rysiekf 09.01.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Poszukuję instalatorów instalacji alarmowej oraz stolarza ( do zrobienia drzwi wewnętrzne,schody) Czy może ktoś polecić sprawdzone firmy? Poszukuję instalatora do instalacji alarmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza83 10.01.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam Wszystkich,poszukuję ekipy budowlanej od stanu zero do stanu zamkniętego. Proszę o namiary. Zależy mi na czasie - Stare Bielsko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechiti 10.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Tu coś może znajdziesz Znalazłem.. dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 13.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam wszystkich!!! Na początek pytanko czy zna ktoś projektanta który nie boi się nowych wyzwań i nie puści mnie z torbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan_Paprotka 14.01.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 WitamPonieważ już jestem po budowie tzn. już mieszkam to postanowiłem trochę się podzielić kontaktami.Podaję tylko te z których jestem zadowolony i nie miałem żadnych problemów.Tynkarze p.Jarek 665-022-539 Młoda ekipa mam nadzieję że numer aktualny.Robili u mnie tynki gipsowe.Wylewki p.Maciek 724-118-969 Wylewki dom+garaż. 2dniPłytkarze 530-912-820 Robili u mnie łazienkę,wiatrołap,kuchnię.Parkiety 795-344-064 p.Marek Panele na poddaszu,parkiet w salonie.Jak ktoś by chciał to mogę dać kontakt do człowieka który zajmuję się oczyszczalniamiz firmy Delfin z Kielc.Pan jest z Kóz.Sprzedaje i montuje.Wszyscy poleceni na pewno działają w obrębie Bielska.Przypuszczam że gdzieś dalej też.Pozdrawiam i życzę powodzenia na budowach w nowym rokui szybkiego zamieszkania (byle nie w bloku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK Marian 16.01.2011 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Aż miło patrzyć że tak wielu się nas już tutaj nazbierało i dobrze przynajmniej będziemy się wzajemnie wspierać hehe. Ja posiadam u siebie okna z Oknoplusa i zgodzę się z przedmówczynia solidnie wykonane z 7 letnia gwarancją i swietnie wygłuszjące hałas. A tak na marginesie mogę polecić solidnego i w miare cenowego elektryka jeśli by ktoś chciał. Wracając do tematu jestem na etapie poszukiwań jakiejs solidnej elipy wykonującej podjazdy,chodniki z bruku,granitu.[/q Witam wszystkich.Jestem po raz pierwszy na tym forum i chcialbym dowiedziec sie czy ktos buduje sie w rejonie MIEDZYBRODZIA BIELSKIEGO lub okolicy? pozdrwiam marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wódowlaniec 18.01.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jak ktoś z Was ma do sprzedania stemple to chętnie odkupię.Proszę dzwonić na nr 504-984-026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechiti 24.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Czy ktoś z Was robił w okolicy wycenę nieruchomości dla banku? Chodzi mi ile taka "przyjemność" kosztuje. Niestety nasz bank poprosił nas o wycenę planowanego domu. Dzięki za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomiq 24.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Czy ktoś z Was robił w okolicy wycenę nieruchomości dla banku? Chodzi mi ile taka "przyjemność" kosztuje. Niestety nasz bank poprosił nas o wycenę planowanego domu. Dzięki za informacje! Nie pamiętam kto nam wyceniał, ale rok temu wycena kosztowała 700 PLN + 7%. W banku możesz odstać czasem listę rzeczoznawców jakich akceptują. Dzwoniłem do kilku osób i były znaczące różnice. Acha ... i z moich doświadczeń musisz wiedzieć na jaką kwotę oczekujesz wyceny, delikatnie to od ciebie wyciągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus85 25.01.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 witam poszukuje inspiracji odnośnie podjazdu. Nie mam zielonego pojęcia jak sie za to zabrać i przede wszystkim z jakiego materiału wykonać podjazd(kostka brukowa czy może granit). Może ma ktoś z was jakieś już doświadczenie i być może namiary na jakieś ekipy zajmujące się brukarstwem i załatwiające materiał. Za pomoc z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechiti 25.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Nie pamiętam kto nam wyceniał, ale rok temu wycena kosztowała 700 PLN + 7%. W banku możesz odstać czasem listę rzeczoznawców jakich akceptują. Dzwoniłem do kilku osób i były znaczące różnice. Acha ... i z moich doświadczeń musisz wiedzieć na jaką kwotę oczekujesz wyceny, delikatnie to od ciebie wyciągną Dzięki! Znalazłem jakiś namiar do rzeczoznawcy z Milówki.. jutro się zobaczy co zaproponuje.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 26.01.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Czy ktoś z Was robił w okolicy wycenę nieruchomości dla banku? Chodzi mi ile taka "przyjemność" kosztuje. Niestety nasz bank poprosił nas o wycenę planowanego domu. Dzięki za informacje! My płaciliśmy ok. 650+vat w 2007r . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 26.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 witam poszukuje inspiracji odnośnie podjazdu. Nie mam zielonego pojęcia jak sie za to zabrać i przede wszystkim z jakiego materiału wykonać podjazd(kostka brukowa czy może granit). Może ma ktoś z was jakieś już doświadczenie i być może namiary na jakieś ekipy zajmujące się brukarstwem i załatwiające materiał. Za pomoc z góry dziekuje Mnie marzy sie podjazd z betonu stemplowanego( +kolor).W Bielsku jest firma, która robi takie coś,ale drogo sobie liczą. Czy ktoś ma i sobie chwali? Kostka granitowa może i ładna ale chyba niepraktyczna i droga, betonowa praktyczna ale brzydka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Taki etap właśnie przed nami, jaka nawierzchnia, z czego, od kogo. Chętnie posłuchamy kto co ma i jak sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomiq 28.01.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Chętnie przyjmę ziemię wierzchnią, humus, w Kozach. Od teraz pewnie do wiosny. Kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
operatus 03.02.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam Mam do sprzedania stal żebrowaną długości 12m fi 10-53 pręty oraz fi 12-7 prętów, oraz stemple budowlane ponad 200 szt długości 2,7m mój nr tel 609-638-924 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
operatus 13.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witamczy może ktoś polecić dobrego a nie drogiego brukarza potrzebuje zrobić półokrągłe schody 2 stopnie z okolic Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 22.02.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam wszystkich,starujemy z budową pod Andrychowem. Czy ktoś dysponuje namiarami na tanie deski do szalunków i stropu, pełną cegłę i niedrogi a dobry beton??Będę wdzieczny za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 23.02.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 witam czy może ktoś polecić dobrego a nie drogiego brukarza potrzebuje zrobić półokrągłe schody 2 stopnie z okolic Bielska Operatus ja jeszcze nie jestem na tym etapie, ale ktoś kiedyś polecał mi tę firmę: Góral Bruk tel. 608 481 382 , podobno solidni, jak cenowo nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wódowlaniec 23.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam Mam do sprzedania stal żebrowaną długości 12m fi 10-53 pręty oraz fi 12-7 prętów, oraz stemple budowlane ponad 200 szt długości 2,7m mój nr tel 609-638-924 Ja potrzebuje stemple 3m tak koło 150szt. a wszyscy widzę mają krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts