franekF 29.11.2002 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Jasne, że po przeprowadzce! Choć nie wiem czy zdołam się ogrodzić do końca do momentu przeprowadzki.Zaczynam poszukiwać przedstawicieli od dobrych okien drewnianych i drzwi antywłamaniowych. Moglibyście mi podać kilka namiarów? Trudno mi się szuka mieszkając tak daleko od Bielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 29.11.2002 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Bardzo dobre okna ma Wiktorczyk z Pszczyny.Obecnie ma rabat ze względu na jubileusz firmy.-30% na machoniowe, -20% na inne.Piotrek też tam kupił balkonowe- zapytaj.Stronkę znajdziesz z nazwą wiktorczykPrzenieśli się na ul. Bielską w Pszczynie.PROMOCJA do końca roku!!!PZDR ENGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 30.11.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 Engi - jestem jestem programistą. Okna faktycznie kupiłem u Wiktorczyka koło Pszczyny - adres: http://www.wiktorczyk.pl Wszystko odbyło się sprawnie - jedynie czas oczekiwania trochę długi - 1,5 miesiąca... Może mają tylu klientów? W Milówce jest jeden producent okien, ale nie wiem jakiej to są jakości okna... Są na pewno tanie. Mają swoją stronę internetową, ale adres już wywaliłem... Koło Bielska już chyba więcej producentów okien drewnianych nie ma... Jest natomiast wielu przedstawicieli różnych producentów... Ale ja nie miałem czasu ani chęci jeździć do nich wszystkich... Wiktorczyka spotkałem na targach i wydał mi się ok, więc kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 02.12.2002 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Thx za info o Wiktorczyku, już do niego zadzwoniłem...A może rzucili wam się w oczy jacyś dealerzy dużych producentów? (inni niż Urzędowski, Pol-Skone, Ferno i Natura). Wystarczy mi sama nazwa producenta, namiary znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 03.12.2002 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Milewski, też duża firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 06.12.2002 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 No tak, tylko Milewski ma nienajlepszą opinię, a nie chcę ryzykować na MOICH oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 09.12.2002 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Wiktorczyk ma dobrą opinię i tradycje!A pozatym są do końca roku promocje - na okna machoniowe na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 09.12.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Już do Wiktorczyka wysłałem zapytanie ofertowe... Ciekawe jak wypadnie w porównaniu z innymi firmami.Znalazłem firmę, która nazywa się Vidok, ich strona www wygląda profesjonalnie. Słyszeliście cos o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 09.12.2002 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Nasz znajomy sprzedaje okna Widok i bardzo je chwali.Z tego co wiem to są plastiki.Myślałam ,że chcesz drewniane.PZDR-KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 17.12.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Wczoraj rozmawiałam ze znajomym- faktycznie mają okna drewniane.Warto kupować teraz, bo są duże rabaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 17.12.2002 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 A ja zamontowałem moje okno Wiktorczyka i... zaczynam rozglądać się za nawiewnikami! Robi mi się para wodna na oknie... Myślałem, że w nieocieplonym domu tego nie będzie... A jednak - mam konserwę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 17.12.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Dziwna sprawa. W tym roku wymieniałem okna w mieszkaniu w bloku (gdzie obecnie mieszkam) na nowe, szczelne z PCV. I czy otwieram, czy nie, nigdy nie zauważyłem roszenia. W ostatnie mrozy okna nie były rozszczelniane przez dłuższy czas, i nic. Sporo teraz czytam o wentylacji i wcale nie jestem mądrzejszy. D budowanego domu miałem zamiar kupić nawiewniki razem z oknami, ale chyba nie zrobię tego, najwyżej zamontuje je później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 18.12.2002 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 No ja właśnie jestem na etapie dokładania nawiewników... Swoją drogą zastanawiam się czy mogę sobie tak bezkarnie wyciąć dziurę w oknie, żeby wstawić nawiewnik - nie tracąć jednocześnie gwarancji na okno?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 18.12.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Chyba najlepiej zadzwoń do Wiktorczyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 30.12.2002 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Cześć po świętach a przed Sylwkiem!Co do okien zaobserwowałam po znajomych,że jest to proporcjinalne do grzania.W bloku u znajomych jest suche powietrze, temperatura w pomieszczeniu wacha się od 20 do 25 stopni.Tam gdzie jest to od 17 do 21 mimo częstego wietrzenia nic nie pomaga poza stałym rozszczelnieniem.Może Piotrze masz niedogrzany domek.A bez konsultacji z firmą nie radzę robić coś z oknami.A propos nie masz opcji mikrowietrzenia???Myślałam że teraz już wszystkie okna to mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 31.12.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Czy już się bawicie skoro nikt się nie odzywa!!!Zyczę Wam szampańskiej zabawy, no i budowania bezproblemów w przyszłym roku. Tym którzy się będą wprowadzać, aby się dobrze mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 06.01.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Ja dziś dopiero wróciłem do pracy po 2-tygodniowym wolnym... Przez ten czas odwaliłem kupę roboty, oddając dół mojego domku do użytku i robiąc tam zwariowanego sylwestra!Jeśli chodzi o okna - mam oczywiście opcję rozszczelnienia - cały czas używam. Bez tego - okna mokre, ściana pod parapetem robi się mokra, sufit pokrywa się dziwnym nalotem...A'propos: engi - piszesz o "fachowcu", z którym trzeba by się skonsultować... Skąd takiego wziąć i za jakie pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 07.01.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 Przyznaję, że jest z tym pewien problem.Dobrych i tanich fachowców chyba już nie ma- wymarły gatunek.Pzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 09.01.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Czy możecie i podać jakieś firmy w Bielsku lub okolicy, gdzie sprzedają drzwi antywłamaniowe? Tylko nie: Gerda, Dierre, Gardessa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 14.01.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Może odwiedzisz Budmę w Poznaniu.Napewno będą firmy z filiami na terenie Polski Południowej.Dobre firmy naogół mają sieć sprzedaży.Nie chcesz drzwi od Wiktorczyka? -też robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts