KorBa81 02.07.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Mam do sprzedania:Stemple budowlane 3m w ilości 320 sztuk. Stemple po mojej budowie, zakupione 2 miesiące temu świeże z tartaku.Cena 4,5 zł Odbiór osobisty z okolic Radzymina.Tel. 698613273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andypj 27.07.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 witam,mam do sprzedania deski szalunkowe z tegorocznej budowy około 10 m3 , w Rembertowie - cena 230 pln za metr. tel.:668 324 573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 08.09.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Sprzedam po budowie około 220 stempli o długości około 2,9m. Świeżo rozszalowane. Odbiór osobisty Marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 13.09.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Widziałem Piotr budowa idzie pełną parą Gratulacje Pamietaj że firmę od okien mam fantastyczną, więc nie szukaj nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 01.11.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Dzięki:)szukam na wiosnę elektryka, i kogoś od wylewek. Warto iść w anhydryt? Macie kogoś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 03.11.2015 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jak elektryk to Eryk 602 333 732 a jak wylewki to forumowy TEKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 03.11.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 A macie kogoś od tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysław 15.11.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 właśnie - wylewki to i ja jestem zainteresowany, tynkami podobnie elektrykę robię sam (poniekąd wykształcenie, jak i inne instalacje w tym te z branży SEC i IT) ale raczej nie będę miał czasu pomóc no chyba że w ocenie projektu, poradach, automatyce, zabezpieczeniach, IT, etc. to moje branże związane m.in. z wykonywanym zawodem. Pozdrawiam PS - zapomniałbym - mam do sprzedania rury i kształtki kanalizacyjne Fi160, 0,5m, 1m, 2m, 30st, 45st - w ilości starczającej na mały domek sprzedam bo u mnie zostały i się nie mogą doczekać nowego użytkownika. Odbiór najchętniej osobiście w Markach. Rury to SN8 lite, cena do dogadania, na pewno taniej niż w okolicznych hurtowaniach, a to markowy atestowany materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 06.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam,szukam porady. Niestety na chwilę obecną nie mogę skorzystać z funduszy unijnych za budowę przyłącza kanalizy z pompą. Mogą mi to zrealizować za darmo dopiero na przełomie 2017/18 roku. Chcę się wprowadzić 2 drugiej połowie 2016. I tutaj mam dwie możliwości: albo buduje szambo szczelne albo robię przyłącze z pompą i Wodociąg oddaje mi za 49% inwestycji. Z tego co się orientowałem ksozt przyłącza to okolo 15000 także bym musial wydać około 7500. Czy w moim przypadku budowalibyście przyłącze i zamknęli temat kanalizy na lata czy zaoszczedzili wstawili tymczasowo szambo? Jak jest z tym szambem, to jest na prawdę takie uciążliwe (nie mam doświadczeń zawsze byłem podpięty pod kanalizę)? Jaki jest koszt wywozu 1m3 ścieków w Markach? Byłbym wdzięczny za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 08.12.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Witam, szukam porady. Niestety na chwilę obecną nie mogę skorzystać z funduszy unijnych za budowę przyłącza kanalizy z pompą. Mogą mi to zrealizować za darmo dopiero na przełomie 2017/18 roku. Chcę się wprowadzić 2 drugiej połowie 2016. I tutaj mam dwie możliwości: albo buduje szambo szczelne albo robię przyłącze z pompą i Wodociąg oddaje mi za 49% inwestycji. Z tego co się orientowałem ksozt przyłącza to okolo 15000 także bym musial wydać około 7500. Czy w moim przypadku budowalibyście przyłącze i zamknęli temat kanalizy na lata czy zaoszczedzili wstawili tymczasowo szambo? Jak jest z tym szambem, to jest na prawdę takie uciążliwe (nie mam doświadczeń zawsze byłem podpięty pod kanalizę)? Jaki jest koszt wywozu 1m3 ścieków w Markach? Byłbym wdzięczny za porady Po pierwsze poszłabym do Wodociągu na zwiady, na parterze przy furtce urzęduje przefajny młody wysoki człowiek, z kucykiem.... Poradzi Ci najżyczliwiej, mnie także kilka razy naprowadził na dobrą drogę, ostatnio z kranem ogrodowym A potem pojechałabym do Zielonki, do p.Nasiłowskiego i szukałabym rady odnośnie strony wykonawczej tej inwestycji. STD Nasiłowski wykonywał u mnie kanalizację w sierpniu, bardzo starannie.Znam ceny wykonania kanalizacji przez Wodociąg oraz przez firmy zewn W czerwcu b.r. wykonał w naszym domu także przyłącze gazowe w ulicy, od granicy działki do domu oraz w domu do trzech ujęć gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 11.01.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 A możecie mi jeszcze powiedzieć jak wygląda kwestia jakosci wody w Markach? Potrzebne są jakieś uzdatniacze/zmiękczacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 17.01.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 A możecie mi jeszcze powiedzieć jak wygląda kwestia jakosci wody w Markach? Potrzebne są jakieś uzdatniacze/zmiękczacze? Nie wiem, na ile to wiarygodne. Jeśli umiesz to porównać z wymaganiami gwarancyjnymi mojego kociołka Junkers Cerapur Smart 14-3C to byłabym /dozgonnie/ wdzięczna... http://www.wodociagmarecki.pl/woda/tabela-twardosci-jakosci-wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 12.02.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Niestety nie znam sie kompletnie na tym :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 21.02.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Przypominam się, mam do sprzedania około 220 stempli budowlanych do podparcia stropu, i pewnie niedługo będę miał do sprzedania garaż blaszak 2x3 - chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.S-Budownistwo 08.03.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 http://www.facebook.com/budowa.mazowieckieWitam ! Chciałem zaoferować swoje usługi w zakresie wykonania zlecenia, Budowa domów mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 08.03.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Jak elektryk to Eryk 602 333 732 a jak wylewki to forumowy TEKA. jeszcze raz dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmalia 29.03.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 witam, potrzebuje sprawdzonego kierownika budowy, dom jednorodzinny w Markach,ktoś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 21.04.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Mam do sprzedania ok. 280 stempli budowlanych po 4 zł/szt, wysokość 310 cm.Odbiór Marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 28.04.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Przypominam się, mam do sprzedania około 220 stempli budowlanych do podparcia stropu (3,5zł sztuka) - odbiór Marki, do sprzedania również garaż blaszak 2x3 - chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 14.06.2016 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Kupię deski calówki/szalunkowe/po zalaniu stropu, nadające się do ponownego wykorzystania, jak najdłuższe. Najlepiej bez gwoździ, transport i rozładunek po stronie sprzedającego, ale zwracam koszt (do 200-250zł) do Janówka Drugiego (koło Nowego Dworu Maz). Kontakt [email protected] lub przez priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts