azb 30.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Poszukuję pilnie architekta z uprawnieniami konstrukcyjnymi do zmodyfikowania i przeliczenia konstrukcji wiaty, w której chcę zmienić sposób podparcia zmniejszając liczbę słupów. Sprawa pilna bo zostało niewiele czasu do rozpoczęcia robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 30.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 RRobertWitaj.Na jakiej ulicy stawiasz swój domek?Dzięki za info o wodzie. A jak wygląda przyszłość kanalizacji w naszym rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 31.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 RRobert A jak wygląda przyszłość kanalizacji w naszym rejonie? O ile mnie wiedza nie myli to kanalizacja dostępna jest tylko i wyłącznie w rejonie bloków, ale moge się mylić (nie interesowałem się tym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 01.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 widzę, ze sporo osób przenosi się z Białołęki do MArek my też mieszkamy teraz na Nowodworach pozdrawiam zatem obecnych i przyszłych sąsaiadów co do kanalizacji w Markach - ponoć wszystko zależy od zaludnienia danego rejonu - im więcej domów, tym szybciej można się spodziewać kanalizacji, ponieważ gmina chce uzysakać dofinansowanie unijne a tam podobno sa jakieś wytyczne odnośnie ilość podłączanych domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 01.02.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Czy ktoś z Was instalował lub zamierza instalować pompę ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 02.02.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Mieszkam w Markach od grudnia 2005 r., przy ul. Akacjowej. Dom jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witaj Marek30022 Wygląda, że będziemy prawie sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 04.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich przyszłych i obecnych mieszkańców Marek. Będziemy się w tym roku budować w Strudze i w związku z tym mam pytanie - dostaliśmy od rodziców działkę w tzw Kolonii Zenków /okolice ul. Granicznej/, ktos z Was orientuje się ile kosztuje m2 ziemi w tym rejonie? Potrzebuję tej informacji do zmierzenia się z kredytem... Pozdrawiam r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam sąsiadów zza miedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 04.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 coraz nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 04.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Sądząc po zmianach krajobrazu to modny kierunek:) Po "naszej" stronie nie ma juz gdzie z psem na spacer iść, wszędzie tylko te tfuuu budowy r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 05.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Z tego co wiem, ceny w tym rejonie to 250-300zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 05.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 potwierdzam to co mówi przedmówca... A pomyśleć, że na początku zeszłego (2006) roku gdy szukaliśmy działeczki w tamtym rejonie to ceny oscylowały między 100-130 pln / metr. Człowiek wtedy narzekał, że działka nierówna, drogi nie ma, albo z prądem, czy gazem daleko... trza było brać jak leci i teraz opchnąć Ale nic to... nie ma co narzekać. Trzeba chwalić co się ma... Za to teraz mam piękny kawałek lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 05.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jako, że miałem przyjemność założenia tego wątku chciałbym wyjść z inicjatywą "zmontowania" mapki członków naszej grupki... Coś podobnego do tego co mają koledzy i koleżanki w grupie "białołęckiej". Jest nas coraz więcej, co jakiś czas ktoś przybywa nowy, przedstawia się, podaje lokalizację... może wartoby nanieść "nas" na mapkę i patrzeć, jak się "kropek z nickami" na niej mnoży? Co Wy na to ? Mapka taka przydała by się na przykład do wiosennych "łykendowych" podchodów Skrzykujemy się, ustalamy trasę... od Mańka do Kaśki, od Kaśki do Ździśka, od Ździśka do Ryśka... plecaki na plecy, sandały na nogi i w drogę na maraton po budowach :D :D ...a tam jak to łykendowymi wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 05.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ... może wartoby nanieść "nas" na mapkę i patrzeć, jak się "kropek z nickami" na niej mnoży? Co Wy na to ? Super pomysł Popieram inicjatywę. Taką mapkę widziałem w grupie nieporęckiej. Zgłaszam swoją lokalizację - Kurpińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 05.02.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ...no to działamy mapkę umieściłem w pierwszym "poście" tego wątku. O tu Zapraszam do wpisów andy_n nie znam dokładnie Twojej lokalizacji... Bardziej w górę, czy w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 05.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 andy_n nie znam dokładnie Twojej lokalizacji... Bardziej w górę, czy w dół? Raczej w górę. Musisz wyjechać z lasu i jeszcze kawałek (powyżej ul. Środkowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 05.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Robercie czy to ty tworzysz strony www ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 05.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 grzegorz10 "pobocznie" tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts