andy_n 05.10.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 - ksera uprawnien kier-buda - trzeba dołączyć- protokol odbioru wewn. instalacji wod-kanalizacyjnej i centralnego ogrzewania - potrzebne, wystarczy nieformalny dokument hydraulika- dokumenty zwiazane z dopuszczeniem do stosowania w budownictweie materialow uzytych do budowy - niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 05.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 witam, szukam pilnie tynkarza do wykonania ocieplenia zewnetrznego wraz z tynkiem moze ktos slyszal ze komus dobremu zwolnil sie termin,a co do przylaczy wodnych to radze sprawdzac kazdego , u mnie jesli chodzi o ceny roznice rzedu 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 06.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam, szukam pilnie tynkarza do wykonania ocieplenia zewnetrznego wraz z tynkiem moze ktos slyszal ze komus dobremu zwolnil sie termin, a co do przylaczy wodnych to radze sprawdzac kazdego , u mnie jesli chodzi o ceny roznice rzedu 2tys. u mnie koncza i wiem ze im sie zwolnił termin Andrzej 500 476 628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlomar 09.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 cześć,możecie kogoś polecić do budowy przyłącza gazowego ,mam już projekt i mam potrzebę wybudowania 25 m do domku do skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 cześć, możecie kogoś polecić do budowy przyłącza gazowego , mam już projekt i mam potrzebę wybudowania 25 m do domku do skrzynki. STD Nasiłowski J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 09.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nasilowski jest chyba najlepszy w okolicy... najlepszy cenowo rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Nasilowski jest chyba najlepszy w okolicy... najlepszy cenowo rowniez i o formie płatności także trzeba z nimi porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 10.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam, Szukam solidnej ekipy budowlanej do budowy domu do stanu surowego otwartego. pozdr, jastrraf Nadal poszukuje Ekipy pozdr, rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 10.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam, Szukam solidnej ekipy budowlanej do budowy domu do stanu surowego otwartego. pozdr, jastrraf Nadal poszukuje Ekipy pozdr, rafał moge polecic Ci swoja ekipe p. Witold 603 521 230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 10.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam,Czy możecie mi polecić dobrego stolarza do zrobienia kuchni. Bardzo dziękuje za kontakt.Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 10.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 rowniez poszukuje solidnego stolarza do zrobienia kuchni, takze z mila checia otrzymam kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 12.10.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, Szukam solidnej ekipy budowlanej do budowy domu do stanu surowego otwartego. pozdr, jastrraf Nadal poszukuje Ekipy pozdr, rafał moge polecic Ci swoja ekipe p. Witold 603 521 230 Dzieki. pozdr, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 12.10.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, Czy możecie mi polecić dobrego stolarza do zrobienia kuchni. Bardzo dziękuje za kontakt. Pozdrawiam [email protected] Bardzo, bardzo polecam stolarza. U mnie zrobił kuchnię oraz kilka szafek łazienkowych. Teraz realizujemy kolejne zlecenie: szafy do zabudowy i pomniejsze szafki. Jest niedrogi i skrupulatny. p. Waldek 510 145 053 Przy kontakcie powołajcie się na Andrzeja z Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 12.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, mam do sprzedania styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 15.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czy w poludniowych Markach jest juz prad? bos ie nie moge do mojego tynkarza dodzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 15.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Może ktoś potrzebuje folię kubełkowąOddam za darmo ok 20-30 m, wyskość 150cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelia606 15.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jest poważna awaria - zerwana linia średniego napięcia, kierownik z ZE twierdzi że naprawa trwaod kilku godzin i prąd powinien być w godzinach popołudniowych . Też mam nadzieję że będzie bo u mnie tynkarze przerwali prace - bez prądu agregat do tyków nie chiał funkcjonować , a został tylko garaż do zrobienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Przestrzegam przed "firmą" BRAMAR z Jabłonnej - "wykonują" elementy kute czyli barierki itd - właściciel bardzo życzliwy i otawrty na wszelkie wykonanie do momentu wpłacenia zaliczki a potem ...................., przed montażem żąda pełnej zapłaty, jak sie okazuje ze barierka odbiega od zamówienia stwierdza że tego i tamtego nie dało się zrobić, przy montażu uszkadzają wszystko co da sie uszkodzić, potrzebuja np pojemnik na wodę wysypali śmieci i nie posprzątali "przecież to tylko śmieci", barierka różnej grubości, wyciął fragment do naprawy, po kolejnym telefonie stwierdza że się nieda tego zrobić i nie wykona tego - czyli zostaję bez fragmentu barierki. amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 17.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 macie namiary na jakiegos sensownego kominiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 19.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Może komuś się przyda... Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto. Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie. Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401. Pozdrawiam, Blanka Z czystym sumieniem muszę odradzić ekipę. Termin za 2-3 tygodnie mają zawsze. Tylko zaczynają i znikają. Myślą, że mają "jelenia" w ręku i sobie go trochę potrzymają. Na początek 2 dni obsuwy bez poinformowania. A potem już tylko gorzej. Przez 2,5 tygodnia położyli 1 warstwę wełny na 80 m2. I po raz kolejny sie okazało, że cena nie jest najważniejsza. Dzięki temu mam 1,5 m-ca obsuwy Również odradzam. Powody zostały dokładnie opisane wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts