5_monika 09.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dokładnie tak,Gazmedia z Wołomina, budynek przy torach kolejowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ostatnio zabrałem się za robienie trawnika i dotarłem do małego problemu. Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc i powiedzieć gdzie mógłym pożyczyć walec do wałowania ziemi. Zdaje się, że jest nieodzowne narzędzie przy trawniku. Sprawa dość pilna. W castoramie albo w leroju widziałem bardzo fajny taki walec w wydaniu "amatorskim": plastikowy, przystosowany do napełnienia wodą lub piaskiem J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 09.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 5_monika i Jarek.P, dzięki za namiary.W wypożyczalni jest dostępny walec o wadze 72 kg. Czy to wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 13.09.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czesc, Mam do sprzedania po budowie:ponad 200 szt. stempli 2,5 - 3 metry - 3 PLN/szt.ok. 6 m3 desek szalunkowych i blatów barak z 4 łóżkami, instalacja elektryczna, szafkami, wykładzina - 2000 PLN. Odbiór własny Kobyłka 509 267 303 PzdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.09.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hejka! Było już o gruzie, ale nie było o śmieciach Która firma zabiera Wam nieczystości stałe (domowe śmieci)? U nas strasznie dużo "tego" produkujemy (pięcioosobowa rodzina+pies) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 20.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 witam potszebuje namiary na niedrogi kontener na smieci dla klijentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 21.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hejka! Było już o gruzie, ale nie było o śmieciach Która firma zabiera Wam nieczystości stałe (domowe śmieci)? U nas strasznie dużo "tego" produkujemy (pięcioosobowa rodzina+pies) W zasadzie masz wybór pomiędzy MZO Wołomin a Jurant. Ja korzystam z tego pierwszegi i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hejka! Było już o gruzie, ale nie było o śmieciach Która firma zabiera Wam nieczystości stałe (domowe śmieci)? U nas strasznie dużo "tego" produkujemy (pięcioosobowa rodzina+pies) W zasadzie masz wybór pomiędzy MZO Wołomin a Jurant. Ja korzystam z tego pierwszegi i jestem bardzo zadowolony. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Sprawdziłam ofertę MZO Wołomin - jes OK Taniej niż w bloku Mam problem z wielkością pojemnika "blokowa" jestem, nie wiem jaki wybrać Dostałam worki do segregacji śmieci, resztę (no..właśnie ile będzie tej reszty? )mam wrzucać do pojemnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 21.09.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Sprawdziłam ofertę MZO Wołomin - jes OK Taniej niż w bloku Mam problem z wielkością pojemnika "blokowa" jestem, nie wiem jaki wybrać Dostałam worki do segregacji śmieci, resztę (no..właśnie ile będzie tej reszty? )mam wrzucać do pojemnika. U mnie przy 4 osobach i segregowaniu, papieru, szkła i plastiku, starcza 240 l co dwa tygodnie. Kiedyś bez segregacji i małym dziecku (pieluchy) było 240 l co tydzień. Lepiej byłoby chyba 120 l co tydzień ale musiałbym wymienić pojemnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Sprawdziłam ofertę MZO Wołomin - jes OK Taniej niż w bloku Mam problem z wielkością pojemnika "blokowa" jestem, nie wiem jaki wybrać Dostałam worki do segregacji śmieci, resztę (no..właśnie ile będzie tej reszty? )mam wrzucać do pojemnika. U mnie przy 4 osobach i segregowaniu, papieru, szkła i plastiku, starcza 240 l co dwa tygodnie. Kiedyś bez segregacji i małym dziecku (pieluchy) było 240 l co tydzień. Lepiej byłoby chyba 120 l co tydzień ale musiałbym wymienić pojemnik. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 22.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witamPoszukuję wykonawcy schodów betonowychpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 22.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ...Lepiej byłoby chyba 120 l co tydzień... Zdecydowaliśmy, że to będzie dla nas najlepsza opcja, ewentualnie życie zweryfikuje nasz wybór Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 25.09.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Może komuś się przyda... Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto. Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie. Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401. Pozdrawiam, Blanka Z czystym sumieniem muszę odradzić ekipę. Termin za 2-3 tygodnie mają zawsze. Tylko zaczynają i znikają. Myślą, że mają "jelenia" w ręku i sobie go trochę potrzymają. Na początek 2 dni obsuwy bez poinformowania. A potem już tylko gorzej. Przez 2,5 tygodnia położyli 1 warstwę wełny na 80 m2. I po raz kolejny sie okazało, że cena nie jest najważniejsza. Dzięki temu mam 1,5 m-ca obsuwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Sprawdziłam ofertę MZO Wołomin - jes OK Taniej niż w bloku Mam problem z wielkością pojemnika "blokowa" jestem, nie wiem jaki wybrać Dostałam worki do segregacji śmieci, resztę (no..właśnie ile będzie tej reszty? )mam wrzucać do pojemnika. U mnie przy 4 osobach i segregowaniu, papieru, szkła i plastiku, starcza 240 l co dwa tygodnie. Kiedyś bez segregacji i małym dziecku (pieluchy) było 240 l co tydzień. Lepiej byłoby chyba 120 l co tydzień ale musiałbym wymienić pojemnik. Marek sorki ale przy segregacji masz 240l co dwa tygodnie to baaaaaardzo dużo , ja oraz wokoło moi sąsiedzi (podobna ilośc osób w domu) mają 120l i też w systemie co dwa tygodnie, i przy segregacji spokojnie wystarcza. Pojemnik dotarczają firmy takze w kazdej chwili mozna wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 25.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Sprawdziłam ofertę MZO Wołomin - jes OK Taniej niż w bloku Mam problem z wielkością pojemnika "blokowa" jestem, nie wiem jaki wybrać Dostałam worki do segregacji śmieci, resztę (no..właśnie ile będzie tej reszty? )mam wrzucać do pojemnika. U mnie przy 4 osobach i segregowaniu, papieru, szkła i plastiku, starcza 240 l co dwa tygodnie. Kiedyś bez segregacji i małym dziecku (pieluchy) było 240 l co tydzień. Lepiej byłoby chyba 120 l co tydzień ale musiałbym wymienić pojemnik. Marek sorki ale przy segregacji masz 240l co dwa tygodnie to baaaaaardzo dużo , ja oraz wokoło moi sąsiedzi (podobna ilośc osób w domu) mają 120l i też w systemie co dwa tygodnie, i przy segregacji spokojnie wystarcza. Pojemnik dotarczają firmy takze w kazdej chwili mozna wymienić. Eugeniusz dzięki za spostrzeżenia , Jak pisałam wcześniej nie mam/nie mamy pojęcia ile będzie śmieci nie segregowanych, będziemy wkrótce testować pojemnik 120 l - zobaczymy na ile nam starczy - na szczęście w każdej chwili możemy zmienić wybieranie tygodniowe na wybieranie dwutygodniowe - kupiliśmy pojemnik 120l i mamy sobie "go sprawdzić" i umowę dostosować do własnych potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 25.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Pilnie potrzebny glazurnik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 27.09.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Może komuś się przyda... Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto. Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie. Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401. Pozdrawiam, Blanka Z czystym sumieniem muszę odradzić ekipę. Termin za 2-3 tygodnie mają zawsze. Tylko zaczynają i znikają. Myślą, że mają "jelenia" w ręku i sobie go trochę potrzymają. Na początek 2 dni obsuwy bez poinformowania. A potem już tylko gorzej. Przez 2,5 tygodnia położyli 1 warstwę wełny na 80 m2. I po raz kolejny sie okazało, że cena nie jest najważniejsza. Dzięki temu mam 1,5 m-ca obsuwy witam wlasnie poprawiamy poddasze u klijenta na ul kurpinskiego w markach tez robili fachowcy po 40 zl m 2 caly material do wywalenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Drozej nie znaczy lepiej... - a przynajmniej nie zawsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 04.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Drodzy, dobilem do konca - dzisiaj skompletowalem segregator do odbioru budynku... i mam do Was kilka pytan, jesli przechodziliscie to piekło ) - dolaczaliscie ksera uprawnien kier-buda i zaswiadzcenie o jego spisie na jakas tam liste? jakas paranoja... punkt 4 zalaczników - protokol odbioru wewn. instalacji wod-kanalizacyjnej i centralnego ogrzewania - rozumiem prad, gaz, wod a- ale takie rzeczy? jakas paranoja... kolejny raz - dokumenty zwiazane z dopuszczeniem do stosowania w budownictweie materialow uzytych do budowy - kolejna paranoja - jakies kwitki z bloczków betonowych i gazobetonu??? Oczywiscie certyfikat energetyczny zrobiłem ;-((( pozdrawiam Moreti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts