zOOr 19.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 macie namiary na jakiegos sensownego kominiarza? 604140589 - nie wiem jak cenowo bo się nie rozpytywałem u innych. Ale ten przyszedł, zrobił co należy, opinię wystawił i się niczego nie czepiał (bo i nie miał do czego się przyczepić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 21.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 kominiarz daniel 503-015-670 kuchnie szafy robert 604-289-849 bardzo solidni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ekipy do tynków maszynowych cementowo-wapiennych na wiosnę szukam. Ktoś może poleci? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 26.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Może komuś się przyda... Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto. Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie. Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401. Pozdrawiam, Blanka Z czystym sumieniem muszę odradzić ekipę. Termin za 2-3 tygodnie mają zawsze. Tylko zaczynają i znikają. Myślą, że mają "jelenia" w ręku i sobie go trochę potrzymają. Na początek 2 dni obsuwy bez poinformowania. A potem już tylko gorzej. Przez 2,5 tygodnia położyli 1 warstwę wełny na 80 m2. I po raz kolejny sie okazało, że cena nie jest najważniejsza. Dzięki temu mam 1,5 m-ca obsuwy Również odradzam. Powody zostały dokładnie opisane wyżej. Odradzam stanowczo. Nie tylko z w/w powodów ale partactwa. Zero dokładności, nie kleją paroizolacji nawet w łazienkach, choć twierdzą, że to robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 28.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam, Szukam solidnej ekipy budowlanej do budowy domu do stanu surowego otwartego. pozdr, jastrraf Nadal poszukuje Ekipy pozdr, rafał moge polecic Ci swoja ekipe p. Witold 603 521 230 Dzieki. pozdr, Rafał jak by sie u kogoś okazało, ze miał dobra ekipę od SSO to chetnie przygarnę namiary. Poszukuje równiez dobrego (sprawdzonego) gościa od parkietów i glazurnika z uzdolnieniami hydraulicznymi pozdr, rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 29.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 jak by sie u kogoś okazało, ze miał dobra ekipę od SSO to chetnie przygarnę namiary. Poszukuje równiez dobrego (sprawdzonego) gościa od parkietów i glazurnika z uzdolnieniami hydraulicznymi pozdr, rafał Polecam Ci moja ekipe 3 braci Gorali Andrzej 500 476 628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 02.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja z czystym sumieniem moge polecic swoich gorali... tradycyjne cementowo-wapenne zacierane piaskiem kwarcowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja z czystym sumieniem moge polecic swoich gorali... tradycyjne cementowo-wapenne zacierane piaskiem kwarcowym... Szczerze mówiąc wolę chyba nakładane maszynowo, ale na wszelki wypadek poproszę o namiary (może być na priv). J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 03.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czy może ktoś polecić rzetelnego wykonawcę barierki z nierdzewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 04.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 a ja mam pytanie dotyczace odbiorow: jaka jest praktyka w naszej okolicy... przychadzi komisja czy raczej nie, a jesli przychodzi to czy bardzo sie czepiaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 04.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam, Czy możecie mi polecić dobrego stolarza do zrobienia kuchni. Bardzo dziękuje za kontakt. Pozdrawiam [email protected] Bardzo, bardzo polecam stolarza. U mnie zrobił kuchnię oraz kilka szafek łazienkowych. Teraz realizujemy kolejne zlecenie: szafy do zabudowy i pomniejsze szafki. Jest niedrogi i skrupulatny. p. Waldek 510 145 053 Przy kontakcie powołajcie się na Andrzeja z Marek. Andy i jak szafy?? Mozesz pochwalic sie fotkami?? Tez bede niedlugo potrzebowac niedrogiego stolarza do szaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 13.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja mam pytanie dotyczace odbiorow: jaka jest praktyka w naszej okolicy... przychadzi komisja czy raczej nie, a jesli przychodzi to czy bardzo sie czepiaja? Podepnę się pod pytanie, ale nieco z inne strony. Ściągnąłem sobie stosowny druczek, gdzie jest wykaz załączników do wniosku. Znajduje się tam chyba z milion różnych pozycji, w tym takie wynalazki jak m.in.: - Protokół odbioru wewnetrznej instalacji wod.- kan. i centralnego ogrzewania lub stosowne oswiadczenie (kto to ma "odebrać" i się podpisać ??) - Protokół sprawdzenia wentylacji mechanicznej sporzadzony przez uprawniona osobe wraz z kserokopia uprawnien (j.w. - może kominiarz ???) - Protokół (wg odrebnych przepisów) odbioru zjazdu przez zarzadce drogi [w przypadku remontu istniejacego zjazdu] lub kserokopia zawiadomienia PINB o zakonczeniu budowy zjazdu (generalnie o co chodzi, jaka droga, jaki zjazd - buduje się przy polnej ścieżce) - Dokumenty zwiazane z dopuszczeniem do stosowania w budownictwie materiałów użytych do budowy obiektu (WTF ?? czy to jest wymagane ??) Wszelkie informacje od osób które mają to już za sobą mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 17.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 WitamMam do sprzedania używany garaż metalowy 3x5 m.Nadaje się do przechowywania rzeczy w czasie budowy. Cena 600 zł.Odbiór własny W-wa Białołęka okolice hurtowni Minox.PozdrawiamTomektel. 0 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 19.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, poszukuje drewno kominkowe- dobry namiar cenowo i materialowo jak zwykle:)co do tynkow maszynowych cementowo-wapiennych to poszukaj naprawde dobrej ekipy bo ja widzialam pare i wygladaly fatalnie tak ze musialy byc jeszcze zaciagane cekolem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelia606 19.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mogę polecić ekipę która robiła u mnie tynki cementowo wapiennie - i wyszły naprawdę bardzo dobrze - wszystko czysto i dokładnie . Zinteresowanym podeślę namiary na priv. Wczoraj ta sama ekipa robiła u mnie wylewki - podobno jest też idealnie - przynajmniej tak zeznaje mój mąż, jeszcze nie widziałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 19.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 drewno grabowe (jesli dobrze pamietam) mieli u jedrzejuka za 130 za metr przestrzenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelia606 19.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Szukam fachowca od kominków (noweczesna obudowa + rozprowadzenie ciepłego powietrza) - może ktoś może polecić .Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 24.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam, Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego i nie drogiego glazurnika. Dziękuje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 25.11.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wlasnie mialem napisac z prosba o polecenie jakiegos fachowca od glazury tez prosze o namiary... PS co oni z tym wylacaniem pradu w poludniowych markach? juz drugi raz w ciagu 2 tygodni przez pol dnia nie bylo pradu... masakra!!! ciemno jak u Obamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 25.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 co oni z tym wylacaniem pradu w poludniowych markach? juz drugi raz w ciagu 2 tygodni przez pol dnia nie bylo pradu... masakra!!! ciemno jak u Obamy Rozbudowa transformatora na /sosnowa/okólna/kościuszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts