Radzik 10.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 W Markach to chyba Górażdże najtaniej wypada. Ostrzegam przed betonem z Kobyłki, facet podobno dobre przekręty robi i sprzedaje beton B-15 jako B-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 10.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 jesli chodzi o ceny za m3 to sa podobne natomiast widze ze cena jest generowana przez pompe. czyli juz wiem ze szukam dobrego betonu z tania pompa a najlepiej z pompa za m3 liczona albo za calosc robocizny nie za godzine pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 My braliśmy beton z Radzymina bo betoniarnia w Markach była dużo droższa. Jak jest teraz to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 10.09.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ja na fundamenty brałem z Marek, a na resztę budowy z Radzymina, bo było bliżej i pompa się bardziej opłacała Pompa tam była naliczana jakoś za m3, a nie za czas. Pytanie tylko, czy nikt sobie za dojazd nie będzie liczył. A no i tak na marginesie w Radzyminie można rabaty dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 10.09.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a mozecie mi dac namiar na te w radzyminie, tam jest tylko jedna.pozdrawiam, ceny pomp to chyba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 10.09.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 http://www.btb-radzymin.pl/ 022 786 68 99 Najlepsze rabaty daje Pani Małgorzata Gontarz (jak powiesz, że weźmiesz beton na całą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 10.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no widzicie co forum to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 10.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Wg mnie ceny w Radzyminie są drogie. Liczą sobie za transport sporo i beton też nie tani.Ten człowiek do mnie przywoził po 270 netto (i tak może zostać) transport w cenie. Piękny towarPompa kosztuje u niego Beton-Majbet. 0 501 17 35 74 (B15 - 270, B20 - 280)Pompa - 450 całość Pozdro PS. Dla porównania w BTB chcieli po 323 brutto ale za 30m3 betonu chceli jeszcze ok. 900 za transport - (32 zł za m3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 10.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 To zależy. A okna masz mieć drewniane czy PCV? Okna mam mieć plastikowe To dobrze, bo możesz je założyć przed tynkami i wylewkami. Zatem zakładasz okna i drzwi zewnętrzne i od razu instalację alarmową. To cię zabezpieczy przed wizytami wielbicieli szkła oprawionego w PCV lub później miedzi - dwoje moich sąsiadów ma drewniane okna w związku z czym musieli zakładać przewody po raz drugi. Potem może być różnie - jedni robią najpierw elewację, a przynajmniej ocieplenie, drudzy wnętrze. U mnie była kolejno: hydraulika, okablowanie do elektryki, tynki, izolacje podłóg, styropian i podłogówka, następnie wylewki, ocieplenie i paroizolacja sufitu, montaż skrzynki elektrycznej, podłoga w pomieszczeniu gospodarczym, montaż pompy ciepła i włączenie ogrzewania, a potem nadeszły Święta i Nowy Rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 11.09.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Hejka! Szukam dobrego, "z głową na karku", koniecznie "sprawdzonego" (czytaj: u nas był/robił i nie mam do niego większych zastrzeżeń ) glazurnika. Termin...hm... mogę trochę poczekać Musimy także wykończyć poddasze karton/gipsem. Szukam kogoś "sprawdzonego" Możecie kogoś polecić? W zamian mogę polecić "sprawdzonego" tynkarza i "sprawdzonego" wylewkarza. Tynki i wylewki równiutko i bez zastrzeżeń - ale niestety u jednego i drugiego dość dłuugie terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 11.09.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Hejka! Szukam dobrego, "z głową na karku", koniecznie "sprawdzonego" (czytaj: u nas był/robił i nie mam do niego większych zastrzeżeń ) glazurnika. Termin...hm... mogę trochę poczekać Musimy także wykończyć poddasze karton/gipsem. Szukam kogoś "sprawdzonego" Możecie kogoś polecić? W zamian mogę polecić "sprawdzonego" tynkarza i "sprawdzonego" wylewkarza. Tynki i wylewki równiutko i bez zastrzeżeń - ale niestety u jednego i drugiego dość dłuugie terminy Niestety jeszcze nie znam dobrego glazurnika. Jeżeli masz dobrego tynkarza i kogoś od wylewek to bym prosiła namiary. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 12.09.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hejka! Szukam dobrego, "z głową na karku", koniecznie "sprawdzonego" (czytaj: u nas był/robił i nie mam do niego większych zastrzeżeń ) glazurnika. Termin...hm... mogę trochę poczekać Musimy także wykończyć poddasze karton/gipsem. Szukam kogoś "sprawdzonego" Możecie kogoś polecić? W zamian mogę polecić "sprawdzonego" tynkarza i "sprawdzonego" wylewkarza. Tynki i wylewki równiutko i bez zastrzeżeń - ale niestety u jednego i drugiego dość dłuugie terminy Niestety jeszcze nie znam dobrego glazurnika. Jeżeli masz dobrego tynkarza i kogoś od wylewek to bym prosiła namiary. Dzięki "Poszły" na PW Nadal szukam "sprawdzonego" glazurnika i kogoś do karton/gipsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 16.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam,Czy ktoś mi może pomóc, cały czas szukam dobrego elektryka i hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 17.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Hejka! Szukam dobrego, "z głową na karku", koniecznie "sprawdzonego" (czytaj: u nas był/robił i nie mam do niego większych zastrzeżeń ) glazurnika. Termin...hm... mogę trochę poczekać Musimy także wykończyć poddasze karton/gipsem. Szukam kogoś "sprawdzonego" Możecie kogoś polecić? W zamian mogę polecić "sprawdzonego" tynkarza i "sprawdzonego" wylewkarza. Tynki i wylewki równiutko i bez zastrzeżeń - ale niestety u jednego i drugiego dość dłuugie terminy Niestety jeszcze nie znam dobrego glazurnika. Jeżeli masz dobrego tynkarza i kogoś od wylewek to bym prosiła namiary. Dzięki "Poszły" na PW Nadal szukam "sprawdzonego" glazurnika i kogoś do karton/gipsów. Znalazles?? Jesli nie, to ja moge polecic "swojego", jestesmy naprawde bardzo zadowoleni, z tym ze nie wiem jak z terminami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 17.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajcie http://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Ja również nie polecam usług tych panów (również galzura)- więcej w wątku z linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 18.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hi,No to skoro na topie jest niepolecanie to z własnych doświadczeń:Zbigniew wardawski - dekarz, charakterystyczny kapelusik i bardzo szybka mowa (że przez telefon nie da się zrozumieć człowieka). Początkowo (jakieś 1,5 miesiąca temu) miał przyjechać i zrobić więźbę i pokryć blachą. Zwodził mnie jakieś 3 tygodnie. W końcu przyjechał. Posiedział z ekipą 2h po czym stwierdzili "wiesz pan co? cieśla który miał z nami robić złapał jakąś większą robotę i nie przyjedzie, a sami się nie podejmiemy" I pojechali. Dostałem od człowieka obietnicę, że jak tylko będzie więźba zrobiona to przyjedzie i pokryje dach. Po 2 tygodniach miałem więźbę. Tel do człowieka "Oczywiście, będę u pana we wtorek. Nie ma sprawy. Zrobimy" W poniedziałek od 14:00 wydzwaniam, głuchy telefon. We wtorek w końcu raczył odebrać o 10:00. "nie da rady, mam tyle umów popodpisywanych, że u pana nie zrobię." I na tym nasza miła rozmowa się zakończyła.Nie wiem, czy człowiek jest super fachowcem, ale jego dachy wyglądały OK. jeśli komuś się nie spieszy, to może się z nim umawiać (i założyć kilka m-cy poslizgu), ale jeśli terminy są napięte to odradzam. Dodatkowo kilka razy się umówił na oglądanie, czy wszystko jest OK i nie dość że nie przyjechał, to nawet nie raczył dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 18.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hejka! Szukam dobrego, "z głową na karku", koniecznie "sprawdzonego" (czytaj: u nas był/robił i nie mam do niego większych zastrzeżeń ) glazurnika. Termin...hm... mogę trochę poczekać Musimy także wykończyć poddasze karton/gipsem. Szukam kogoś "sprawdzonego" Możecie kogoś polecić? W zamian mogę polecić "sprawdzonego" tynkarza i "sprawdzonego" wylewkarza. Tynki i wylewki równiutko i bez zastrzeżeń - ale niestety u jednego i drugiego dość dłuugie terminy Niestety jeszcze nie znam dobrego glazurnika. Jeżeli masz dobrego tynkarza i kogoś od wylewek to bym prosiła namiary. Dzięki "Poszły" na PW Nadal szukam "sprawdzonego" glazurnika i kogoś do karton/gipsów. Znalazles?? Jesli nie, to ja moge polecic "swojego", jestesmy naprawde bardzo zadowoleni, z tym ze nie wiem jak z terminami.... Alfa003 kilka dni temu dostałam (chyba od Ciebie ) namiary (priv) na glazurnika. Przepraszam za zamieszanie, ale dostałam namiary na kilku glazurników. Umówiliśmy się z Panem glazurnikiem na spotkanie i na termin (nawet nie taki tragiczny - "zaklepaliśmy" bo nam pasuje) Jeśli namiary są od Ciebie, to jeszcze raz wielkie dzięki Mamy się jeszcze raz umówić, ale to za 1-2 miesiące na obejrzenie jego pracy, teraz będzie robił bardzo skomplikowaną łazienkę i jakieś "cuda" - zapraszał nas do obejrzenia. Mam nadzieję, że ja też wkrótce będę mogła go polecać jako "sprawdzonego" glazurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 19.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 20.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam, mam pytanie czy ktos z was ma w fundamencie (ławie) ulozoną bednarke, czy to ma sens? Prosze o pomoc w poniedzialek zalewam lawy a mam rozbiezne informacje ze teraz sie nie rozbi bo dostawca czyli ZEWT to ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsobol 20.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam Sąsiadów. Posiadam do odsprzedania GARAŻ blaszak 3x5m kupiony w kwietniu za 1480 zł, do oddania za 1000 zł oraz ok. 100 szt. STEMPLI sosnowych dł. 2.6 - 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Lokalizacja - Zabraniec k/Okuniewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts