Radzik 06.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 w zaleznosci od ceny jaka masz zaplacic ja osobiscie robie na budowach na tynkach KABE sa drogie ale wyglad jest super mozna zobaczyc na ulicy J . KAZIMERZA W MARKACH nie polecam ceresita bo sie zepsul majsterpol taki sobie i jeszcze jedna uwaga w zaleznosici na ile lat te tynki maja zachowac kolor i walory tak ze cena sie nie sugerowac polecam osobiscie KABE KREISEL WIODACE FIRMY POZDRAWIAM A możesz mi powiedzieć coś na temat tynków Weber-Terranova oraz Kosbudu? O Weberze ostatnio słyszę różne opinie (od tych najlepszych do średnich), a w sobotę dostałem ofertę cenową na tynk akrylowo - silikonowy webera w cenie identycznej jak tynk akrylowy KABE. I znowu dylemat co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 06.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 powiem tak kosbud nie wiem bo nierobilem weber jest bardzo dobry polecam i kabe robilismy kilka domow a co do oferty cenowej miedzy weberem a kabe jest ruznica okolo 20 zl wiadro dotego tszeba doliczyc procenty do kolorow 0d 5 do 350 procent i grunty w tym samym kolorze a wiec troszke te rowne ceny przesadzone osobiscie polecam kabe co do cen daj na priva wycene nr koloru gr styropianu to sprawdze u siebie na hurtowni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 07.07.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Zostało mi po ociepleniu poddasza 7 rolek wełny Isover Supermata 15cm. Oddam za 90zł/rolka. Mogę też pomóc w transporcie, kilka sztuka zmieści się do kombiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sprzedam stemple dł. 2.50-2,90 po 2 zł tel. 793-510-036 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=685174533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 14.07.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ponawiam prosbe: MOZECIE POLECIC KOGOS OD ALARMOW??? PLIZZZZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 14.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ponawiam prosbe: MOZECIE POLECIC KOGOS OD ALARMOW??? PLIZZZZ! p. Balicki 509 262 371 Polecany już na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 14.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a zbycha pytała aa przecie on z okolicy i najlepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 14.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 zadzwon do programu LAPAC ZLODZIEJA PO WLAMIE ZALOZA CI NAJLEPSZE ZABEZPIECZENIA A TAK SERIO WOJTEK 508485285 PS JAK TADEK SIE SPRAWDZIL NA HYDRAULICE POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ponawiam prosbe: MOZECIE POLECIC KOGOS OD ALARMOW??? PLIZZZZ! Już nieraz polecany Pan Bogusław Borecki 509 262 371 - jestem baaardzo zadowlony, tak samo jak sąsiedzi ":):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 15.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 nowy 5: na razie rozmawialem, korzystac bede kolo wrzesnia ale musze sie z Panem Tadkiem spotkac, bo czas sprawy obgadac a namiarami Kochani to mnie ratujcie, bo na prawde ciezko sie buduje w Markach mieszkajac na Ursynowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 15.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 wez kompleksowo firme co zrobi pod klucz i bedziesz mial spokoj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 15.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Może komuś się przyda... Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto. Ta sama ekipa wykonuje również tynki i elewacje - u mnie zrobili ponad 1000m2 tynków wewn. i zewn. cem-wap., boniowanie okien, parapety zewnętrzne z klinkieru oraz różne prace wykończeniowe (w tym glazurę). Ceny bardzo przystępne, gorąco polecamy, w razie zainteresowania zapraszamy na wizję lokalną . W ciągu dwóch najbliższych tygodni jest możliwość bezpośredniego kontaktu z szefem firmy u nas na budowie. Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie. Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401. Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 20.07.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A jeśli ja mogę Wam coś polecić, to radzę wziąć szambo z jakiegoś bliższego miejsca niż Radom. U mnie wstawione szambo zaczęło przeciekać i strasznie ciężko doprosić się o przyjazd panów w celu naprawy bądź ewentualniej wymiany zbiornika. I jeszcze jedno, jak będą Wam obsadzać płytę to nie pozwólcie, aby zrobili to tylko na piankę. Przy poziomie wód gruntowych jaki jest w Markach i okolicach woda dostaję się do środka na łączeniu płyty ze zbiornikiem. U nas szambo też z okolic Radomia, montowane niestety na piankę Od montażu minęło już sporo czasu, jeszcze nie zaglądaliśmy do środka - aż się boję Wkrótce "oblukamy" czy zbiera się woda, czy szambo jest szczelne (jeszcze nie mieszkamy) - napiszę o efektach Pojemniki sprawdzone - w środku pusto, nie ma wody! Uff...szambo szczelne! Aha! Szambo było montowane prawie 1,5 roku temu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 29.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam, Mam na zbyciu barak, stoi w Markach do wzięcia od zaraz. Szczegóły na PW. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 02.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam,Szukam solidnej ekipy budowlanej do budowy domu do stanu surowego otwartego.pozdr,jastrraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 04.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam w srodku sezonu wakacyjnego (budowlanego) szukam speca od wstawiania drzwi jesli możecie kogoś polecić to będę bardzo wdzięczny serdecznie pozdrawiam Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelia606 06.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mogę z czystym sumiem polecić ekipę która budowała nasz dom - obecnie stan surowy. Ekipa z Podkarpacia , nie wiem tylko jak wygląda u nich kwestia z terminami, wiem że mają sporo zlecień, Wykonanie bez zarzutu - nasz wymagający kierownik budowy nie miał się do czego przyczepić, polecił ich nawet swoim znajomym . Namiar p. Lucjan 886 691 931. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 06.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A ja szukam osoby która wykona projekt przyłącza wody (włącznie ze wszystkimi kwitami w urzędach) i samo przyłącze. Takie "2w1" I może ktoś się orientuje jakie są stawki za projekt i za robociznę przyłącza? Znalazłem jednego wykonawcę i jakoś drogawo: projekt - 1500; przyłącze - 2500+50 zł/1mb. w sumie wyniesie mnie to 5000-6000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 06.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 duzo osob poleca M. Szczepanika... jutro mam do niego dwonic... co, kiedy i za ile... mnie projekt kosztowal 1000 ale mieli moja 1 mapke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelia606 06.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 U nas przyłącze wodne wykonywala właśnie ekipa Szczepanika i wszytko bylo załatwione sprawnie szybko i bezproblemowo, samo wykonanie zajęło im ok. 4 godzin - ekipa chyba 7 osobowa. Koszt zalezy od odleglości - w naszym przypadku było to ok. 9m i z tego co pamiętam zapłaciliśmy ok. 3700 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts