adamfcb 31.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wlasnie dzis wszystko zalatwilem, teraz czekam miesiac i skladam o pozwolenie na rozbiorke i na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 05.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a macie moze jakis ludzi od przylaczy do polecenia? obilo mi sie o uszy nazwisko Nasilowski, mowi to wam cos? Jedna z lepszych firm. Robiłem u nich instalację gazową i jestem bardzo zadowolony, szczególnie po niemiłych doświadczeniach z inną firmą, która wcześniej mi robiła przyłącze wodociągowe. Tak więc polecam Nasiłowskiego. Ceny w moim przypadku dali bardzo normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 07.02.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jaka cena z przyłącze gazu u Nasiłowskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 27.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jaka cena z przyłącze gazu u Nasiłowskiego ? 2650zł netto (łącznie ze skrzynką, instalacją na zewnątrz i wewnątrz budynku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 28.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 2650zł netto (łącznie ze skrzynką, instalacją na zewnątrz i wewnątrz budynku). Witam. A jak to się liczy? -od gazociągu do licznika w domu czy też od skrzynki w granicy do gazociągu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rteez 03.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam. zajmuję się profesjonalnie remontami i wykończeniami wnętrz (glazurnictwem wraz z modernizacją instalacji hydraulicznej i elektrycznej, wykonuję zabudowy z płyt g-k, hydroizolacje, biały montaż, tynki gipsowe, gładzie, układanie paneli lub deski barlineckiej i wiele innych). Jeśli zachodzi potrzeba to służę fachowym i praktycznym doradztwem podczas realizacji zlecenia. Wystawiam fakturę vat na życzenie, podpisujemy umowę chroniącą interesy obu stron, gwarancja na usługi. Cena usługi zostanie podana po wykonaniu kosztorysu i oględzinach przedmiotu prac. Posiadam dyplom czeladniczy w zawodzie glazurnik. Zapraszam do obejrzenia moich galerii na http://www.atlasfachowca.pl/?q=user/8909 Z wyrazami szacunku Artur Starzyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rteez 03.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam. zajmuję się profesjonalnie remontami i wykończeniami wnętrz (glazurnictwem wraz z modernizacją instalacji hydraulicznej i elektrycznej, wykonuję zabudowy z płyt g-k, hydroizolacje, biały montaż, tynki gipsowe, gładzie, układanie paneli lub deski barlineckiej i wiele innych). Jeśli zachodzi potrzeba to służę fachowym i praktycznym doradztwem podczas realizacji zlecenia. Wystawiam fakturę vat na życzenie, podpisujemy umowę chroniącą interesy obu stron, gwarancja na usługi. Cena usługi zostanie podana po wykonaniu kosztorysu i oględzinach przedmiotu prac. Posiadam dyplom czeladniczy w zawodzie glazurnik. Zapraszam do obejrzenia moich galerii na http://www.atlasfachowca.pl/?q=user/8909 Z wyrazami szacunku Artur Starzyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rteez 03.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam. zajmuję się profesjonalnie remontami i wykończeniami wnętrz (glazurnictwem wraz z modernizacją instalacji hydraulicznej i elektrycznej, wykonuję zabudowy z płyt g-k, hydroizolacje, biały montaż, tynki gipsowe, gładzie, układanie paneli lub deski barlineckiej i wiele innych). Jeśli zachodzi potrzeba to służę fachowym i praktycznym doradztwem podczas realizacji zlecenia. Wystawiam fakturę vat na życzenie, podpisujemy umowę chroniącą interesy obu stron, gwarancja na usługi. Cena usługi zostanie podana po wykonaniu kosztorysu i oględzinach przedmiotu prac. Posiadam dyplom czeladniczy w zawodzie glazurnik. Zapraszam do obejrzenia moich galerii na http://www.atlasfachowca.pl/?q=user/8909 Z wyrazami szacunku Artur Starzyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rteez 03.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Profesjonalny glazurnik. Zapraszam do obejrzenia moich galerii na http://www.atlasfachowca.pl/?q=user/8909 Z wyrazami szacunku Artur Starzyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 03.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 usuń te dwa ostatnie wpisy bo ciutek nachalnie to wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 04.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 2650zł netto (łącznie ze skrzynką, instalacją na zewnątrz i wewnątrz budynku). A projekt, mapy itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 05.03.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Do sprzedania kompletna rozdzielnica budowlana (gniazda 230 i siłowe) stojąca na nóżkach z zainstalowanym profesjonalnie podlicznikiem. Odbiór w Warszawa Rembertów. Cena 300 zł tel. 0608 838 268 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 05.03.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A projekt, mapy itd. ? Projekt mi robiła Gazmedia i zapłaciłem za niego chyba 950zł brutto. Mapy i geodeta były w cenie instalacji. Do tego jeszcze dochodzi opłata przyłączeniowa, ok. 1800zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBLACHA 26.03.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam wszystkich na forum. W tym roku zaczynam budowę mojego wymarzonego domu. Działkę kupiłem już dawno na obrzeżach Marek. A że nie jestem z tąd to proszę o kikla informacji. Czy macie jakąś dobrą, szybko budującą ekipę budowlaną. Miło jak w rozsądnych pieniądzach wykonają budowę Jaki skład materiałów budowlanych będzie dobry do współpracy? Pozdrawiam, Kamil B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOSIA 111 26.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, mojej ekipy wolę nie polecać;] wybudowali bardzo dobrze ale przez ich mozolne tempo trwało to tyle że szkoda gadać.. u sąsiada zaczęli budowę miesiąc później z skończyli wcześniej. Jak załatwię namiary na tą ekipę to prześle Tobie. Co do składu to ja korzystałam z usług Jędrzejuka - tu masz ich adres: http://www.smbmarki.plDla mnie fajne było to że dużo na telefon mogłam załatwić, plusem było też to że szybko towar miałam na budowie. Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 26.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, Co do składu to ja korzystałam z usług Jędrzejuka - tu masz ich adres: www.smbmarki.pl Dla mnie fajne było to że dużo na telefon mogłam załatwić, plusem było też to że szybko towar miałam na budowie. Z. O Jędrzejukach było sporo na forum. Radzę poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcc 11.04.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam, może ktoś ma do oddania lub odsprzedania stemple albo deski szalunkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masz36 11.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam wszystkich na forum. W tym roku zaczynam budowę mojego wymarzonego domu. Działkę kupiłem już dawno na obrzeżach Marek. A że nie jestem z tąd to proszę o kikla informacji. Czy macie jakąś dobrą, szybko budującą ekipę budowlaną. Miło jak w rozsądnych pieniądzach wykonają budowę Jaki skład materiałów budowlanych będzie dobry do współpracy? Pozdrawiam, Kamil B. Witaj, Ja buduję w okolicach Radzymina (a konkretnie w Michałowie k. Klembowa) z firmą: House Outlet Krzysztof Biernacki - http://houseoutlet.pl/index.html (w zakładce realizacje mój dom to "Siedlisko"). Jak do tej pory bez większych wpadek. U mnie działają jako generalny wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.04.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Czy ktoś w Markach robił studnię głębinową do wody pitnej? Jak to wyglądało cenowo? Warto w Markach wiercić taką studnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looseblus 13.04.2013 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 WitamCzy ktoś z was kupował może ostatnio Solbet lub H+H. Chciałem zorientować się w jakich cenach kupowaliście. Czy 6,2 to dobra cena za Solbet?Buduję w okolicy Wyszkowa ale niestety w grupie wyszkowskiej nie wiele się można dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts