fillette 02.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Przepisy odnośnie zagospodarowania terenu zależą od danego miejsca, obrębu czy nawet ulicy. Tak więc w Markach na ulicy x może to być 1000m2 a na ulicy y 600m2. Ja osobiście wątpię, aby zmieniali z mniejszej na większą powierzchnię. To w interesie mieć więcej mieszkańców, więcej kasy im wpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzwoniłam do urzędu, jednak zmieniają. Potrwa to jeszcze z rok, ale jednak normatywy maja się zmienić. Głównie chodzi o budownictwo wielorodzinne, ale do końca nie wiadomo. Ci co kupili w ramach inwestycji działki mniejsze, chyba powinni śledzić sprawę na bieżąco i w razie czego protestować (jeśli będzie to miało w ogóle sens)… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 03.09.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witamkupię deski szalunkowe do zrobienia ogrodzeniapozdrawaim Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 03.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Fillette, znalazłaś ten kontener? za ile? u mnie ostatnio palili na budowie palety i jakaś kobieta przyleciała z krzykiem Chyba trzeba będzie kontener zamówić bo mam mnóstwo wiaderek po tynku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 03.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 potrzebuję barierkę balkonową ze stali nierdzewnej - ktoś kupował gdzieś w okolicy? możecie polecić jakiś sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 03.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 potrzebuję barierkę balkonową ze stali nierdzewnej - ktoś kupował gdzieś w okolicy? możecie polecić jakiś sklep? oj - szukam tego samego - jedynie w castoramie, ale wychodzil za fi 50 chyba ponad 240 zl za 3 metrowy odcinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 04.09.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 patrząc na ceny gotowych balustrad to i tak tanio. Czy do takiej rurki można dokupić kolanko albo jakieś mocowanie do ściany? potrzebuję rurki w kształcie litery "C" albo zbliżonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 04.09.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No niestety jakoś tak się jeszcze nie ogarnęłam z tym kontenerem A na palenie śmieci i sąsiadów to trzeba uważać, w sumie to pół biedy, że tylko przyleciała z awanturką a nie poleciała zaraz z donosem Trzeba się rozejrzeć za tym kontenerem, ale rety już mam dosyć powoli za wszystkim trzeba się rozejrzeć, ja już chce mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 07.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam, Mam pytanko, co dalej robiliście jak był zrobiony dach? U mnie niedługo kończą robić dach i zbytnio nie wiem za co się wziąść. I potrzebuje namiary na dobrego i taniego elektryka, hydraulika, do tynku i do wylewek. Dziękuje za namiary i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 07.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 To zależy. A okna masz mieć drewniane czy PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 08.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam, Mam pytanko, co dalej robiliście jak był zrobiony dach? U mnie niedługo kończą robić dach i zbytnio nie wiem za co się wziąść. 1. instalacje el + alarmowa 2. instalacje wod-kan 3. Tynki, bez Glifów 4. instalacje ogrzew podlogowe + styropian 5. wylewki 6. OKNA (drewniane) + drzwi wewn + brama garazowa + odpalenie alarmu 7. GLIFY; docieplenie pietra 8 i dalsze mile rzeczy, typu elewacje i wykonczeniowka inside Pomiedzy punktem 1 a 6 spanie na inwestycji i ochrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 08.09.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam kupię deski szalunkowe do zrobienia ogrodzenia pozdrawaim Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 08.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam, Mam pytanko, co dalej robiliście jak był zrobiony dach? U mnie niedługo kończą robić dach i zbytnio nie wiem za co się wziąść. I potrzebuje namiary na dobrego i taniego elektryka, hydraulika, do tynku i do wylewek. Ja jeszcze przed dachem wstawilem okna, drzwi oraz bramę garażową. Jednym słowem zamknąłem cały budynek. Następnie zabrałem się za hydraulikę (zrobiona bez podłogówki) oraz instalację elektryczną (bez podłączenia całej rozdzielni). Teraz czekam na tynkarzy, a jak oni skończą to wraca elektryk i hydraulik kończyć swoją pracę. Następnie wylewki i zimowa przerwa Jeśli chodzi o elektryków... to jeśli masz umowę z ZEWT Wołomin to polecam wybrać sobie elektryka, który jest wywieszony u nich na liście (przed BOK). Pozwoli Ci to uniknąć późniejszych problemów z przyłączeniem. Prawie wszyscy liczą sobie podobnie, czyli 50 zł za punkt z materiałem. Jak będziesz zainteresowana to napisz, to podam Ci namiary na osobę, która u mnie robiła. Wykonanie instalacji w domu z poddaszem użytkowym (100 punktów) zajęło im 2,5 dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 09.09.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To zależy. A okna masz mieć drewniane czy PCV? Okna mam mieć plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 09.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dziękuje bardzo za informacje, co mam robić po dachówce. Ale bym bardzo prosiła o namiary na elektryków, hydraulia, tynkarza i kogoś do wylewek. Oczywiście sprawdzonych i dobrych. [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Bardzo proszę, poratujcie namiarami : - glazurnik (na wczoraj ) - piach (na jutro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 09.09.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nie wiem o jaki ci piach (do murowania, wylewek czy żwir) dokładnie chodzi ale mam znajomego z Radzymina:Darek - 513-035-833 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 piach do betonowania jest mi potrzebny... a glazurnika? znacie kogoś z wolnymi terminami ? samą mnie rozśmieszyło, to co napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 09.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Czyli żwir? Nie płukany ale spoko do zwykłego betonu sie nada - kontakt powyżej Generalnie załatwi i inne rodzaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 10.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 witam, powiedzcie prosze skad beton brac razem z pompą. chodzi mi o to czy ktos robil porownanie cenowe i wie gdzie najtaniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts