aneczkao 03.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam wszystkich , bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum. Przeczytałam wszystkie posty i chciałam sie dowiedzieć czy mnie ktoś będzie mógł pomóc. Obecnie mieszkam w Markach, ale w bloku i razem z narzeczonym szukamy jakiejś ładnej działeczki także w Markach, powyżej 1000m2, ale w rozsądnej cenie (nie stać nas na działkę za 800 000zł czy 1 000 000zł ) żeby sobie postawić domek. Z tego co się zorientowałam spora część z Was mieszka w okolicach ul. Spacerowej, Kraszewskiego, Kurpińskiego idt. Są tam piękne tereny pod działki, ale nie bardzo wiem jak dotrzeć do kogoś kto takie działki sprzedaje, może ktoś z was ma namiary na jakiś właścicieli działek? Mam także pytanie dotyczące przyłączy prądu, czy ktoś orientuje się z jakimi kosztami muszę się liczyć? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 03.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 >aneczkao Umowa z ZE na przyłącze budowlane 7kW - 875 zł, wykonanie przyłącza pod klucz (słup, skrzynka, wszelkie formalności) - 1800 zł. Co do działek to musisz się liczyć z cenami od 250 zł za m2 wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczkao 03.06.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Dziękuję za szybką odpowiedź.Co do cen działek to brałam pod uwagę, że będzie to ponad 250zł. Czy orientujesz się może czy w okolicy o której pisałam nie ma ktoś działki do sprzedania? Wchodzi też w rachubę Czarna Struga, tam pół roku temu znajomi kupili działkę i też jest ładna okolica, choć już bardziej zagospodarowana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 03.06.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 >aneczko Ja niestety nie znam zadnego z właścicieli ziemskich w naszej okolicy (zresztą często ludzie pytają). Ale myslę że najlepsza forma to jednak osobiście pytać w okolicach gdzie wam się podoba, najlepiej tych co mieszkają tam od dawna. Albo metoda: "na ładne oczy" w Gminie Marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 04.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Z tego co się zorientowałam spora część z Was mieszka w okolicach ul. Spacerowej, Kraszewskiego, Kurpińskiego idt. Są tam piękne tereny pod działki, ale nie bardzo wiem jak dotrzeć do kogoś kto takie działki sprzedaje, może ktoś z was ma namiary na jakiś właścicieli działek? Mam namiar od właściciela działek na ul. Kurpińskiego (info na priv). Cena za 1m2 przy działce 700m2 to 350zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 06.06.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ma ktoś może do odstąpienia (pożyczenia) EUROPALETY? 64 sztuki potrzebuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 06.06.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Czy możecie podac namiary na składy drewna/tartaki w których kupowaliście drewno na wieźbę,łati i kontrłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 06.06.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Czy możecie podac namiary na składy drewna/tartaki w których kupowaliście drewno na wieźbę,łati i kontrłaty? SMB Jędrzejuk Piłsudskiego 176 - 850 brutto za m3 impregnowanego ciśnieniowo, mój wykonawca szuka taniej gdzieś na kierunku białostockim ale nie wiem czy mu się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 07.06.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ja kupowałem w tartaku w Płatkownicy. Wtedy cena była lepsza niż w W-wie i okolicach. Można zadzwonić i zapytać. link do tartaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 11.06.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 a skąd bierzecie piasek do wysypywania fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 11.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 a skąd bierzecie piasek do wysypywania fundamentów? Nie wiemy i pewnie dlatego płacimy tak drogo , brrr. Niestety chyba będzie tego ze 30 wywrotek, największa obsuwa w budżecie. Podobno na Okólnej naprzeciwko szkoły można tanio zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 12.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 a skąd bierzecie piasek do wysypywania fundamentów? Nie wiemy i pewnie dlatego płacimy tak drogo , brrr. Niestety chyba będzie tego ze 30 wywrotek, największa obsuwa w budżecie. Podobno na Okólnej naprzeciwko szkoły można tanio zamówić. Ja korzystałem i kupowałem właśnie tam: kruszywa, piaski i usługę koparki, wszystko było na czas, na telefon. Jeśli chodzi o organizację to polecam. A czy tanio ? na pewno taniej niż na Fabrycznej. Przy kompleksowej robocie dostałem nawet rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ja juz mam - 200 zł za 30 ton, jak kto chce mogę dac namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 12.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ja juz mam - 200 zł za 30 ton, jak kto chce mogę dac namiar 6,70 zł za tonę Już nic nie mów, bo się rozpłaczę normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 to drogo? miałam propozycję 24 tony za 350... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 12.06.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Drogo??? Ta wywrotka musiała być napędzana świeżym powietrzem a za kierownicą siedział święty mikołaj... Nie pytaj tylko ile ja płaciłem bo i tak się nie przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 13.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 nie widziałam kierowcy, więc nie wiem czy był to mikołaj na razie przywieźli 60 ton, jeszcze 60 ma ponoć się zmieścić a taką dobrą ofertę dostałam od uczestnika forum .... To jest piach dobry do wysypywania fundamentów i zagęszczania, ale będę potrzebować też czegoś "z większymi kawałkami", takiej bardziej pospółki niż piachu, bo pod chudym betonem mam to w projekcie. Nie wiecie gdzie to kupić? moze byc ciut drożej bo tego dużo nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 16.06.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 kurde, wszyscy chyba rozpędu dostali i tylko na budowach siedzą hop hop!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 16.06.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 tez mam takie wrazenie... tylko, ze u mnie startujemy dopieor 15 sierpnia.... ;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 16.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 kurde, wszyscy chyba rozpędu dostali i tylko na budowach siedzą hop hop!!! Przejeżdżalismy koło Twojej i nic się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts