manieq82 26.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a hydraulika do zrobienia kotłowni (podłączenie kotła gazowego) ktoś poleci? miałam umówionego ale kurczę nie odbiera telefonów, skrzynka pełna wiadomości, nawet nagrać się nie można, niepodobne do niego... to teraz wójek - gaziarz 502249340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 26.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 nie masz jeszcze jakiegos szwagra od karton gipsów? bo po dzisiejszym szlifowaniu mam ten cholerny pył gipsowy nawet w takich zakamarkach ciała o których damie nie wypada wspominac w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 26.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kasia_de Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRKUS 27.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 WitamMam do sprzedania stęple budowlane, długość od 2,6 do 2,8 metrów - około 260 sztuk, odbiór w Markach , może ktos potrzebuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 27.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A o moim cieśli już nikt nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 27.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A o moim cieśli już nikt nie pamięta Namiary "poszły" na PW Cieśla jest "sprawdzony". Robił u nas więźbę i układał papę w zeszłym roku. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 27.08.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 to i ja poprosze namiar na ciesle.Mam jeszcze pytanie o koparkowych bylo wiele i telefonow sporo ale poszukuje koparkowego ktory lubi to co robi- wyda sie dziwne ale sa tacy niestety moj zmienil firme i nie robi glupot czyt. domkow.Mam ostatnio do nich pecha a potrzebny jest taki co i pomiedzy drzewami umie jezdzic i ladne wykopy pod fundamenty zrobic i jeszcze myśli.Ostatni za 15 min. zazadał 100zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 27.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 "Poszło" na PW. W promocji przesłałam też telefony do "Koparkowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 27.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nie masz jeszcze jakiegos szwagra od karton gipsów? bo po dzisiejszym szlifowaniu mam ten cholerny pył gipsowy nawet w takich zakamarkach ciała o których damie nie wypada wspominac w towarzystwie ten szwagier co wcześniej numer podawałem robi ogólnie wykończeniówkę, ma w ekipie glazurnika, sam raczej robi suchą zabudowę .... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 27.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 czy ktos może polecić glazurnika? na "już"? do glazury mogę polecić dwóch Panów Pawła i Marcina (numer do Pana Pawła 507 580 198 ). Tylko nie wiem jak u nich z terminami. Wiem tylko tyle, że od 7 września będą zarobieni bo będą robić u mnie jakby co to działają oni również w karton-gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 27.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 czy ktos może polecić glazurnika? na "już"? do glazury mogę polecić dwóch Panów Pawła i Marcina (numer do Pana Pawła 507 580 198 ). Tylko nie wiem jak u nich z terminami. Wiem tylko tyle, że od 7 września będą zarobieni bo będą robić u mnie jakby co to działają oni również w karton-gipsie hmm nie wiem czy ten "glazurnik" o którym wspominam to nie ten z ekipy szwagra Szwagier Marcin a on chyba też Paweł - czyżby świat taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 28.08.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 dobra, mam już hydraulika. glazurę położy mi pan od elewacji (jakby ktoś chciał to polecić mogę, świetny fachowiec i rzetelny - mam na myśli elewację - nie wiem jak z glazurą, ale kładl już u kogoś znajomego i było ok). A karton-gipsy sama szpachluję, o! i szlifuję też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JScherer 28.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 to jak możesz polecić pana od elewacji to ja bardzo poproszę. a drogi jest ten pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 28.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ten pan nie jest bardzo drogi, ale jest spoza Warszawy i ekipa nocuje na budowie, na której pracuje. Nie każdemu inwestorowi to odpowiada. Namiary na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 28.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 czy ktos może polecić glazurnika? na "już"? do glazury mogę polecić dwóch Panów Pawła i Marcina (numer do Pana Pawła 507 580 198 ). Tylko nie wiem jak u nich z terminami. Wiem tylko tyle, że od 7 września będą zarobieni bo będą robić u mnie jakby co to działają oni również w karton-gipsie hmm nie wiem czy ten "glazurnik" o którym wspominam to nie ten z ekipy szwagra Szwagier Marcin a on chyba też Paweł - czyżby świat taki mały Obaj Panowie są z mazur ... jeśli Twój szwagier też jest z mazur to bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że to oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 28.08.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie, to nie oni. Ale imiona te same Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 29.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 U mnie wypadałoby troche posprzątać po budowie myślałam o zamówieniu jakiegoś konteneru. Czy może korzystaliście z jakichś usług w tym zakresie, porównywaliście oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio1pio1 31.08.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Sprzedam barak budowlany, odbiór HDSem z Marek. Stan baraku średni - przeżył juz parę budów, ale u mnie dzielnie sprawował sie prawie dwa lata i ekipy go zamieszkiwały. Cena 1500zł Piotr 608 678 726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 01.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Zostałam dziś zastrzelona przez znajomego informacją, że w Markach zmieniono przepisy odnośnie zagospodarowania przestrzennego. Jest to dla mnie istotne, bo chcemy wydzielić z naszej działki, która ma 1300 m drugą działkę budowlaną (650 m2).To niesprawdzona informacja, ale teraz ponoć ma obowiązywać normatyw 1000 m2 na dom (według mojego opisu z planu zagosp. obecnie jest na naszym terenie wymagane 600m2).Myślicie, że takie zmiany są możliwe? Ktoś coś słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JScherer 01.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 u nas na przykład jest zakaz podziału istniejących działek na mniejsze niz 3000 metrów. a na istniejących dzialkach (1700 i wieksze przeważają) można odlesić max 300m2, a na działkach większych niż 2000m2 nie więcej niż 400m2. na tym musi sie zmieścić dom, dojazd, szmbo itp, ale my mamy dzialkę leśno-budowlaną na terenach oznaczonych w planie zagospodarowanie ME - mieszkaniowe ekstensywne budownictwo. i to się od kilku lat nie zmieniło. o tych zmianach co piszesz to nie słyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts