cronin 22.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Czy ktoś może polecić glazurnika , który robił mu odpływ liniowy pod prysznicem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 06.09.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Witam serdecznie, czy buduje ktoś z phorothermu Wienerbergera na piórowpusty, czy czy była by możliwość dzisiaj po południu albo jutro podjechania na budowę i zoabczenia jak to wygląda? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 06.09.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Witam serdecznie, czy buduje ktoś z phorothermu Wienerbergera na piórowpusty, czy czy była by możliwość dzisiaj po południu albo jutro podjechania na budowę i zoabczenia jak to wygląda? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc A skąd jesteś? Ja mam tak postawiony domek, jest nieotynkowany-ekipa pracuje wewnątrz budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 09.09.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A skąd jesteś? Ja mam tak postawiony domek, jest nieotynkowany-ekipa pracuje wewnątrz budynku. Witaj z Zielonki:) Ale podjechanie gdzieś w okolice Marek nie stanowi problemu:) Jak by była taka możliwość to czy mogę prosić o namiar na PW? z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 09.09.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nie ma problemu, będę na budowie o 19ej, uliczka boczna od Lisa Kuli. Wysyłam priv Witaj z Zielonki:) Ale podjechanie gdzieś w okolice Marek nie stanowi problemu:) Jak by była taka możliwość to czy mogę prosić o namiar na PW? z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 09.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam!Może komuś została wełna najchętniej Rockwool "Ciepłe Poddasze"?Przyjmę lub odkupię pozostałości w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 15.10.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Hi, Ja po prośbie, Ktoś ma może na zbyciu 2-4 palety. Wszystko jedno jakie. Są niekiedy bezzwrotne. Ja wszystkie swoje niestety pociąłem a teraz potrzebuję żeby drewno kominkowe tymczasowo na nich złożyć. Najchętniej okolice ul. Kościuszki ale i dalej po darowiznę podjadę Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Proszę bardzo, mam palety na zbyciu, odezwij się na privps. po drugiej stronie Piłsudskiego jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 21.10.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Mi najprawdopodobniej zostanie trochę stali fi 8 i fi 12 jak by kto chciał i stempli 70szt, narazie tylko tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 22.10.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ma ktoś może namiar na więźbę dachową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 23.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam budujących zarówno blisko Stolicy. Wolnego terenu coraz mniej. Wybrałem ten obszar do badań naukowych. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców".Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.html pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 23.10.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ma ktoś może namiar na więźbę dachową? Całą więźbę, deski kupowałam przy Poniatowskiego w Zielonce, to skład drewna /przy wjeździe stoi mały wiatrak/. W cenie zazwyczaj jest transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 24.10.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Proszę bardzo, mam palety na zbyciu, odezwij się na priv ps. po drugiej stronie Piłsudskiego jestem Cronin, dzięki za pomoc. Podkradłem 3 palety. dziękuję również za inne oferty na PW -- Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maljur 29.10.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam,chętnie kupię garaż po budowie. Tel. 607 708 102. PozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 03.11.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mam do sprzedania: 1. Kilkadziesiąt sztuk cegły klinkierowej Roben Nf38 2. Brama tymczasowa dwuskrzydłowa z zawiasami 3. 40 m siatki leśnej zdjętej z ogrodzenia 4. Cztery łóżka wojskowe metalowe z materacami tel. 0608 838 268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 08.11.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mi najprawdopodobniej zostanie trochę stali fi 8 i fi 12 jak by kto chciał i stempli 70szt, narazie tylko tyle:) Drut fi 12 jeszcze aktualny, jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 12.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 powiedzmy 1.5zl? za kg, tyle że nie wiem ile waży 12m drut, a skąd jesteś? możesz wpaść i zobaczyć co ci potrzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 24.11.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 stal 12mm już poszła ale zostało mi jeszcze sporo 6 gładkiej i 8, i mam do sprzedania około 70 stempli powiedzmy po 3zł, i dwie jętki 6x16 coś koło 6m szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 25.11.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i mamy 2 do wyboru, a mianowicie Ptyś 2g oraz Z122. jednak przed podjęciem decyzji który wybrać chcieli byśmy je zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś z Was buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 26.12.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witam, Oddam latrynę w dobre ręce, rocznik 2011, stan dobry. Wyposażenie: deska szybko-opadająca, drzwi na 2 zawiasy, system automatycznej wentylacji. Miejscowość Radzymin [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts