RYSZARD671 01.01.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 WSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZYSKIEGO NAJ............................. W 2008 r.ppppppppppppozdrawiam RYSIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 10.01.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Gdzie kupowaliście swoje stropy Teriva? Poproszę o namiary telefoniczne. Widzę, że nie bardzo chce Wam się dzielić swoimi doświadczeniami. Może wobec tego zapytam wprost. Wytypowałem dwa potencjalne miejsca zakupu: 1. Wołomin, Zagościniec, ul. Tramwajowa 2. k/ Radomia a dokładnie Orońsko Cena przemawia za tym drugim miejscem. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 10.01.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 no popatrz... wszyscy lali monolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 10.01.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 no popatrz... wszyscy lali monolit No, ja mam nawet monolityczną warstwę 30 cm wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 11.01.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no popatrz... wszyscy lali monolit Co miałeś na myśli? Uważasz, że monolit jest lepszy lub (i) tańszy? Zestawiałeś może koszty obu typów stropu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 14.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Na forum posucha to pochwalimy się stanem surowym otwartym: http://picasaweb.google.pl/Marcinrorvik r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 14.01.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 >rorvik Bardzo ładny. Ja bym się chciał w końcu pochwalić stanem zamkniętym wyschniętym Jeszcze troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 14.01.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Koszta porównywałem (jakieś dwa lata temu i tak już zostało). Wyszło porównywalnie. Podstawowe plusy (jak dla mnie) monolitu były deski do wykorzystania przy deskowaniu dachu, nieco cieńszy strop niż w przypadku terivy, zwarta masa no i brak EWENTUALNYCH (!!) pęknięć i rys na tynku sufitu parteru. Andy ...a na myśli miałem tylko i wyłącznie brak odpowiedzi na Twoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 15.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 KUPIĘ barak dla ekipy budowlanej.Może też być przyczepa kempingowa lub wszystko inne co nadaje się do tymczasowego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 15.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Mam do sprzedania swoją przyczepkę. Jak coś to zapraszam na moje ranczo celem lustracji Dorzucę Ci trzy worki wapna gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 16.01.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Z pewnością nie stać mnie na Twoją rezydencję. Tam mają mieszkać tylko budowlańcy. A za zaproszenie dziękuję i gratuluję - jak rozumiem - zamieszkania we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 16.01.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Z pewnością nie stać mnie na Twoją rezydencję. Tam mają mieszkać tylko budowlańcy. e tam... za przyczepę zapłaciłem 5800 myślę że sprzedam ją za jakieś 5200-5500. A za zaproszenie dziękuję i gratuluję - jak rozumiem - zamieszkania we własnym domu ...no może "prawie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 16.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 @Andy - mój barak będzie sporo tańszy Pozdrawiam r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 17.01.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam grupę Marki i okolice Ja jestem z grupy Wołomin. Mam pytanie... Czy ktoś z Was ma szambo? Jakiego producenta polecacie? Szambo (pojemnik/pojemniki) najprawdopodobniej zamówimy u producenta z okolic Radomia. Ewentualnie szukam chętnych do zakupu - będzie tańszy transport. Szczególy poproszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Polecamy oczyszczalnię przydomową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekr 17.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Polecamy oczyszczalnię przydomową Jaką, tzn. jakiego producenta? Jak to jest z tzw. papierami, które trzeba załatwić by zainstalować "toto" na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekr 17.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Z pewnością nie stać mnie na Twoją rezydencję. Tam mają mieszkać tylko budowlańcy. A za zaproszenie dziękuję i gratuluję - jak rozumiem - zamieszkania we własnym domu Ja swoim wykonawcom postawiłem blaszak. Zbili sobie gustowne, piętrowe "prycze", podłogę z palet i desek, a na to rzucili nawet dywan. Zaczęli w kwietniu, więc wstawiłem im piecyk olejowy. Nie mogli się nachwalić. Tak więc, jeśli chcesz, proponuję swój blaszak. Prycze jeszcze w nim stoją ))Mój dom stoi w okolicy Kurpińskiego. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki 11 18.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam poszukuję projektanta do adaptacji projektu gotowego i dostosowania go do naszych potrzeb : powiększenie garażu, likwidacja wykusza, podniesienie ścianki kolankowej. Prosiłbym o podanie namiarów na kogoś sensownego. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 19.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 co do stropu - certus miał w zeszłym roku zeny zwalające z nóg! W końcu kupiłam u Jędrzejuka za też straszną cenę, bo zamawiane "na szybko". Polecam zagościniec, zabrakło mi belki i paru garów, bez problemu i szybko dowieźli, lepsza jakość od tych które mi Jędrzejuk zprowadził i cena była bardzo korzystna. http://www.stropy.oleksiak.com.pl/kontakt.php?s=5 nie ma ktoś numeru do koparkowego Mariusza? sama podawałam gdzieś na forum, znaleźć nie mogę a numer mi zaginął a potrzebuję dołek pod szambo. A może ktoś jeszcze chętny na szambo z Radomia? może cenę wynegocjujemy w grupie lepszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 19.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Polecamy oczyszczalnię przydomową Jaką, tzn. jakiego producenta? Jak to jest z tzw. papierami, które trzeba załatwić by zainstalować "toto" na działce? My mamy Ekocent 2200. Budowę się jedynie zgłasza, załączając plan sytuacyjny wykonany własnoręcznie na kopii planu zagospodarowania terenu. Nie trzeba projektu ani pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts