xtr 22.05.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Czy możecie polecić kogoś od kominków? Pozdrawiam Podpinam się pod pytanie. Szukam też solidnej ekipy do wybrukowania podjazdu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.05.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Podpinam się pod pytanie. Szukam też solidnej ekipy do wybrukowania podjazdu. Pozdrawiam Mam umówionych fachowców na koniec czerwca. Oglądałam ich robotę, wyglądało solidnie. Jak będzie u mnie gotowe, to mogę zdać relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 26.05.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Mam umówionych fachowców na koniec czerwca. Oglądałam ich robotę, wyglądało solidnie. Jak będzie u mnie gotowe, to mogę zdać relację. to już może być za późno. Idealnie by było gdyby ekipa mogła wejść w okolicy 20 czerwca. Ale czekamy na Twoją relację i jakieś zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.05.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 to już może być za późno. Idealnie by było gdyby ekipa mogła wejść w okolicy 20 czerwca. Ale czekamy na Twoją relację i jakieś zdjęcia:) OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 27.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Wciąż szukam brukarza na drugą połowę czerwca... Czy zna ktoś firmę EKO-TERM Kućmierz z Mazańcowic? jakieś ewentualne opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.05.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Wciąż szukam brukarza na drugą połowę czerwca... Czy zna ktoś firmę EKO-TERM Kućmierz z Mazańcowic? jakieś ewentualne opinie? Jeśli chcesz, to mogę Ci podać dane "mojego Pana", może ma jakiś termin w połowie czerwca. Nam zależało na końcówce czerwca i dlatego tak się umawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 28.05.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Jeśli chcesz, to mogę Ci podać dane "mojego Pana", może ma jakiś termin w połowie czerwca. Nam zależało na końcówce czerwca i dlatego tak się umawiałam. Jeśli możesz, to bardzo proszę na priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
operatus 28.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 WitamSzukam sprawdzonej i solidnej ekipy do ocieplenia może ktoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 28.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam Szukam sprawdzonej i solidnej ekipy do ocieplenia może ktoś polecić Mam taką: 510 594 173. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.05.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Jeśli możesz, to bardzo proszę na priva:) Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gyna 29.05.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witam!!!Czy ktos z Was zna firmę budowlaną DANBUD z Bystrej k.Bielska Białej ,może komus budowali.Mam od nich bardzo ciekawą ofertę na budowę domu w stanie deweloperskim(promocja na ten rok) i szukam osób którym budowali .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 01.06.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jeśli chcesz, to mogę Ci podać dane "mojego Pana", może ma jakiś termin w połowie czerwca. Nam zależało na końcówce czerwca i dlatego tak się umawiałam. Z jakiej kostki robisz podjazd? Ja się zastanawiam pomiędzy libetem romano a polbrukiem rodos/napoli. Podoba mi się libet, ale przerażają ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.06.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Z jakiej kostki robisz podjazd? Ja się zastanawiam pomiędzy libetem romano a polbrukiem rodos/napoli. Podoba mi się libet, ale przerażają ceny.... Nasza droga będzie z Semelrocka stary bruk gdański. Podpowiem, że pan "brukowy" też organizuje zakup kostki - sprawdź Twoją cenę, zobaczysz co Ci zaproponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechiti 07.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Hej.. czy możecie polecić jakąś firmę, z którą można by porozmawiać o kominkach? - okolice Żywca/Bielska. Chcemy zaprojektować i wykonać instalację C.O. z płaszczem wodnym i ktoś godny polecenia byłby mile widziany.. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAKO76 14.06.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam,oddam ziemię tel. 794-530-736 . Międzyrzecze Górne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechiti 19.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam... Stemple poszukiwane... nie posiada ktoś na zbyciu? potrzebne ok. 100. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wódowlaniec 25.06.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Mam stemple na zbyciu: 3m 120 szt. 2,6m 30szt 3,5m 30sztMożliwy dowóz na terenie Bielska ,do uzgodnienia.Proszę o kontakt telefoniczny ponieważ nie zawsze mam czas odpisywać na e-maile.Kontakt: 504 984 026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aa-kk-aa 29.06.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam Będziemy budować w systemie szkieletowym. Właśnie wybieramy się do architekta aby zrobił adaptację projektu aż do uzyskania PNB. Koszt 1500 zł. Czy to dobra cena? Chcielibyśmy usytuować dom jak najbliżej drogi (naszego płotu - nie chodzi mi o przepisy w oddaleniu płatu od drogi bo te znam).Ile zostawić miejsca przed domem do ogrodzenia, aby spokojnie mogło zaparkować tam auto gości?Dodatkowo chcemy wjazd troszeczkę cofnąć tak aby przed bramą powstała mała zatoczka (gdy chcę wpaść do domu na 5 min i nie wjeżdżać do ogrodu) a droga jest wąska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lekadia 03.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witajcie, czy ma może ktoś namiar na sprawdzona ekipę tynkarska z okolic Bielska-Białej? Mogę prosić na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 03.07.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witam Będziemy budować w systemie szkieletowym. Właśnie wybieramy się do architekta aby zrobił adaptację projektu aż do uzyskania PNB. Koszt 1500 zł. Czy to dobra cena? Chcielibyśmy usytuować dom jak najbliżej drogi (naszego płotu - nie chodzi mi o przepisy w oddaleniu płatu od drogi bo te znam). Ile zostawić miejsca przed domem do ogrodzenia, aby spokojnie mogło zaparkować tam auto gości? Dodatkowo chcemy wjazd troszeczkę cofnąć tak aby przed bramą powstała mała zatoczka (gdy chcę wpaść do domu na 5 min i nie wjeżdżać do ogrodu) a droga jest wąska? za adaptację i pozwolenia to niezła cena tylko czy będziesz miał rysunki konstrukcyjne, nie wiem w którym powiecie budujesz ale do uzyskania pozwolenia w Żywieckim wystarczy tylko projekt architektoniczny, to wiem od projektanta który robi mi projekt szkieleciaka pod moje dyktando z pozwoleniami za 4800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts