Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy w Beskidach nikt nie buduje?

Recommended Posts

Kajman - rysunki mam bo wcześniej nabyłam projekt od firmy, która będzie budowała domek.

Ta cena to adaptacja projektu do miejscowego planu zagosp. przestrz., uzgodnienie pozwoleń, wrysowanie domu na mapę, złożenie dokumentów do starostwa i nie wiem co tam jeszcze po drodze się robi aby dostać PNB

buduję właśnie w powiecie żywieckim

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kajman - rysunki mam bo wcześniej nabyłam projekt od firmy, która będzie budowała domek.

Ta cena to adaptacja projektu do miejscowego planu zagosp. przestrz., uzgodnienie pozwoleń, wrysowanie domu na mapę, złożenie dokumentów do starostwa i nie wiem co tam jeszcze po drodze się robi aby dostać PNB

buduję właśnie w powiecie żywieckim

jak masz w tej cenie mapki geodezyjne to jest naprawdę tanio a jak nie to sprawdził bym u innych

Witam,

czy możecie polecić elektryka - mamy dom w stanie surowym - ok. 250 m - w międzyrzeczu górnym - i szukamy dobrego i sprawdzonego elektryka. z góry dziękuję

Marcin, zrobił u mnie elektrykę, na razie same kable, elektryczne, alarmowe, rtv, internet itp, skrzynki jeszcze nie uzbrojone. Wszystko ok. Dobre pomysły, porządek, terminowy. tel. 692920490

• 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam mam pytanie odnośnie produktów do malowania widocznych elementów krokwi i podbitki,

Czy zastosować:

podkład zabezpieczajacy SADOLIN

a na to:Sadolin Extra lakierobejca zewnętrzna posiadająca właściwości impregnujące oraz powłokotwórcze chce w kolorze HEBAN

czy ten pokład mozna zastapic czyms równie dobrym a tanszym?

Poprpszę jak to u was wyszło i jakieś praktyczne dorady :-)

Witam mam pytanie odnośnie produktów do malowania widocznych elementów krokwi i podbitki,

Czy zastosować:

podkład zabezpieczajacy SADOLIN

a na to:Sadolin Extra lakierobejca zewnętrzna posiadająca właściwości impregnujące oraz powłokotwórcze chce w kolorze HEBAN

czy ten pokład mozna zastapic czyms równie dobrym a tanszym?

Poprpszę jak to u was wyszło i jakieś praktyczne dorady :-)

Ja kupiłem Nobiles impregnat pod spód (ok. 140 zł/10litrów) - tylko taki znalazłem w kolorze czarnym (heban). A na wierzch tak jak piszesz dałem Sadolin Extra - tu niestety nie produkują koloru heban w puszkach większych niż 2,5 litra.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...