cronin 21.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no nie wiem mnie mówili że transport w cenie materiałów ale to blisko miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 21.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no nie wiem mnie mówili że transport w cenie materiałów ale to blisko miało być A jeszcze sztandarowe ich stwierdzenie "Oczywiście bez faktury?".Myslałem sobie że bez VAT a tu cena jak z VAT a faktury brak więc automatycznie drożej o 15 % które można odliczyć. Maja teraz cement na allegro po 410 więc zapytałem ile transport jednej palety.Odpowiedź 100 zł.więc tona po 470 zł wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No dobrze to poradźcie u kogo najlepiej brać budując się w Markach? u jakiegoś jednego czy jednak latać po różnych? Bo ja dałam do wyceny spis materiałów do kilku hurtowni w okolicy i od nikogo nie dostałam pełnej wyceny a częściowe tylko od trzech, reszta mnie zupełnie olała, oczywiście tych brakujących elementów już się nie doprosiłam. Niesamowite to dla mnie jest że ktoś chce wydać kilkadziesiąt tysięcy i zostaje zupełnie olany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 21.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No dobrze to poradźcie u kogo najlepiej brać budując się w Markach? u jakiegoś jednego czy jednak latać po różnych? Bo ja dałam do wyceny spis materiałów do kilku hurtowni w okolicy i od nikogo nie dostałam pełnej wyceny a częściowe tylko od trzech, reszta mnie zupełnie olała, oczywiście tych brakujących elementów już się nie doprosiłam. Niesamowite to dla mnie jest że ktoś chce wydać kilkadziesiąt tysięcy i zostaje zupełnie olany... Ja dużo brałem na fabrycznej w Mat-bud na przeciwko Orlrnu, ceny może bez rewelacji ale pani bardzo miła i uczynna. Nigdy mnie nie naciągneła na nic , można oddać resztki towaru. A generalnie duże partie typu bloczki fundamentowe , stal, cegła to casting kto da najtaniej. Nieraz Jędrzejuki nawet wygrywały, ale rzadko tam brałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 22.10.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Co on Ci zrobił że polecasz Jedrzejuka ? Nic. Po prostu dogodził cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 22.10.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Będę robił w nasteonym tygodniu jak się sprawdzą napiszę. Można by ewentualnie podjechać podpatrzeć jak się chłopaki sprężają w trakcie roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 23.10.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Można by ewentualnie podjechać podpatrzeć jak się chłopaki sprężają w trakcie roboty? adres na wysłałem na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 23.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Dziękuję, Radziu za polecenia ekip. MOŻE MACIE SPRAWDZONĄ EKIPĘ, KTÓRA ROBIŁA STAN SUROWY I PŁYTĘ FUNDAMENTOWĄ?? chlip chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 25.10.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A transport x 4. Niestety potwierdzam krętactwo Jędrzejuków z cenami. Witam, Niestety tez kilka razy u Jedrzjuka mnie naciagneli przy zakupach. Raz np. dopisali do faktury kilka sztuk wiecej silikonu niz zamawialem a poniewaz nie bylo mnie przy odbiorze towaru dopiero po przyjechaniu ba budowe spostrzeglem iz mnie oszukali. Dodatkowo doliczaja czesto koszty transportu o ktorych wczesniej nie mowili mimo iz zamowienie na kilka stowek a i tak ich samochod jechal w moja okolice. Po takich akcjach przestalem u nich kupowac. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No dobrze to poradźcie u kogo najlepiej brać budując się w Markach? u jakiegoś jednego czy jednak latać po różnych? Bo ja dałam do wyceny spis materiałów do kilku hurtowni w okolicy i od nikogo nie dostałam pełnej wyceny a częściowe tylko od trzech, reszta mnie zupełnie olała, oczywiście tych brakujących elementów już się nie doprosiłam. Niesamowite to dla mnie jest że ktoś chce wydać kilkadziesiąt tysięcy i zostaje zupełnie olany... Na budowę w Radzyminie wszystko biorę z Wyszkowa Agrobud. Taniej niż we wszystkich okolicznych składach. np. stal 2750, Ytong - 6,90 BRUTTO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Za całość zapłaciłem 2000zł (plus 100zł opłaty w ZE)... Czy mając wybudowany SSO mogę zrobić przyłącze elektryczne docelowe? Słup jest w granicy działki skrzynka na domu lub w ogrodzeniu (jeszcze nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No dobrze to poradźcie u kogo najlepiej brać budując się w Markach? u jakiegoś jednego czy jednak latać po różnych? ... Niestety trzeba polatać. Myślałem podobnie jak Ty, daję wykaz dostaję rabat 50-90% i wszystko gra. Rabaty oczywiście dadzą 5-20% na jedno na drugim sobie odbiją. W Wyszkowie co wcześniej wspomniałem, na kilka produktów to ja podawałem ceny w jakich mogę kupić (trzeba mieć orientacje w rynku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzio_s 28.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Czy mając wybudowany SSO mogę zrobić przyłącze elektryczne docelowe? Słup jest w granicy działki skrzynka na domu lub w ogrodzeniu (jeszcze nie ma). Wydaj nie się że nie. Mój elektryk załatwiał mi przyłącze po wykonaniu instalacji tynków oraz po zamknięciu budynku.Takie są podobno wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 30.10.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam, gdzie można dokupić pojedyncze elementy kominów systemowych? Chodzi mi konkretnie o kominy Plewa. Kupowałem kominy u Jędrzejuków, ale oni ostatnio mnie unikają i nie chcą współpracować - nawet nie wiem czemu... Przy dostawie kominów nie policzyłem elementów, mój błąd. Może jednak wszystkich elementów była właściwa ilość, a kilka sztuk się stłukło ekipie, albo ukradli z budowy... Nieistotne - chcę dokupić kilka sztuk i potrzebuję namiarów gdzie można to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guard 02.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witajcie!Czy możecie pomóc - szukam sprawdzonego stosującego rozsądne stawki speca od ociepleń poddaszy. PozdrawiamGuard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 09.11.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 witam, skad braliscie piasek na zasypke fundamentow? niby to zaden problem ale jak przychodzi do kupienia to albo transport duzo przewyzsza cene pisaku albo cena pisasku powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 14.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 witam, skad braliscie piasek na zasypke fundamentow? niby to zaden problem ale jak przychodzi do kupienia to albo transport duzo przewyzsza cene pisaku albo cena pisasku powala... Top-jur (300zł za 18t, piasek nie rewelacyjny), Mar-kop (450zł za 25t). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 14.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Gdyby ktoś potrzebował stempli, desek szalunkowych, to za "pół darmo" odsprzedam. Zostało mi też trochę stali fi12 żebrowanej i fi6 gładkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 17.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Top-jur (300zł za 18t, piasek nie rewelacyjny), Mar-kop (450zł za 25t). dzieki wielkie za namiary.pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 21.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dzieki wielkie za namiary.pozdrawaiam A Ty jakie masz ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts