kirkris 04.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Super, dołączam się do pytania A dodatkowo czy znacie kogoś z tanim kruszywem do drogi (najlepiej betonowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 05.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich! Od niedawna zaczęłam zaglądać na Forum. Mam dopiero rozpoczętą budowę - fundamenty. Chcę dokonać kilku zmian w projekcie i szukam architekta. Czy ktoś mógłby mi polecić...dobrego i niedrogiego? Czas goni, wiosna tuż tuż i zaraz rozpoczynam kolejny etap budowy. Pozdrawiam i z góry dziękuję Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 06.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Podajcie mi proszę namiary na elektryka który załatwiał Wam przyłącze. Muszę się w końcu z tym ogarnąć r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 PILNIE KUPIE LUB WYPOZYCZE NA 2-3 MIESIACE BETONIARKE 150L najchetniej odkupie od kogos uzywana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 07.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Podajcie mi proszę namiary na elektryka który załatwiał Wam przyłącze. Muszę się w końcu z tym ogarnąć r ja Ci mojego nie polecam - od roku nie ma czasu skończyć roboty, a nikt inny nie będzie za niego kończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 07.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Podajcie mi proszę namiary na elektryka który załatwiał Wam przyłącze. Muszę się w końcu z tym ogarnąć r ja Ci mojego nie polecam - od roku nie ma czasu skończyć roboty, a nikt inny nie będzie za niego kończył Mój dziś kończy instalacje ale jest z Piotrkowa więc mi przyłącza nie załatwi. Ktoś tu kiedyś podawał namiar na jakiegoś elektryka ale nie mogę go odgrzebać. r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 07.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Z tego co pamiętam namiary nadawał Xwing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 08.02.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam sąsiadów z pobliskich Marek, gdyby ktoś potrzebował STEMPLI to chętnie odsprzedam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 10.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 UWAGA! SPRZEDAM WĘŁNĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA!Po ociepleniu poddasza pozostało mi 11 rolek wełny ISOVER, którą chętnie odsprzedam w atrakcyjnej cenie.Jest to wełna o grubości 15 cm Uni-Mata. W jednej rolce jest 6,9 m2 wełny. http://www.isover.pl/_files/Product/unimata.jpg Sprzedam po 140 zł za roklę. Zainteresowanych proszę o kontakt na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 12.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 jak ktos chętny na "kreatywnego" elektryka z ZEWT Wołomin to namiary dam na priv. ps. Co u Was robaczki .... Robert, co słychać, kiedy dalsze prace ?Andy, jak idzie budowa ? ....a jak ktoś potrzebuje stempli tom mam 60-70 takich 2,80....a jeszcze jedno mam tez piec na miał do sprzedania 12 kW (super stan) oooo bym zapomniał zapytać: gdzie tanio wełnę można kupić, macie może jakieś namiary ? (Rockwool) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 12.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dobrze nam idzie, glazurnik już dwa razy był rzucany na glebę przez patrol po tym jak pomylił kod, za to łazienki idą mu bezbłędnie Rockwool tanio to znaczy po ile? Ja mam 5 palet betonu komórkowego 24/600 i ok. półtorej palety bloczków fundamentowych do odstąpienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a po ile te bloczki? i ile to sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 13.02.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Idzie nieźle. Zima się kończy i czas zabierać się na serio do pracy. Kompletuje materiały no i kolejne ekipy. Planowany start murów parteru planuję na ok. 15 marca. Xwing - jestem zainteresowany stemplami - jaka cena a&zb - jestem zainteresowany bloczkami betonowymi - jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 13.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To i ja dam znać co nam zostało na placu: Pustaki stropowe Teriva producent Certus - około 8 Palet Pustak keramzytowy na ściany działowe 3 palety /około 36m2 ścian/ Dachówka karpiówka Koramic kolor naturalna cegła - 1000 szt podstawowej, plus po kilka sztuk okapowej, kalenicowej, bocznej 3/4 i 5/4, wentylacyjnej wypukłej. Przy mniejszych ilościach mogę dyskutować o transporcie;) r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 13.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To i ja dam znać co nam zostało na placu: Pustaki stropowe Teriva producent Certus - około 8 Palet A u kogo kupowałeś?.....Tam powinni bez problemu przyjąć pozostałość i "kasę" oddać. U nas tak było. Przyjechali pozostałość zabrali i "kasiorkę" oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 13.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam,Może ma ktoś do sprzedania deski i stemple po budowie.Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 13.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 >kasia_de>andy_n Z pobieżnej wizyty na allegro wnioskuję że po 2,50 powinno być ok? Jest ich około 100 szt, to była cała paleta 63 szt i część kolejnej, podczas montażu wiązarów trzeba było szybko je przestawić w inne miejsce więc zostały przełożone na jedną paletę i tak sobie leżą. Produkcja Certus. W piątek od rana będę na budowie to policzę dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 14.02.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mówimy o bloczkach betonowych fundamentowych? po 2,50 to bardzo okazyjna cena, ja bym wzięła chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 14.02.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jakby ktos potrzebowal - zostala mi pełna paleta - nowych pustaków stropowych z bialego GAZOBETONU Sniadowo - SKB - 13,2 metrow biezacych na rostaw terrivy 60 cm. Loco Marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 16.02.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 czy wiecie moze gdzie mozna zobaczyc plany dot. kanalizacji chodzi mi o internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts