bombel79 05.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam po dluzszej przewie... powoli koncze budowe i zaczalem sie rozgladac za dostawca Internetu... no i klapa... TPSA laskawie zaproponowala 1 Mb/s... teraz mam 5 Mb/s i jakos sobie nie wyobrazam przesiadki na takiego zolwia... macie jakies pomysly co mozna byloby zrobic... lokalizazcja ul. Okolna kolo szkoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDA.CH 15.05.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witammam do sprzedania używaną (nie wypalona w srodki ),żeliwną "kozę" do tego w cenie ok 2 m rur ( w tym 2 kolanka) towar w Markach, cena do dogadania ,tel kontaktowy 660763010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDA.CH 15.05.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ale sprawnie poszło Mi zamieszczenie ostatniego ogłoszenia…Dodam jeszcze drobnostkę.. Agregat fazowy - Moc nominalna : 5,0 Kw - Moc maksymalna : 5,5 Kw -cena do dogadania Agregat zakupiony w 2007, przepracował 13-lub 15 (max) godzin (październik) zasilając betoniarkę. (od 3 listopada 2007 do dzisiaj stoi nie używany zabezpieczony i zakonserwowany i trochę okurzony –ale tylko trochę) Agregat wymaga wyregulowania (jako kobieta nie znam się) i jest sprawny, Agregat jest nieporysowany niezniszczony prawie jak foto ze sklepu, w którym go kupiliśmy. Agregat wymaga wyregulowania. Odpalany z kluczyka i rozrusznika (agregat posiada akumulator !!!), posiada woltomierz i chłodzenie powietrzem.Cena do uzgodnienia Tel 660763010A propo polecam rewelacyjnego tynkarza 20 zł za metr tych lepszych tynków robi ręcznie ( mam wielki dół z wapnem lasowanym… efekty na budowie boczna KosciuszkiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 18.05.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Musze zrobic odbior kominiarki czy mozecie mi polecic jakiegos dobrego i taniego kominiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 20.05.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Podciągam Barak sprzedany. Część Superrocka sprzedana zostało 50 m2 Mam do sprzedania pozostałości po budowie: 1. Wełna Rockwool Superrock - 10 cm grubości w płytach - 40 szt. po 3,6 m2/paczka w sumie 140 m2 cena 10 PLN/m2 2. Wełna Rockwool Toprock - 15 cm grubości w balotach - 20 szt. po 3,5 m2/paczka w sumie 70 m2 cena 15 PLN/m2 3. Barak z 4 łóżkami + szafki, w dobry stanie jak na barak (suchy, instalacja elektryczna) - cena 1900 PLN odbiór własny Kobyłka po uzgodnieniu terminu Pzdr Jacek 509 267 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 20.06.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Nie polecam ludzi od wylewek [...] Basia 511625098 - mimo wielu dobrych opinii okazali się nieuczciwi.Od momentu gdy okazało się że wylewka w garażu nie ma skosu po prostu wszelkimi sposobami próbują uniknąć konsekwencji. Obiema rękami podpisuję się pod tą opinią. Ekipa Pani Basi okazała się bardzo niesolidna, nie skończyła roboty i pomimo wielu obietnic nigdy już się nie pojawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 21.06.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Farciarz. U mnie "brak warunków technicznych" Choć jak patrze na te kable zwisająca nad ulicami to chyba nie będę składał wniosku o inwestycje. Pewnie częściej to nie działa niż działa. A zna ktoś jakąś sensowną alternatywę bezprzewodową (ul. Kordeckiego)? Tylko z własnego doświadczenia proszę a nie "znajomy kolegi sąsiada słyszał " Mam na razie iPlusa, ale działa toto kiepsko w porywach do średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 21.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Lepiej złóż. Te kable może paskudnie wyglądają jeśli chodzi o ich estetykę, ale są dość porządne na oko. Niezależnie od tego, tepsa coś buduje w bliskich nam granicach Warszawy, konkretnie w warszawskiej części ul. Kościuszki (znaczy ul. Lewandów) budowali jakąś kanalizację, nie wiem, czy to tepsa, ale teraz widzę, że pojawiły się tam przy posesjach ładne słupkowe puszki rozdzielcze. A jeśli robią kanalizację, to może jej nie utną równo z granicą wawy, tylko poleci dalej? Wniosek złożyć można zawsze, nic to nie kosztuje, a będzie sobie leżał i robił im w inwestycjach statystykę zapotrzebowania. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 21.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam Szukam godnego polecenia Inspektora Nadzoru działającego w naszej okolicy. Może macie kogoś do polecenia?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 02.07.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Szukam godnego polecenia Inspektora Nadzoru działającego w naszej okolicy. Może macie kogoś do polecenia?? Zdecydowanie polecam usługi p. Krzysztofa Macierzyńskiego, tel. 606 958 194 Przy budowie mojego domu sprawdził się rewelacyjnie. Proszę powiedzieć, że polecenie pochodzi od Andrzeja z Kurpińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 12.07.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Hejka! Witam po dłuugiej przerwie! SZUKAM sprawdzonych i polecanych tynkarzy do tynku zewnętrznego (za normalne pieniądze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 17.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Hejka! Witam po dłuugiej przerwie! SZUKAM sprawdzonych i polecanych tynkarzy do tynku zewnętrznego (za normalne pieniądze). a jaki tynk zewnętrzny chcesz wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 19.07.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witajcie, podeślijcie mi jakies namiary gdzie można kupić sztachety na ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.07.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 u Jędrzejuka mają sztachety. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.07.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 a jaki tynk zewnętrzny chcesz wykonać? A jaki polecasz? Chyba zdecydujemy się na silikonowy, jeśli chodzi o firmę to jeszcze się zastanawiamy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 19.07.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A jaki polecasz? Chyba zdecydujemy się na silikonowy, jeśli chodzi o firmę to jeszcze się zastanawiamy;-) Dokładnie, polecam silikonowy. Bardzo dużo robimy na tynku firmy Kreisel i z czystym sumieniem mogę go polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.07.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dokładnie, polecam silikonowy. Bardzo dużo robimy na tynku firmy Kreisel i z czystym sumieniem mogę go polecić. Dzięki za odpowiedź. Hub***n wysłałam do Ciebie PW. Mam problemy z obsługą nowego forum a zwłaszcza z pocztą, jeśli możesz to potwierdź, że dostałeś moje zapytanie. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 20.07.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedź. Hub***n wysłałam do Ciebie PW. Mam problemy z obsługą nowego forum a zwłaszcza z pocztą, jeśli możesz to potwierdź, że dostałeś moje zapytanie. Z góry dzięki. Już odpisałem Ci na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 25.07.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam poszukuje rozsądnych glazurników , którzy znają się na pracy i nie zedrą skóry z człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg128 08.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam, Poszukuje ekipy do ogrodzenia budowy siatka w Markach. Czy moze ktos polecic niedrogich fachowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts