dakos 05.09.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam może ma ktoś do sprzedania blachę trapezową [ najlepiej brązowa ] 7szt. dł. 1800mm. lub wielokrotność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 15.09.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jeśli ktoś z forumowiczów pragnie upiększyć swoje ściany to zapraszam.Gładź wysokiej jakości z malowaniem na biało od 20zł, w kolorze od 24zł/m2. Cena z materiałem!!!Idzie zima, pomyśl o poddaszu!Poddasza od 95zł/m2 z materiałem!!! 793360720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 23.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Odsprzedam:-pręty zbrojeniowe żebrowane 12 ok. 60szt. długość chyba 12m-bloczki betonowe 120szt.-cegła K3 jakieś 1,5 palety-cegła K9 ok 0,5 palety okolice Wołomina, więcej info na @ lub tel. 693-457-243 co do cen na pewno się dogadamy, na cegły i bloczki mogę załatwić transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Szukam elektryka do wykonania prowizorki budowlanej (tymczasowego przyłącza energetycznego placu budowy). W warunkach mam słup żelbetowy ŻN-10, co jest chyba dość nietypowe, aczkolwiek ZEWT Wołomin jednak daje takie warunki. Pierwszy elektryk do którego zadzwoniłem (chciałby 1700zł za wykonanie przyłącza) bardzo się zdziwił, że to ma być słup ŻN. Generalnie chyba prowizorki robi się na słupach drewnianych. No ale jeśli ma być żelbetowy to taki będzie, zresztą na okolicznych działkach widziałem właśnie takie słupy. Ile to może kosztować? Poproszę jakieś namiary na sprawdzonych i niedrogich elektryków. Brunet - jak jest z przyłączem tymczasowym. Jakie koszty przyłącza i słupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 27.09.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tynki wewnętrzne z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 29.09.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Gdzie kupowaliście dachówkę?, zależy mi na hurtowni która jak weźmie zaliczkę to zrealizuje zamówienie. Jaką dawaliście folię pod dach (membranę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonnaw 06.10.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam, Mam do sprzedania styropian fasadowy prosty firmy Knauf o grubosci 15cm około 20 paczek. W paczce 2 m2. Cena za paczke 40zł. Dodatkowo posiadam 3 paczki styropianu Temoorganica 10cm - 35zł oraz jedna paczkę Austrotherm grubosc 2cm - 30zł. Z uwagi na to ze styropian został mi po wykonaniu elewacji to niektore paczki nie posiadają folii lub są trochę pobrudzone. Odbior tylko osobisty w Woli Rasztowskiej. Tel. kont. 517-148-264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 15.10.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Gdzie kupowaliście dachówkę?(...) Trochę późno, ale... ja kupowałem w TopDach w Jabłonnie. Tak się złożyło, że mój fachowiec współpracował też z tą firmą, więc jedni drugich polecali. Nie mam zastrzeżeń. Zamówiłem więcej, nadmiar oddałem - przyjeli. Polecam. 2008 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 18.10.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam, Mozecie prosze napisac ile placiliscie za podstawienie kontenera na smieci budowlane w Markach? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 20.10.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam, może ma ktoś namiary na niedrogą cegłę klinkierową pełną do obudowy komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 20.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Brunet - jak jest z przyłączem tymczasowym. Jakie koszty przyłącza i słupa Za całość zapłaciłem 2000zł (plus 100zł opłaty w ZE). Mogę podać Ci namiary na elektryka - godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 20.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Gdzie kupowaliście dachówkę?, zależy mi na hurtowni która jak weźmie zaliczkę to zrealizuje zamówienie. Jaką dawaliście folię pod dach (membranę)? Będę dawał blachodachówkę. Firma Profil, Pan Wojciech Sobociński z Wyszkowa. Łącznie z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 20.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Na wiosnę potrzebne ekipy od ogrodzeń i od kostki granitowej. Ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 20.10.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam, może ma ktoś namiary na niedrogą cegłę klinkierową pełną do obudowy komina? Możesz poszukać "gdzieś" jaka Cię interesuje i pogadać z Jędrzejukami odnośnie ceny sprzedaży. Chłopaki są otwarci na wszelkie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 20.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Możesz poszukać "gdzieś" jaka Cię interesuje i pogadać z Jędrzejukami odnośnie ceny sprzedaży. Chłopaki są otwarci na wszelkie propozycje Co on Ci zrobił że polecasz Jedrzejuka ? Najwięksi krętacze w Markach.Jak ustalisz cenę na materiał to ok, ale jak telefonicznie domówisz kilka rzeczy bez zapisywania ceny to cena rynkowa x2. Np. zamawiam cegłę klinkierową ok po 1,8 ale proszę o 5 worków zaprawy a ta już cena x2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 20.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam, Mozecie prosze napisac ile placiliscie za podstawienie kontenera na smieci budowlane w Markach? Dziekuje Mam kontakt do chłopaka z Łomianek. Za 7m3 350 zł.Taniej nie znalazłem 509500886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 20.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 WitamZostało mi po tynkach 15 listew plastikowych wewnetrznych tynkarskich.Sprzedam za półceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 20.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Na wiosnę potrzebne ekipy od ogrodzeń i od kostki granitowej. Ktoś kogoś poleci? Będę robił w nasteonym tygodniu jak się sprawdzą napiszę. A może ma ktoś do polecenia ekipę do ocieplenia poddasza ?Jakie teraz ceny za taka robotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.10.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Co on Ci zrobił że polecasz Jedrzejuka ? Najwięksi krętacze w Markach.Jak ustalisz cenę na materiał to ok, ale jak telefonicznie domówisz kilka rzeczy bez zapisywania ceny to cena rynkowa x2. Np. zamawiam cegłę klinkierową ok po 1,8 ale proszę o 5 worków zaprawy a ta już cena x2. Czyli trzeba wszystko mieć na papierze - dobrze wiedzieć, przyda mi się na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 21.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Czyli trzeba wszystko mieć na papierze - dobrze wiedzieć, przyda mi się na wiosnę A transport x 4. Niestety potwierdzam krętactwo Jędrzejuków z cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts