RRC 04.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 przepraszam Koleżanki i Kolegów za drobny wtręt ale potrzebna jest mi szybka informacja - ile orientacyjnie kosztuje m2 działki budowlanej w Kobyłce (okolice ul. Dworkowej) - wybieram się na oględziny a nie za bardzo znam wysokość cen w tej okolicy; pozdrowionka&dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 04.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 do RRC - moze to być 120 zł, moze 200 a moze i 450 - wszystko zależy od tego, co to za działka Generalnie ponizej 200 już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 05.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 moi znajomi kupowali w Kobyłce po 100 zł, ale to było ponad rok temu, w tej chwili cena raczej bliższa 200 zł, ale pewnie są i wyższe. Niektórzy w Markach chcą sprzedawać po 500 zł za m2 więc pewnie tam też są takie "odchyły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 05.05.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Szukam ekipy do stanu surowego na sierpień 2007. Będę bardzo wdzięczna. Czy możecie mi pomóc? Strony z solidnymi wykonawcami chyba nikt nie odwiedza... A jakiej? Tzn niezbyt drogiej, średnio drogiej, ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 05.05.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 moi znajomi kupowali w Kobyłce po 100 zł, ale to było ponad rok temu, w tej chwili cena raczej bliższa 200 zł, ale pewnie są i wyższe. Niektórzy w Markach chcą sprzedawać po 500 zł za m2 więc pewnie tam też są takie "odchyły" No no zaraz zostanę milionerem Jak tak dalej pójdzie, to się ulicy przed domem nie doczekam, bo gminy nie będzie stać aby odkupić pas na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 07.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 nie chcę zapeszyć, ale podobno w środę moje zezwolenie ma byc gotowe... chyba się upiję ze szczęścia... może już dziś zacznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 07.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 mamuśka napisał: Szukam ekipy do stanu surowego na sierpień 2007. Będę bardzo wdzięczna. Czy możecie mi pomóc? Strony z solidnymi wykonawcami chyba nikt nie odwiedza... A jakiej? Tzn niezbyt drogiej, średnio drogiej, ...? To oczywiste -solidnej , rzetelnej, z majstrem trzymającym ludzi w ryzach i w zroworozsądkowych cenach. Wybiorę tą ekipę, która zaproponuje najniższą cenę przy równie dobrych rekomendacjach co inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 08.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kochani - jest sens zamówić już teraz i przywieżć 3 samochody BK i położyć na paletach na działce (nieogrodzonej)??? Myslicie, ze kradną ponad jednotonowe palety z bloczkami )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 08.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 zamów ale nie odbieraj - niech ci przechowają parę dni myślę że teraz kradną wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 08.05.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kochani - jest sens zamówić już teraz i przywieżć 3 samochody BK i położyć na paletach na działce (nieogrodzonej)??? Myslicie, ze kradną ponad jednotonowe palety z bloczkami )) Mojemu znajomemu dwa lata temu w Szczecinie w ciągu jednej nocy zniknęło 2 tony cementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 08.05.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 kradną z "pod ogrodzonego domu." to ryzyko zależy jacy sąsiedzi, kiedy startujesz, jak często jesteś, i czy to "odludzie"Ja zrobiłem tak jak ty tylko trzymam to na strzeżonym placu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRC 10.05.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 do moreti&Kasia_de - dzięki za info o cenie - byłem, widziałem - ludzie chcą 45euro za m2 czyli jakieś 170pln co byłoby niezłą ceną ale ruch ciężarówek po Dworkowej i Szerokiej jest powalający - pył i hałas;pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 10.05.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Kochani - jest sens zamówić już teraz i przywieżć 3 samochody BK i położyć na paletach na działce (nieogrodzonej)??? Myslicie, ze kradną ponad jednotonowe palety z bloczkami )) podziel się info gdzie dostrałeś Bk i po ile jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 10.05.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Szanowni przyszli obywatele Marek i okolic! Podzielcie sie ze mna prosze namiarami na wasze ekipy! Oczywiscie jestem kolejna osoba, ktora zastanawia sie nad rozpoczeciem budowy jeszcze w tym roku - najprawdopodobniej we wrzesniu... a moze ktoras z waszych znajdzie czas lub jej sie cos zwolni... ? Budowa na Bialolece. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 10.05.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 więc tak... potrzebuję stal i deski jeśli macie sąsiedzi jakieś sprawdzone i w miarę tanie namiary do dajcie cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 13.05.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 więc tak... potrzebuję stal i deski jeśli macie sąsiedzi jakieś sprawdzone i w miarę tanie namiary do dajcie cynk Ale robisz stalowy szkielet i obijasz deskami czy odwrotnie ? Tak w ogóle to nieładnie sobie żartować z innych budujących w tych ciężkich czasach... z drugiej strony zupełnie sobie nie wyobrażam budowania bez poczucia humoru, bez tego żadna zaprawa nie wiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 13.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ale robisz stalowy szkielet i obijasz deskami czy odwrotnie ? Ławy będziemy zalewać w gruncie, więc deski (z założenia) niepotrzebne. w gruncie jak w gruncie - wcześniej na całej powierzchni domu zebrane będzie ~65 cm ziemii i od tego poziomu łopatami wybrane będą ławy. Dechy przydadzą się na zbicie "miejsca szczególnej zadumy" (WC), jakiejś budy na graty, no i później do szalunków... Tak w ogóle to nieładnie sobie żartować z innych budujących... Hmm... czegoś nie zrozumiałem... "ale o co biega?" http://autokacik.pl/images/graemlins/niewiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 13.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 >RRobert Nic, nic - myślałem że żartujesz z tą stalą i deskami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 13.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 A stal i deski kupuję u Jędrzejuka, nie żeby jakaś szczególna okazja ale ceny chyba w mairę przyzwoite jak na Wwę i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 13.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Jak na tym forum wgrywa się avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts