RYSZARD671 16.04.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 WITAM SERDECZNIESTYROPIAN KAŻDEJ JAKOSCI CASTORAMA tAK JESCZE BYŁO W SOBOTĘ -DZWONIŁEM DO KIEROWNIKA DZIAŁU.STAL - CENY TE SAME -PRAWIE KONIK NOWY KOWLACZYKhttp://www.kowalczyk-mb.pl/sklep/index.php?cPath=7&osCsid=a7ee56047495981cf16ec91c7ca8a31d EWNTUALNIE sir budKOŁO JANEKPOZDRAWIAMRYSIEKPS DZIAŁAM NA TELEFONY OSOBIŚCIE NIE BYWAM CZĘSTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 16.04.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 o to, o to, o to to właśnie... Na Sirbud też mam "chrapkę" Może zebrać się w kilka osób i złożyć większe zamówienie razem z transportem? "ogłaszają" się też przez Alledrogo link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 16.04.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam sąsiadów .A może w okolicach Marek są godni polecenia ludzie do tynków cementowo/wapiennych , filcowanych .Robota za jakieś 2 miesiące .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 16.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 W Sir Bud niejaki Pan BEDNAREK jest dośc operatywny. Są tansi od ekipY na "BIAŁEJŁĄCE"NA 1500 PUSTAKÓW ZAOSZCZEDZIŁEM 2 TYŚ ZŁ Robert Jakie zakupy masz na myśli. Transport tak ale od wiekszych ilości zakupionej stali można wynegocjować jakiś mały rabaćik? napewno tak musimy okrelic co nam trzeba i ile Pozdrawiam RYSIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 16.04.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Rysiu.. co potrzeba... w zasadzie to wszystko: począwszy od styropianu, poprzez wszelkie kleje (do niego), siatkę, wełnę, kołki... itd itp. Mnie nie chodzi o rabaty, tylko o ceny. Bo z tego co zauważyłem to ceny mają rozsądne, ale daleko. Więc gdyby się skrzyknąć to możnaby zrobić zrzutkę na duży transport i przywieźć w kilka miejsc . Ja dopuki nie dostanę oficjalnego pozwolenia na budowę nie zacznę zwozić żadnych materiałów Ale jeszcze tylko kilka dni pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 16.04.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czołem INWESTORZY ! Ja dziś cały dzień za kółkiem od składu do składu. Głównie dach załatwiałem - do wyceny zostawiłem w kilku miejscach, zwrotki z wycenami mają być za kilka dni. Ale w dachach jest podobnie jak z cegłą tj. dachówek brak będą za 2 do 6 miesięcy. Za to blachy w bród. Zleciłem wyceny w dachówkach od Creatona do IBF, tak samo z blachą od Planii do Pruszyńkiego. Zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 16.04.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 aha jeszce cd... moich poszukiwań tzw. "okazji" Rozwaliła mnie cena cegły pełnej 2 pln za szt Rok temu kosztowała +/- 80 gr. Taki skok, toć to rozbuj w biały dzień !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.04.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Rysiu.. co potrzeba... w zasadzie to wszystko: począwszy od styropianu, poprzez wszelkie kleje (do niego), siatkę, wełnę, kołki... itd itp. Mnie nie chodzi o rabaty, tylko o ceny. Bo z tego co zauważyłem to ceny mają rozsądne, ale daleko. Więc gdyby się skrzyknąć to możnaby zrobić zrzutkę na duży transport i przywieźć w kilka miejsc . Ja dopuki nie dostanę oficjalnego pozwolenia na budowę nie zacznę zwozić żadnych materiałów Ale jeszcze tylko kilka dni pozdr. Jak zwieziesz to będziesz musiał tego pilnować RRobert: Bierzesz te stemple czy nie? Musze zrobić porządek na działce bo chcę ją równać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ale trzaskacie te posty, nadążyć nie można Pytanko takie nietypowe mam: czy ktoś ma namiary na gościa z traktorem? Działkę muszę przeorać, zbronować czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 16.04.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 kirkris dlatego narazie nie zwożę hehehe... co do stempli to przed chwilą do Ciebie dzwoniłem :D :D :D zabiorę je przysłowiowe parę domów dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 16.04.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dominikams Niestety takowego najbliżej znam w Radzyminie chyba jechałby do nas ze trzy dni. W środę wieczorkiem będę u rodzinki w Markach więc jeśli nie będzie za późno to popytam czy nie znają jakiegoś traktorzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No tak, mój pan koparkowy ma jakiegoś gościa w rodzinie, ale nie wiem, czy się uda, wolałabym mieć jakąś alternatywę. A w ogóle to w poradach ogrodowych odradzili mi takie operacje, każa pryskać i podobno samo się rozleci, a potem łopata i .... eeeehh, a człowiek tak łatwo by chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ale trzaskacie te posty, nadążyć nie można Pytanko takie nietypowe mam: czy ktoś ma namiary na gościa z traktorem? Działkę muszę przeorać, zbronować czy coś takiego Mam namiary na takiego ze spychaczem - jeżeli chodzi o zerwanie darni to się nada. Bierze 90 zł za godzinę i zasuwa jak mały terminatorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Rysiu.. co potrzeba... w zasadzie to wszystko: począwszy od styropianu, poprzez wszelkie kleje (do niego), siatkę, wełnę, kołki... itd itp. Mnie nie chodzi o rabaty, tylko o ceny. Bo z tego co zauważyłem to ceny mają rozsądne, ale daleko. Więc gdyby się skrzyknąć to możnaby zrobić zrzutkę na duży transport i przywieźć w kilka miejsc . Ja dopuki nie dostanę oficjalnego pozwolenia na budowę nie zacznę zwozić żadnych materiałów Ale jeszcze tylko kilka dni pozdr. Mam nadzieję że zacznę w następną sobotę (pukpukpuk), więc może bym się pisał na ten styropian - bedę potrzebował do fundamentów jakieś 7m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 W tej chwili natomiast pilnie szukam siatki do prowizorycznego ogrodzenia, bo po tej w Castoramie zostały tylko reklamy - trzeba było uważać Potrzebuję ok. 125 m - może ktoś zna jakiś skład gdzie mają tanio, taką najtańszą 150 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 17.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 W tej chwili natomiast pilnie szukam siatki do prowizorycznego ogrodzenia, bo po tej w Castoramie zostały tylko reklamy - trzeba było uważać Potrzebuję ok. 125 m - może ktoś zna jakiś skład gdzie mają tanio, taką najtańszą 150 cm? O kurcze , a ja jutro planowałem kupić siatkę i się grodzić. Jedynym moim problemem wydawały się stemple na to ogrodzenie. A teraz jak widzę nici z mojego palnu na prowizoryczny płot grrrrrrrrrrr . Zły jestem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 17.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ale za to mam prąd . Panowie z elektrowni sprawę załatwili szybko i fachowo. Jednocześnie zoriętowali się jak załatwić przyłącze docelowe podziemne . Moge polecić tych elektryków. Ale na tę siatkę dalej zły jestem no i dalej stempli nie mam 1,2,3,4,5,6...10 Jutro będę szukał po innych Castoramach....a nóż widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.04.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 xwing no wczoraj jeszcze w Castoramie była, ale na wymarciu. W promocji jest teraz w "lerła" docelowa - 1,5 wysokości, drut ocynk 2,8mm za metr krzyczą 9 z czymś. Jak ktoś potrzebuje to info już jest a&zb dostałem Twojego maila z "namiarami" na Twoją działkę do dodania do mapy. Muszę Cię zmartwić - nie dodam Cię, bo w okolicy już się ciasno robi ...żartowałem. Jutro znajde troszkę czasu to napewno Cię umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dokładnie, to się skończyła ta 150 cm w promocji po 137zł za 50mb. Jest dwumetrowa po 187 a stopięćdziesiątka ma być w przyszłym tygodniu po 167 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.04.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 AAAaaaa.... zapomniałem się pochwalić. "Zanabyłem metodą kupna" pierwsze urządzenie Pójdzie w ruch jako pierwsze po uzyskaniu PNB. http://erstudio.com.pl/_reszta/murator/ake4018s.jpg LINK :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts