maciekr 24.04.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Orientujecie sie, ile kosztuje mapa sporzadzana przez geodete do odbioru budynku?? Czy 800 zl to normalnie?? I czy mozecie kogos polecic?? Ja mam dość duży dom i działkę 1500mkw zapłaciłem 600zł za 4 czy 5 szt. cena o której piszesz jest trochę "duża". Gdyby co, służe namiarem na geodetę. Mi robił to 2 m-ce temu. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 29.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dzieki, szkoda, ze tak pozno, czas mnie nagli i usluga juz zamowiona....za 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 29.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 możecie polecić firmę do kostki brukowej? i jakiś namiar na producenta/dostawcę w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ratuuuunkuuuuu !!!!! Mój w bólach znaleziony kierbud właśnie zrezygnował, jak twierdzi, pracodawca wysyła go na budowę stadionu gdzieś w Polskę na rok i niestety... To już drugi kierbud, jaki mi podziękował, sam już nie wiem, mam takiego pecha, czy mój projekt aż tak przerażający jest Tak czy tak, po raz niewiadomoktóry muszę to napisać: Szukam kierownika budowy, bardzo proszę o podzielenie się namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 29.04.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak cos to sie moge podzielic moim Kier budem... to wujek mojej zony nie wiem jakiego kierbuda szukasz, ale on jest raczej z tych prawdziwych zreszta my budujemy na okolnej kolo szkoly.... to niezadaleko od Ciebie... jak cos to przeslij na priv kontakt do siebie, dzis bede z nim rozmawial to sie zapytam czy bylby zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 29.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jakby co to ja też służę namiarami na kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 05.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kostka brukowa 604-405-822 dobra robota z cenami niewiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 11.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mogę polecić ekipę od elewacji i szeroko pojętej wykończeniówki. Obecnie działają u mnie w Markach. info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 11.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 nowy 5, możesz pochwalić się jakie obecnie obowiązują ceny za ułożenie kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 12.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 obecnie niewiem dalem namiary bo widzialem robote nikt nie nazekal ja osobiscie kostki nie ukladam a wiec niewiem cos mi sie obilo o uszy na jednej robocie to ok 30 -35 zylka za robote pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 13.05.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mam do sprzedania słup betonowy do przyłącza elektrycznego razem z rozdzielnią budowlaną (RB-tka). Do odbioru w Markach - kupujący zapewnia transport.Cena do uzgodnienia. ps. fotki mogę wysłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 17.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, szukam pilnie sprawdzonej ekipy do wykonania rekuperacji, wentylacji mechanicznej.Sama moge polecic ciesli i dekarza info na priv- obie ekipy super, pozdrawiam Patrycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 22.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 witam, potrzebuje namiary na kogos z kim mozna byloby rozwmawiac w ZEW-T o przyspieszeniu terminu przylaczenia... z gory wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 22.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Polecam bezpośredni kontakt z szefem działu technicznego, p. Żmudzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 22.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 o, andy, dzieki, bede do niego uderzal... mam nadzieje ze Pan Kierownik nalezy do ludzi rozsadnych, bo ja na prawde nie oczekuje rzeczy niemozliwych... po prostu zamiast czekac 18 miesiecy zalezy mi zeby bylo w 12... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 22.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Z tymi terminami to juz nie jest takie proste. Ciężko będzie zejść do 12 miesięcy. Chyba, że chcesz przyłącze napowietrzne.Po prostu nie wszystko zależy od energetyki. Wiele czasu "marnuje" się na obiegi "papierków", ich uzgodnienia w przeróżnych urzędach i instytucjach, pozwolenia na budowę (jeżeli przył kablowe), czynności geodezyjne itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 22.05.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 andy, dokladnie, dlatego nie spodziewam sie ze da sie to zrobic w 2-3 miesiace... bo trzeba przejsc przez maszyne biurokratyczna... po prostu chodzi mi o to zeby prad byl na wiosne przyszlego roku... chce tylko uniknac sytuacji w ktorej moj wniosek lezy 2-3 miesiace i sie z nim nic nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 27.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 czy ty chcesz tak szybko prad docelowy czy budowlany?i jak masz daleko- ja mam prad budowlany w ciagu 2 miesiecy-dodatkowy koszt lini napowietrznej 2,5tys na docelowy czekam i jak endy napisal troche poczekam bo to jest kwestia obrotu papierkow- jak ci to odpowiada to dam namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 27.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam,mam pytanie za ile robiliscie projekt samego przylacza wodociagowego i elektrycznego -jak w miare rozsadne ceny to znowu prosze o namiar,ile placiliscie za wykonanie damych przylaczy- czy ktos robil to sam (np roboty ziemne)-z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 27.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja za projekt przylacza wodociagowego placilem 1000 zl... troche duzo ale takie zycie za projekt gazu 800 zl... acha macie namiary na jakies sensowne szamba betonowe? (10 m3) na razie mam oferty za 3tys z montazem (moj wykop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts