Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MARKI i okolice ;)

mr718

Recommended Posts

WITAM SERDECZNIE

STYROPIAN KAŻDEJ JAKOSCI CASTORAMA tAK JESCZE BYŁO W SOBOTĘ -DZWONIŁEM DO KIEROWNIKA DZIAŁU.

STAL - CENY TE SAME -PRAWIE

KONIK NOWY KOWLACZYK

http://www.kowalczyk-mb.pl/sklep/index.php?cPath=7&osCsid=a7ee56047495981cf16ec91c7ca8a31d

EWNTUALNIE sir budKOŁO JANEK

POZDRAWIAM

RYSIEK

PS DZIAŁAM NA TELEFONY OSOBIŚCIE NIE BYWAM CZĘSTO

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

W Sir Bud niejaki Pan BEDNAREK jest dośc operatywny. Są tansi od ekipY na "BIAŁEJŁĄCE"

NA 1500 PUSTAKÓW ZAOSZCZEDZIŁEM 2 TYŚ ZŁ

Robert Jakie zakupy masz na myśli. Transport tak ale od wiekszych ilości zakupionej stali można wynegocjować jakiś mały rabaćik? napewno tak

musimy okrelic co nam trzeba i ile

Pozdrawiam

RYSIEK

Rysiu.. co potrzeba... w zasadzie to wszystko: począwszy od styropianu, poprzez wszelkie kleje (do niego), siatkę, wełnę, kołki... itd itp. Mnie nie chodzi o rabaty, tylko o ceny. Bo z tego co zauważyłem to ceny mają rozsądne, ale daleko. Więc gdyby się skrzyknąć to możnaby zrobić zrzutkę na duży transport i przywieźć w kilka miejsc ;). Ja dopuki nie dostanę oficjalnego pozwolenia na budowę nie zacznę zwozić żadnych materiałów :( Ale jeszcze tylko kilka dni ;)

pozdr.

Czołem INWESTORZY !

Ja dziś cały dzień za kółkiem od składu do składu. Głównie dach załatwiałem - do wyceny zostawiłem w kilku miejscach, zwrotki z wycenami mają być za kilka dni. Ale w dachach jest podobnie jak z cegłą :evil: tj. dachówek brak będą za 2 do 6 miesięcy. Za to blachy w bród. Zleciłem wyceny w dachówkach od Creatona do IBF, tak samo z blachą od Planii do Pruszyńkiego. Zobaczymy co z tego będzie. :o

Rysiu.. co potrzeba... w zasadzie to wszystko: począwszy od styropianu, poprzez wszelkie kleje (do niego), siatkę, wełnę, kołki... itd itp. Mnie nie chodzi o rabaty, tylko o ceny. Bo z tego co zauważyłem to ceny mają rozsądne, ale daleko. Więc gdyby się skrzyknąć to możnaby zrobić zrzutkę na duży transport i przywieźć w kilka miejsc ;). Ja dopuki nie dostanę oficjalnego pozwolenia na budowę nie zacznę zwozić żadnych materiałów :( Ale jeszcze tylko kilka dni ;)

pozdr.

Jak zwieziesz to będziesz musiał tego pilnować :)

RRobert: Bierzesz te stemple czy nie? Musze zrobić porządek na działce bo chcę ją równać :)

No tak, mój pan koparkowy ma jakiegoś gościa w rodzinie, ale nie wiem, czy się uda, wolałabym mieć jakąś alternatywę. A w ogóle to w poradach ogrodowych odradzili mi takie operacje, każa pryskać i podobno samo się rozleci, a potem łopata i .... eeeehh, a człowiek tak łatwo by chciał :oops:

Ale trzaskacie te posty, nadążyć nie można :o :wink:

Pytanko takie nietypowe mam: czy ktoś ma namiary na gościa z traktorem? Działkę muszę przeorać, zbronować czy coś takiego :roll:

Mam namiary na takiego ze spychaczem - jeżeli chodzi o zerwanie darni to się nada. Bierze 90 zł za godzinę i zasuwa jak mały terminatorek.

pozdr.

Mam nadzieję że zacznę w następną sobotę (pukpukpuk), więc może bym się pisał na ten styropian - bedę potrzebował do fundamentów jakieś 7m3

W tej chwili natomiast pilnie szukam siatki do prowizorycznego ogrodzenia, bo po tej w Castoramie zostały tylko reklamy - trzeba było uważać :-?

Potrzebuję ok. 125 m - może ktoś zna jakiś skład gdzie mają tanio, taką najtańszą 150 cm?

O kurcze :o :o :o , a ja jutro planowałem kupić siatkę i się grodzić. Jedynym moim problemem wydawały się stemple na to ogrodzenie. A teraz jak widzę nici z mojego palnu na prowizoryczny płot :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: grrrrrrrrrrr . Zły jestem !!

Ale za to mam prąd :lol: . Panowie z elektrowni sprawę załatwili szybko i fachowo. Jednocześnie zoriętowali się jak załatwić przyłącze docelowe podziemne :) . Moge polecić tych elektryków. :wink:

Ale na tę siatkę dalej zły jestem no i dalej stempli nie mam 1,2,3,4,5,6...10 :wink:

Jutro będę szukał po innych Castoramach....a nóż widelec :roll:

xwing no wczoraj jeszcze w Castoramie była, ale na wymarciu. W promocji jest teraz w "lerła" docelowa - 1,5 wysokości, drut ocynk 2,8mm za metr krzyczą 9 z czymś. Jak ktoś potrzebuje to info już jest ;)

a&zb dostałem Twojego maila z "namiarami" na Twoją działkę do dodania do mapy. Muszę Cię zmartwić - nie dodam Cię, bo w okolicy już się ciasno robi :lol:

...żartowałem. Jutro znajde troszkę czasu to napewno Cię umieszczę ;) :D