Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MARKI i okolice ;)

mr718

Recommended Posts

Witam,

czy macie sprawdzonych speców od alarmu i rekuperatora, możecie kogoś polecić?

potrzebuję też ekipy od poddaszy

dzięki

Art

Witaj,

mogę z czystym sercem polecić

Pan Norbert (alarmy)- 507 097 214

Pan Krzysztof Gruziel (rekuperator) - 501 091 270

sprawdzeni na mojej budowie w Markach

pozdrawiam,

Wojtek

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

chętnie sprzedam komplet do przyłaczenia pradu budowlanego - słup betonowy + skrzynka (kompletna , w b dobrym stanie, wszystkie zabezpieczenia, itp). Całość tylko podpiąć do słupa , założyć licznik i można budować:rolleyes: Ze względu na wymiary odbiór tylko osobisty - Marki ul. Kurpińskiego cena 600 zł

Pozdrawiam,

Wojtek

Witam

Dla mnie trochę za wcześnie na taki zakup-będę potrzebowała od lipca.

Jak ma wyglądać taki transport-czy to taki bardzo długi normalny słup czy wystarczy taki jak pod latarnię??

:o))

Czy orientujesz się, czy można korzystać z prądu sąsiada, jeśli jest na taryfie budowlanej??

A może polecisz solidnego i niedrogiego elektryka z uprawnieniami honorowanymi przez ZE Wołomin?

Pozdrawiam

Witam,

chętnie sprzedam komplet do przyłaczenia pradu budowlanego - słup betonowy + skrzynka (kompletna , w b dobrym stanie, wszystkie zabezpieczenia, itp). Całość tylko podpiąć do słupa , założyć licznik i można budować:rolleyes: Ze względu na wymiary odbiór tylko osobisty - Marki ul. Kurpińskiego cena 600 zł

Pozdrawiam,

Wojtek

Witam

Dla mnie trochę za wcześnie na taki zakup-będę potrzebowała od lipca.

Jak ma wyglądać taki transport-czy to taki bardzo długi normalny słup czy wystarczy taki jak pod latarnię??

:o))

Czy orientujesz się, czy można korzystać z prądu sąsiada, jeśli jest na taryfie budowlanej??

A może polecisz solidnego i niedrogiego elektryka z uprawnieniami honorowanymi przez ZE Wołomin?

Pozdrawiam

Do transportu wystarczy samochód z HDS-em . Komplet o tyle dobry , że dokładnie taki jakiego wymaga Wołomin. Wystarczy podłączyć i jest Ok (Wołomin zgadza się tylko na słupy betonowe). Co do elektryka to mogę polecić Bogdana Dzięcioła 502564146 . U mnie załatwiał szystkie formalności. Korzystanie z prądu sąsiada - nie ma kłopotu jeżeli sąsiad się zgadza. Pozdrawiam

Witam,

chętnie sprzedam komplet do przyłaczenia pradu budowlanego...

Oooo, tak mi się przypomniało, też mam na zbyciu skrzynkę budowlaną i słup. I jeszcze dokładam około 30 mb warkocza napowietrznego do przyłącza.

Oddam za grosze. Skrzynka z kablem ("uzbrojona") - stówka; słup - z racji konieczności załatwienia sobie transportu - pięć dych.

Skrzynka w stanie: po 2 latach na słupie + 2 lata w garażu - działa, nie połamana (tylko jedna klapka od gniazda 230v nie ma sprężynki domykającej i "się buja". Mogę podkleić izolacją i nie będzie latać :-D

Słup jak to słup - kawał betonu. Długi i trochę ciężki :-)

Zestaw zgodny z wymaganiami 4 lata temu w ZE Wołomin.

Na skrzynkę oferta ważna jakieś 2 tygodnie, potem ją wywalam a kabel oddaję złomiarzom. Słup pewnie trochę poleży, aż za 10 lat skruszeje na tyle, że da się nim utwardzić drogę (o ile nie będzie już asfaltu) :-)

Do odbioru na Wołodyjowskiego.

PS. Wojtek11 - Sorry za konkurencję,też kiedyś to chciałem za kilka stówek puścić i widać jak się to skończyło.

Jak tyle wytrzymałeś- to ociupinkę poczekaj-sezon się teraz zaczyna. Na innych grupach zapewne też trzeba to ogłosić.

To nie może być trochę krótszy ten słup, np ze 3 metry??

Oooo, tak mi się przypomniało, też mam na zbyciu skrzynkę budowlaną i słup. I jeszcze dokładam około 30 mb warkocza napowietrznego do przyłącza.

Oddam za grosze. Skrzynka z kablem ("uzbrojona") - stówka; słup - z racji konieczności załatwienia sobie transportu - pięć dych.

Skrzynka w stanie: po 2 latach na słupie + 2 lata w garażu - działa, nie połamana (tylko jedna klapka od gniazda 230v nie ma sprężynki domykającej i "się buja". Mogę podkleić izolacją i nie będzie latać :-D

Słup jak to słup - kawał betonu. Długi i trochę ciężki :-)

Zestaw zgodny z wymaganiami 4 lata temu w ZE Wołomin.

Na skrzynkę oferta ważna jakieś 2 tygodnie, potem ją wywalam a kabel oddaję złomiarzom. Słup pewnie trochę poleży, aż za 10 lat skruszeje na tyle, że da się nim utwardzić drogę (o ile nie będzie już asfaltu) :-)

Do odbioru na Wołodyjowskiego.

PS. Wojtek11 - Sorry za konkurencję,też kiedyś to chciałem za kilka stówek puścić i widać jak się to skończyło.

Mogę polecić elektryka. Robił mi prowizorkę. Płaciłem 2000zł, podczas gdy inni chcieli 3000-4000zł za to samo. Tanio, sprawnie i terminowo. Pan Józef z Wołomina. Jeśli jesteś zainteresowany, to odszukam telefon do niego i napiszę namiary na forum.

Napisz telefon, a co wchodzi w zakres robót nazywanej "prowizorką"

Mogę polecić elektryka. Robił mi prowizorkę. Płaciłem 2000zł, podczas gdy inni chcieli 3000-4000zł za to samo. Tanio, sprawnie i terminowo. Pan Józef z Wołomina. Jeśli jesteś zainteresowany, to odszukam telefon do niego i napiszę namiary na forum.

Witam serdecznie chciałbym sie serdecznie przywitać. Czytałem to forum dogłebnie. Pare osób pytało o sprawdzone firmy, wiec służę swoim doświadczeniem.

Nie jestem wylewny w pisaniu ale ja buduje 400 m2 budynek. Mi budowała firma http://www.wybududjom.com buduja normalnie z organizacja zaplecza kierownika logistyki. Polecam bo takie firmy ekipy trzeba promowac w tej okolicy i chwalić zdrowe podejście do inwestycji.

tel 697 555 835 .

plecam ich usługi. Mi budowali SSO z materiałem i dachem creaton domino za cene 500 tys.

Sprawdzona ekipa

mój meil czasem odczytuje [email protected]

Dzięki.

A te części, urządzenia to były Twoje czy jego??

Bo jeśli 2 tys tylko za robociznę, to chyba Cię nieźle okorował...

Nie jestem z tych, którzy biorą pierwszą z brzegu ofertę nie porównując ją z innymi. Elektryka szukałem z miesiąc. Słup ŻN mocno podnosił cenę, więc taniej niż 3000zł nikogo nie znalazłem. Jeśli znajdziesz elektryka, który wykonana prowizorkę (oczywiście z materiałami) za mniej niż 2000zł, to ja go zatrudnię i zostanę pośrednikiem :)

Jeśli z materiałami i robocizną- to chyba jest ok- jeszcze nie szukałam takiego wykonawcy.

Budujesz w Markach?

Nie jestem z tych, którzy biorą pierwszą z brzegu ofertę nie porównując ją z innymi. Elektryka szukałem z miesiąc. Słup ŻN mocno podnosił cenę, więc taniej niż 3000zł nikogo nie znalazłem. Jeśli znajdziesz elektryka, który wykonana prowizorkę (oczywiście z materiałami) za mniej niż 2000zł, to ja go zatrudnię i zostanę pośrednikiem :)