Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MARKI i okolice ;)

mr718

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam....

Możecie polecić sprawdzoną firmę - producenta okien PCV?

J.

co prawda nie jest to producent, ale warto spróbować, bo słyszałam o nim same dobre opinie :) jest to forumowy stary

Witam

Jestem nowa. Trochę mnie to przeraża ale na wiosnę chcę zacząć budowę domu w okolicy ul. Białołęckiej szukam namiarów na dobrego kierownika budowy oraz dobrą i sprawdzoną ekipę do stanu surowego.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Zuzka :D

zadzwoń - pogadaj... pan Mariusz A. MA kilka ekip, baaardzo miły i rzeczowy człowiek, stan do surowego, ale i do developerskiego... (kontakt telefoniczny na priva) :wink:

http://forum.muratordom.pl/budowa-domow-stany-surowe-i-pod-klucz-warszawa-i-okolice,t83777-120.htm

Dzięki za odzew. Poproszę o kontakt telefoniczny (nie dotarł na priv)

Tak, tak. WYPRZEDAŻ. I to jaka :D :o :wink:

Ponieważ zamierzam wkrótce sprzedać blaszak, najpierw czyszczę zawartość z różnych różności:

5 kartonów płytki klinkierowej Sahara

lazura do drewna zewn Remmers Aidol HK-LASUR 2,5l orzechowa

fuga perłowa Sopro Saphir 5 beż 32 op. 2kg

podbitka drewnopodobna PVC Gamrat Złoty Dąb

kliny uszczelniające z gąbki do obróbek dachowych

resztki styropian EPS70 14cm

parę płyt styropian ekstrudowany STYROHART 10cm

taśma dylatacyjna z gąbki 9x0,4 cm

zbrojenie MURFOR 19x305 cm ocynk

drut wiązałkowy do zbrojeń

rury spustowe 3szt po 110 cm i 4 szt uchwyty Kanion 90 czarne

folia izolacyjna - taśma o szer 15cm

siatka z włókna szklanego do ociepleń

folia paroizolacyjna

folia wiatroizolacyjna Protector 110

folia kubełkowa 1x20m

wszystko jest wystawione, większość za 1zł BCM - tu link do jednej z aukcji:

http://www.allegro.pl/item590987899_plytka_elewacyjna_klinkier_sahara_85_szt.html

Zapraszam

Witam

Jezeli ktos potrzebuje ekipe Tynkarzy, to polecam Tą co działa na terenie Kobyłki. Cenę mają konkurencyjna i dobrze znają sie na robocie. Od dwóch lat z nimi współpracuje i jestem z nich bardzo zadowolony. Cena konkurencyjna, mozliwosc obejrzenia prac - Podaje nr: 0-501-179-548

Polecam

S>J z Kobyłki

Witam

My kupowaliśmy blache na dach w Markach i ekipa tez była odrazu ,i bardzo byliśmy zadowoleni i ceny tez były ok .My budujemy dom w Słupnie

Witam,

Jestem bardziej z okolic Marek (Ciemne), ale czytam sobie od jakiegoś czasu tą grupę :-)

Mam takie 2 pytania/prośby

1. Chciałbym spytać czy możecie podzielić się namiarami na kogoś sprawdzonego od dachu (najlepiej z materiałem-dachówa i okna).

2. Kupował ktoś okna ze stolarki Wołomin ? jak z jakością tych okien ?

Dzięki i pozdrawiam

:p

1. Tech-bud jest chyba niezły, tylko oni się specjalizują w blachodachówce chyba...

2. Jak oni stoją teraz? Kilka lat temu prawie upadli, potem się jakoś podnieśli.

Witam,

potrzebuję 150 m3 ziemi ogrodowej (czarnoziemu, humusu) z transportem. Czy ktoś zna jakieś noworozpoczęte budowy z hałdami ziemi w okolicy Marek, Białołęki? Ewentualnie jakiegoś kierowcę, który dostarcza taki towar?

Będę wdzięczny za sygnał.

Ja w zamian mogę policić:

- rewelacyjnego glazurnika - niedrogiego (ceny od 40 do 60 zł za metr), bardzo dokładnego i niestety dość wolnego (działa sam)

- tanią i dobrą ekipę do ogrodzenia z cegły klinkierowej (pół roku temu ca 2,2 zł za cegłę)

- malarzy (10 zł/m2 - w tej cenie: szlifowanie ścian {przy tynkach cementowo-wapiennych}, uzupełnianie wszelkich ubytków i uszkodzeń, pierwsza warstwa podkładowa, dwie do trzech warst właściwych

- sklep z ładnymi drzwiami wewnętrznymi (drewnianymi) w super cenie,

- elektryka

pzdr gu

Witam po sąsiedzku.

Mam prośbę o namiary na dobrą ekipę do ocieplenia i tynku zewnętrznego. Może ktoś litościwy podzieli się ze mną taką informacją?

W zamian mogę zaoferować namiary na wszystkie w zasadzie ekipy pracujące do etapu, na którym teraz jestem - czyli nieśmiały początek wykończeniówki.

Pozdrawiam.

hydraulik tadek cichocki wspolpracuje z nim od kilku lat nigdy nie bylo problemow jest bardzo solidny stara szkola jezeli ktos poszukuje innych wykonawcow mam namiary na kilku z ktorymi wspolpracuje i mozna zobaczyc ich robote i ocenic samemu pozdrawiam jezeli ktos ma pytania na temat posadzek chetnie odpowiem co do skladow budowlanych sprawdzic jakie ceny ma wykonawca robot poniewaz sa upusty