agusia10 22.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A Ty jakie masz ceny? piasek juz kupiony od pana z JOZEFOWA, 400ZL/20T, obdzwonilam wszystkich w okolicy i najlepsza cene mial gosc z kobylki ale byl bardzo nieslowny i ogolnie mial problem z wyjazdem na ulice w sensie ze on by i przywiozl ale jak go policja zlapie to co on zrobi bo wagowo duzo przekracza , ten z Marek akurat nie mial na zasypki, ceny byly rozne i podawane w zaleznosci ile ton i gdzie transport. niby to tylko piasek ale jak dla mnie ciezko bylo znalezc w przyzwoitej cenie bo albo piasek tani a transport liczyli drugie tyle albo tona pisku kosztowala 35zl/netto+transport a ja mieszkam przy MARSA wiec dobra lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam, Przestrzegam przed firmą BIMAR http://www.bimarmb.pl/, we wrześniu wpłaciłem zaliczkę na materiały, materiałów nie otrzymałem.Kasy oczywiście też nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisbis 25.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Posiadam kontakty na dobrą firme budowlaną z okolic. podam namiar bo budują normalnie z materiłmi. Ja jestem z Radzymina prosze tego nie traktować jako reklamy tylko polecenie kogoś kto dobrze buduje.namiar tel 697 555 835 firma budowlana-remontowa czy coś takiego. u mnie budowali dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 28.11.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Posiadam kontakty na dobrą firme budowlaną z okolic. podam namiar bo budują normalnie z materiłmi. Ja jestem z Radzymina prosze tego nie traktować jako reklamy tylko polecenie kogoś kto dobrze buduje. namiar tel 697 555 835 firma budowlana-remontowa czy coś takiego. u mnie budowali dobrze Masz jakieś zdjęcia? Co dokładnie robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 30.11.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam, Oddam za cenę dużo niższą niż w składzie:- cement I, zostało pół palety czyli ok. 20-25 worków, cena 9zł/worek czyli 360zł/tonę (płaciłem 12,50zł/worek czyli 500zł/tonę),- stemple budowlane grube, długości 2,9-3m, 200sztuk, cena 5zł/szt (przy zakupie całości nawet taniej),- stal fi6 i fi12 za 60% ceny zakupu,- beton komórkowy H+H 24cm i 12cm (będzie w sumie paleta), cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.d 01.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Czy może ktoś mi polecić ekipę do budowy stanu surowego budynku. Budowa w Kobyłce. Szukam sprawdzonej solidnej ekipy i niepijącej, której nie trzeba na każdym kroku pilnować.Poszukuję również kierownika budowy z tych okolic.Proszę o namiary na PW lub na forum. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 08.02.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam, Posiadam pozostałości po budowie.Stemple sosnowe 190 szt., wymiar od 270 cm, . Cena 4 zł/szt. Garaż blaszany gat1., kupiony we wrześniu 2011 stan idealny wym. 2x3 m. Możliwość rozłożenia na czas transportu, cena 600 zł.Odbiór Radzymin codziennie. email: [email protected] tel. 692-442-669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 14.02.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jakie szambo zamontować w Radzyminie. Ktoś wie jakie są dostępne szambiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 18.02.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Czy ktoś poleci nam wiarygodną i zorganizowaną ekipę budowlaną do zbudowania SSO prostego jednopiętrowego domu-"klocka" o wymiarach 11x13m na płycie fundamentowej??.Termin od 1 lipca b.r., Marki, przy działce wszystkie media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 19.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam, czy macie sprawdzonych speców od alarmu i rekuperatora, możecie kogoś polecić?potrzebuję też ekipy od poddaszy dziękiArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
new_rejs 02.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam, Planuję budowę domu przy ul. Sienkiewicza, od strony ul. Spacerowej.Proszę o informacje jakie media są dostępne w tym rejonie i z jakimi firmami podpisać umowy na ich dostawę. Głównie interesują mnie:- prąd - wiem, że dostarcza PGE Wołomin ale może jeszcze jakaś inna firma- woda- kanalizacja- gaz- śmieci- internet, TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 03.03.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam Warunki przyłączenia: a/ wody+kanalizacja w Markach=otrzymałam bardzo szybko, chyba 120zł /wrzesień 2011r/; b/gazu=bardzo szybko, bezstresowo, bezpłatnie w Wołominie c/zjazd z drogi=bardzo szybko, bez uwag, bezstresowo,w UM Marki, bezpłatnie: d/warunki elektr, prawie z wylewem /prawie mnie coś trafiło/ w Wołominie, bezpłatnie, w 3 tyg. Witam, Planuję budowę domu przy ul. Sienkiewicza, od strony ul. Spacerowej. Proszę o informacje jakie media są dostępne w tym rejonie i z jakimi firmami podpisać umowy na ich dostawę. Głównie interesują mnie: - prąd - wiem, że dostarcza PGE Wołomin ale może jeszcze jakaś inna firma - woda - kanalizacja - gaz - śmieci - internet, TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.03.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Gra Mar a robią ci kanalizację czy jeszcze musisz szambo? ja mam w warunkach że dopiero jak skończą kanalizację w I poł 2013 to mogę robić projekt swojego przyłącza, co oznacza chyba że w projekcie muszę uwzględnić szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
new_rejs 03.03.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam,dzięki za odpowiedź GraMar. Jeszcze tylko napisz gdzie to załatwić - nazwę firmy lub adres:woda i kanalizacja, gaz,prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.03.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Wodociąg marecki: Marki, Żeromskiego 30gaz: GazMedia sp. z o.o. Wołomin ul.Piłsudskiego 2 prąd: PGE Dystrybucja SA, Odział Warszawa, Rejon Energetyczny Wołomin ul. Piłsudskiego 61 Wołomin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
new_rejs 04.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 cronin - wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 04.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 W Waunkach -na razie brak szans na kanalizację. Jednak podczas rozmowy powiedziano, aby moja ulica zbierała grupowo podpisy, bo jest szansa na następny wodospad pieniędzy i wówczas taka zdecydowana grupa może być im potrzebna. My nie planujemy szybkiego zakończenia robót, więc zapewne wszystko razem się zbiegnie. Gra Mar a robią ci kanalizację czy jeszcze musisz szambo? ja mam w warunkach że dopiero jak skończą kanalizację w I poł 2013 to mogę robić projekt swojego przyłącza, co oznacza chyba że w projekcie muszę uwzględnić szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.03.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 My niestety się spieszymy, a nie wyobrażam sobie korzystania z szamba kilka lat, aż przygotują kolejny skok na kasę z UE , więc zrobimy to przyłącze na własny koszt, ciekawe ile wyjdzie, na szczęście to jakieś 10-15 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 05.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja mam do kanalizacji zapewne 200 m. Na razie szukam miejsca do kupienia dobrych słupków betonowych tak 240/260 cm pod siatkę. oraz ręcznego świdra 14 cm lub 17cm do wiercenia dołków na głębokość minimum 70cm. My niestety się spieszymy, a nie wyobrażam sobie korzystania z szamba kilka lat, aż przygotują kolejny skok na kasę z UE , więc zrobimy to przyłącze na własny koszt, ciekawe ile wyjdzie, na szczęście to jakieś 10-15 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 05.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 cuś takiego szukam blisko do kupienia/odkupienia http://www.irma.pl/pl/swider-pionowy-do-gleby-xl-14cm-potrojny.html Ja mam do kanalizacji zapewne 200 m. Na razie szukam miejsca do kupienia dobrych słupków betonowych tak 240/260 cm pod siatkę. oraz ręcznego świdra 14 cm lub 17cm do wiercenia dołków na głębokość minimum 70cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts