nitubaga 04.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam wszystkich co prawda nie jestem bezpośrednio z Marek, ale Nadmy to bardzo blisko.... pewnie na mapce się nie zmieszczę, ale jeśli pozwolicie chciałabym tu czasem móc zaglądnąć i podpytać o różne sprawy...... Spokojnie łapiesz się w 50-cio kilometrową strefę ruchu bezwizowego OH THANKS........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 04.03.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Czy ktoś z Was miał pomysł jak zabezpieczyć na 3 miesiace do czasu wstawienia okien inwestycję? Zastanawiam sie nad wynajeciem na noc jakiejs ochrony, albo sciagnieciem z Polski 2 osob do pilnownia i drobnych prac. Przy okazji, ktos ma namiary na jakąś podstawową ekipe do zwyklego ogrodzenia (podmurowka, slupki i siatka) - czyli nikt wykwalifikowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 czy ktoś wie gdzie można dostać dobrej jakości i w dobrej cenie materiały na podłogówkę - gres, kamień.... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRKUS 07.03.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam Wszystkich serdecznie Właśnie rozpoczynam budowę w Markach i chciałbym sie przyłączyć do was i skorzystać z Waszych doświadczeń, spostrzeżeń i dobrych rad, które napewno Mi się przydadzą. Mam nadzieję ,że nie macie nic przeciwko temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam Wszystkich serdecznie Właśnie rozpoczynam budowę w Markach i chciałbym sie przyłączyć do was i skorzystać z Waszych doświadczeń, spostrzeżeń i dobrych rad, które napewno Mi się przydadzą. Mam nadzieję ,że nie macie nic przeciwko temu. witam serdecznie..... choć sama jestem świeżak to witam i jakby co to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 11.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Mam kłopoty ze znalezieniem kogoś kto obuduje mi kominek Już trzy kontakty mi odpadły. Jeśli znacie kogoś takiego, kto sie zajmuje obudową kominków to bardzo poprosze o namiar. Dodam, że kominek mam już podłączony, pozostało go tylko obudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 11.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 witam mam pytanie, jezeli jest droga gminna przy mojej działce czy to oznacza, ze gmina ma obowiazek zrobic droge asfaltową? Czy po prostu ich to nie obchodzi, ze jest ziemia?? a czy ktos wie, czy przy ulicy Nałkowskiej bedzie gaz i kanalizacja? pozdrawiam generalnie ma utrzymywać drogę - niekoniecznie utwardzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Mam kłopoty ze znalezieniem kogoś kto obuduje mi kominek Już trzy kontakty mi odpadły. Jeśli znacie kogoś takiego, kto sie zajmuje obudową kominków to bardzo poprosze o namiar. Dodam, że kominek mam już podłączony, pozostało go tylko obudować.[/quote zobacz na http://www.kominki.net. mają gotowe pomysły na kominki (patrz zakładka obudowy) oraz projektują na indywidualne potrzeby... ja się do nich przymierzam pod koniec lata - a kontakt dostałam tu na forum. Natomiast z chęcią bym się wymieniła na kontakt do kogoś kto podłączył by kominek z płaszczem wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 12.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Poszukuję pilnie namiaru naSamochód z hds-em w MarkachPodzielcie się namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 13.03.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam kłopoty ze znalezieniem kogoś kto obuduje mi kominek Już trzy kontakty mi odpadły. Jeśli znacie kogoś takiego, kto sie zajmuje obudową kominków to bardzo poprosze o namiar. Dodam, że kominek mam już podłączony, pozostało go tylko obudować. A czym ma być obudowany? Jeśli ciętym kamieniem to mogę dać Wam kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 13.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam kłopoty ze znalezieniem kogoś kto obuduje mi kominek Już trzy kontakty mi odpadły. Jeśli znacie kogoś takiego, kto sie zajmuje obudową kominków to bardzo poprosze o namiar. Dodam, że kominek mam już podłączony, pozostało go tylko obudować. A czym ma być obudowany? Jeśli ciętym kamieniem to mogę dać Wam kontakt. Większość obudowy z gipsu, ale z elementami kamienia. Obudowa w prostej nowowczesnej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ...... a możecie polecić kogoś kto by mi podłączył kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 i poproszę o ten namiar na obudowy kominka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 28.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Sluchajcie czekam juz 3 miesiac na warunki na prad, czy moge ich jakos postraszyc .Czy ktos mial podobnie czy to tylko u mnie tak jest?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 28.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Sluchajcie czekam juz 3 miesiac na warunki na prad, czy moge ich jakos postraszyc .Czy ktos mial podobnie czy to tylko u mnie tak jest?. Pozdrawiam Możesz wpaść znienacka i zrobić HU! ale nie wiemczy to coś pomoże... w groźbę że założysz oświetlenie gazowe też raczej nie uwierzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 28.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Sluchajcie czekam juz 3 miesiac na warunki na prad, czy moge ich jakos postraszyc .Czy ktos mial podobnie czy to tylko u mnie tak jest?. Pozdrawiam Zakład Energetyczny na wydanie warunków przyłączeniowych zgodnie z prawem ma 14 dni! W Twojej sytuacji postraszyłbym ich Urzędem Regulacji Energetyki. Boją się ich jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 29.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Podpisalismy umowe o przylaczenie do sieci gazowej, termin wykonania do 20.02.2009 Napiszcie, jak jest w praktyce, czytaj - czy da rade szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 30.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 mozesz we wlasnym zakresie, sprobuj przez gazmedia w wolominie, i jeszcze stdnosilowski oni robia przylacza. Z tego co sie orientuje rok to i tak nie tak dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 31.03.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Kupię (lub pożyczę) w trybie pilnym 40 szt stempli.Długość 3m. Ma może ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts