Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MARKI i okolice ;)

mr718

Recommended Posts

A Ty jakie masz ceny?

piasek juz kupiony od pana z JOZEFOWA, 400ZL/20T, obdzwonilam wszystkich w okolicy i najlepsza cene mial gosc z kobylki ale byl bardzo nieslowny i ogolnie mial problem z wyjazdem na ulice w sensie ze on by i przywiozl ale jak go policja zlapie to co on zrobi bo wagowo duzo przekracza , ten z Marek akurat nie mial na zasypki, ceny byly rozne i podawane w zaleznosci ile ton i gdzie transport. niby to tylko piasek ale jak dla mnie ciezko bylo znalezc w przyzwoitej cenie bo albo piasek tani a transport liczyli drugie tyle albo tona pisku kosztowala 35zl/netto+transport a ja mieszkam przy MARSA wiec dobra lokalizacja.

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Posiadam kontakty na dobrą firme budowlaną z okolic.

podam namiar bo budują normalnie z materiłmi. Ja jestem z Radzymina prosze tego nie traktować jako reklamy tylko polecenie kogoś kto dobrze buduje.

namiar tel 697 555 835 firma budowlana-remontowa czy coś takiego. u mnie budowali dobrze

Masz jakieś zdjęcia? Co dokładnie robią?

Witam,

Oddam za cenę dużo niższą niż w składzie:

- cement I, zostało pół palety czyli ok. 20-25 worków, cena 9zł/worek czyli 360zł/tonę (płaciłem 12,50zł/worek czyli 500zł/tonę),

- stemple budowlane grube, długości 2,9-3m, 200sztuk, cena 5zł/szt (przy zakupie całości nawet taniej),

- stal fi6 i fi12 za 60% ceny zakupu,

- beton komórkowy H+H 24cm i 12cm (będzie w sumie paleta), cena do uzgodnienia.

• 2 months później...

Witam. Czy może ktoś mi polecić ekipę do budowy stanu surowego budynku. Budowa w Kobyłce. Szukam sprawdzonej solidnej ekipy i niepijącej, której nie trzeba na każdym kroku pilnować.

Poszukuję również kierownika budowy z tych okolic.

Proszę o namiary na PW lub na forum. Z góry dziękuje.

Witam,

Posiadam pozostałości po budowie.

Stemple sosnowe 190 szt., wymiar od 270 cm, . Cena 4 zł/szt.

Garaż blaszany gat1., kupiony we wrześniu 2011 stan idealny wym. 2x3 m. Możliwość rozłożenia na czas transportu, cena 600 zł.

Odbiór Radzymin codziennie.

email: [email protected] tel. 692-442-669

• 2 weeks później...

Witam,

Planuję budowę domu przy ul. Sienkiewicza, od strony ul. Spacerowej.

Proszę o informacje jakie media są dostępne w tym rejonie i z jakimi firmami podpisać umowy na ich dostawę.

Głównie interesują mnie:

- prąd - wiem, że dostarcza PGE Wołomin ale może jeszcze jakaś inna firma

- woda

- kanalizacja

- gaz

- śmieci

- internet, TV

Witam

Warunki przyłączenia:

a/ wody+kanalizacja w Markach=otrzymałam bardzo szybko, chyba 120zł /wrzesień 2011r/;

b/gazu=bardzo szybko, bezstresowo, bezpłatnie w Wołominie

c/zjazd z drogi=bardzo szybko, bez uwag, bezstresowo,w UM Marki, bezpłatnie:

d/warunki elektr, prawie z wylewem /prawie mnie coś trafiło/ w Wołominie, bezpłatnie, w 3 tyg.

Witam,

Planuję budowę domu przy ul. Sienkiewicza, od strony ul. Spacerowej.

Proszę o informacje jakie media są dostępne w tym rejonie i z jakimi firmami podpisać umowy na ich dostawę.

Głównie interesują mnie:

- prąd - wiem, że dostarcza PGE Wołomin ale może jeszcze jakaś inna firma

- woda

- kanalizacja

- gaz

- śmieci

- internet, TV

W Waunkach -na razie brak szans na kanalizację. Jednak podczas rozmowy powiedziano, aby moja ulica zbierała grupowo podpisy, bo jest szansa na następny wodospad pieniędzy i wówczas taka zdecydowana grupa może być im potrzebna.

My nie planujemy szybkiego zakończenia robót, więc zapewne wszystko razem się zbiegnie.

:)

Gra Mar a robią ci kanalizację czy jeszcze musisz szambo? ja mam w warunkach że dopiero jak skończą kanalizację w I poł 2013 to mogę robić projekt swojego przyłącza, co oznacza chyba że w projekcie muszę uwzględnić szambo.

Ja mam do kanalizacji zapewne 200 m.

Na razie szukam miejsca do kupienia dobrych słupków betonowych tak 240/260 cm pod siatkę. oraz ręcznego świdra 14 cm lub 17cm do wiercenia dołków na głębokość minimum 70cm.

:bye:

My niestety się spieszymy, a nie wyobrażam sobie korzystania z szamba kilka lat, aż przygotują kolejny skok na kasę z UE :), więc zrobimy to przyłącze na własny koszt, ciekawe ile wyjdzie, na szczęście to jakieś 10-15 m.

cuś takiego szukam blisko do kupienia/odkupienia

http://www.irma.pl/pl/swider-pionowy-do-gleby-xl-14cm-potrojny.html

Ja mam do kanalizacji zapewne 200 m.

Na razie szukam miejsca do kupienia dobrych słupków betonowych tak 240/260 cm pod siatkę. oraz ręcznego świdra 14 cm lub 17cm do wiercenia dołków na głębokość minimum 70cm.

:bye: