocolor i nie możemy się ostatecznie zdecydować - faworytem jest Oknoplast (dystrybutor Vekal), czy ktoś może podzielić się opinią? Inną kwestią są okna dachowe: Veluxy bądź Fakro? Co sądzicie o plastikowych oknach dachowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
operatus 21.11.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam JA TEŻ JESTEM NA ETAPIE WYBORU OKIEN, I CHĘTNIE PRZECZYTAM JAKIEŚ OPINIE NA TEMAT OKIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 22.11.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Rozważaliśmy MS okna i Oknoplusa. Padło na tę drugą firmę. W piątek zamontowaliśmy okna Oknoplusa, profil Brugmann, okucia Winkhaus, trzyszybowe , z wypełnieniem thermo, obustronny kolor, 7 lat gwarancji. Okna prezentują się bardzo ładnie, no i mamy nadzieję, być zadowolonymi z ich użytkowania. Mają możliwość ukrytych zawiasów, zdecydowaliśmy się na takie rozwiązanie w salonie, teraz widziałam w zimowej promocji mają tę opcję bez dopłaty Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
operatus 22.11.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 A co zaważyło na wyborem oknoplus nad M&s cena jakość czy inny czynnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 22.11.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 .....Czy ktoś może polecić dobrego i nie drogiego elektryka? Beasza, sama sobie zaprzeczasz Gdzieś tu na forum wyczytałem taką formułkę "SZYBKO - TANIO - SOLIDNIE - Wykreśl jedno słowo zbędne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 22.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Beasza, sama sobie zaprzeczasz Gdzieś tu na forum wyczytałem taką formułkę "SZYBKO - TANIO - SOLIDNIE - Wykreśl jedno słowo zbędne". Hmm... ale dlaczego sobie zaprzeczam? Czy w naszym kraju drogo oznacza zawsze dobrze, a tanio zawsze partactwo? Wcale nie chcę szybko, napewno solidnie, a co do ceny to kwestia umowna. Nie napisałam, że chcę tanio, nie chcę też za darmo, ale napewno uczciwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts