nowy 5 02.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam po sąsiedzku. Mam prośbę o namiary na dobrą ekipę do ocieplenia i tynku zewnętrznego. Może ktoś litościwy podzieli się ze mną taką informacją? W zamian mogę zaoferować namiary na wszystkie w zasadzie ekipy pracujące do etapu, na którym teraz jestem - czyli nieśmiały początek wykończeniówki. Pozdrawiam. firma riv bud 663-583-493 powiedziec ze od marcina od wylewek powinno byc taniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 03.04.2009 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam Mam do odsprzedania 4 palety dachówki –karpiówki w Markach. Pozostałość po budowie. Dachówki są oryginalnie, fabrycznie zapakowane. Posiadam również 17 gąsiorów. Cena do uzgodnienia, tel. 660763010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 07.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hi,A ja będę miał w w połowie czerwca do oddania po kosztach zakupu barak. W środku łózka zbite z desek dla 4 osób, 2 stoliki, krzesła, kilka szafek "pracowniczych"http://www.darwina.waw.pl/aps76/temp/barak.jpgObecnie stoi w Markach niedaleko ul. Kościuszki. Namiar na "firmę przeprowadzkową" jeszcze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 07.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 fajny baraczek, ja stety mam ekipe ktora mieszka w markach wiec baraku do spania nie beda potrzebowac... a, mam juz PnB i zaczynamy za 2 tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 09.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 witam babel czy przydaly sie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 14.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam,Mam pytanko, czy w Markach badaliście wode. Jeżeli tak to gdzie?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 14.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 nowy, spoko, wielkie dziek za namiaryi, dzwonilem, przez telefon slychac bylo rozsadnego czlowieka ktory zna sie na rzeczy mam nadzieje ze w realu bedzie tak samo... no nic, pierwszy sprawdzian za jakies 2 tygodnie PS macie moze doswiadczenia z piecem gazowym kondensacyjnym i kominem z cegly +wklad? bo przy okazji objazdu skladow pan w budomarkecie chwycil sie za glowe jak mu powiedzialem ze do kondensata chce budowac komin z cegly i wsadzic kwasowke... no i wycenii mi 2 kominy systemowe Schedla na jakies 8500-9000 zl co lekko mnie "zasmucilo"... chcialbym sie tylko upewnic ze nie robie jakiegos gigantycznego bledu w sztuce w sprawie tych kominow... bo roznica miedzy systemowym a tradycyjnym to w moim przypadku spokojnie 5 tys (szczegolnie ze ekipa jest swiadomo stawiania komina tradycyjnego)[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 14.04.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja mam kondensat, komin z cegły i kwasówkę w środku. Spaliny idą kwasówką, powietrze jest zasysane bezpośrednio z kanału. Kominiarz nie miał obiekcji. Jedyne na co zwróć uwagę to zakończenie przewodu - tak żeby Ci się psaliny z zasysanym powietrzem nie mieszały. Poda mi ktoś namiar na geodetę? Muszę zrobić dokumentację powykonawczą. Ktoś robił? Wie ile to kosztuje? I ile trwa? r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 14.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 rovik, jesli jestes zainteresowany to moge podac na priva namiar na mojego geodete... co prawda na razie tylko mapke do celow projektowych mi robil i jestesmy umowieni na tyczenie buydynku, ale jak na razienie mam zadnych zastrzezen + jest stosukowo tani (mapki 600 zl, tyczenie dosc skomplikowanego domu 500) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 14.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Poproszę r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 14.04.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam, Mam pytanko, czy w Markach badaliście wode. Jeżeli tak to gdzie? Pozdrawiam, Już zbadana: http://www.wodociagmarecki.pl/4.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 15.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam, Mam pytanko, czy w Markach badaliście wode. Jeżeli tak to gdzie? Pozdrawiam, Już zbadana: http://www.wodociagmarecki.pl/4.php Jak dobrze pójdzie to w październiku będę miał takie same wyniki badań Sprzedam barak: http://forum.muratordom.pl/post3255747.htm?highlight=#3255747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 15.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Przepraszam ze milczałam ale nawet nie zaglądam tu brak czasu szykujemy powoili sie do przeprowadzki.Moje stemple maja ok 2,5m Ja równiez mam do sprzedania stemple ok 180szt cena tez tak moze byc Kupie ok. 170szt. stempli 3m i 30szt. 3,2m. Kontakt mailowy. Jakiej długości są Twoje stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.04.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Szukam namiarów na tanią firme wypożyczająca kible typu Toy-Toy. No potrzebny na budowie będzie jak nic... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.04.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Szukam namiarów na tanią firme wypożyczająca kible typu Toy-Toy. No potrzebny na budowie będzie jak nic... J. A może lepiej opłaca się kupić a potem sprzedać????? - mi się opłacało, zerwis jest drogi, oczywiście zależy od czasu na jaki potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 O, nie wiedziałem, że tak tez można. A powiedz mi, zawartość... we własnym zakresie, czy można zamówić samą usługę opróżnienia? Ile kosztuje takie oróżnienie, ile kosztuje (średnio) sama toitoika, a ile sobie śpiewają za długoterminowy wynajem? Pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.04.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wynajem to około 200 za miesiąc - w tym czyszczenie raz na 2 do 4 tygodni , kupno nowego około 1700 czyszczenie około 80, i czyścisz wg potrzeb. zobacz : http://www.allegro.pl/item607556108_toaleta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 1700zł i do tego koszt opróżniania powiedzmy raz na miesiąc, a na drugiej szali wynajem 200zł/miesiąc, to wychodzi mi, że dopiero przy kiblu stojącym na budowie powyżej roku zaczyna się to kalkulować. Oczywiście, kibel potem moge sprzedać i część kasy odzyskać, ale tak czy tak tej kasy nie będę miał w trakcie budowy... A to 200zł/miesiąc - możesz coś więcej, jakie firmy za tyle wynajmują? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 16.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 WC Chatka rok temu sobie liczyła 120 (może 130) zeta za miesiąc wynajmu, łącznie z serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mi koszt amortyzacji plus opróżnianie wyszedł około 1100-1200 zł po odsprzedaniu, a miałem kibelek przez 17 miesięcy, więc policz sam :) Ja kupowałem i czyścili z WC-chatka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts