rozimek 18.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Hej, mam prośbę. Moze ktoś wie gdzie niedrogo w okolicy wynajac1. rusztowanie na tydzień2. betoniarke na 2 tyg. ? Dzięki za wszelkie kontaktyP. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Betoniarkę brałem z Jartonu, w listopadzie płaciłem chyba 35 zł/dobę.Duża hurtownia, Lubelska 78 za Wiązowną.780 46 11-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam was Kochanie! ja wiem ze pewnie juz was zanudze tym pytaniem o dachy ale skad braliscie dachówke??Kogo mozecie poleecić?? Jeszcze nie zapadła decyzja czy cementowa czy ceramiczna.. Dalej czekamy na wyceny bo faktycznie te detale sa najdroższe Co sądzicie o Zapolski dachy naprzeciwko dachluxu?? Dajcie jakies namiary bo moze przed tymi podwyżkami zdązymy zamówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 19.04.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Co sądzicie o Zapolski dachy naprzeciwko dachluxu?? My się chyba na nich zdecydujemy. Ale na blachodachówkę. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 19.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam was Kochanie! ja wiem ze pewnie juz was zanudze tym pytaniem o dachy ale skad braliscie dachówke??Kogo mozecie poleecić?? Jeszcze nie zapadła decyzja czy cementowa czy ceramiczna.. Dalej czekamy na wyceny bo faktycznie te detale sa najdroższe Co sądzicie o Zapolski dachy naprzeciwko dachluxu?? Dajcie jakies namiary bo moze przed tymi podwyżkami zdązymy zamówić... ja mam z Dachluxu w Starych Babicach; te Dachluxy choc jedna niby firma to maja inne ceny i rabaty w sumie to polecam, choc gosciu z raz mnie wkurzyl bo sie z towarem nieco - kilka godzin - na budowe opoznil, a wiecie jak to jest telefony od ekipy co 5 minut i ogolna sraczka no bo robota stoi gosc dojezdza do klienta i jest kontaktowy, oto namiary 669088474, 604757163 - Arnold ma na imie dobre jest to, ze choc to Babice to jak czegos zabraknie to mozna w Sulejowku w Dachluxie dobierac uwaga, przy porownywaniu wycen radze sprawdzac szczegolowo i zwracac uwage na to czy sa: klamry do gasorow i dachowek, tasma olowiana do uszczelnienia komina, ile gasiorow przewidzieli w kazdej ofercie, zwyklych i koncowych bo dachowki to najmniejszy pikus a tak to jeden nie uwzgledni tego, drugi tamtego, przy robocie okaze sie, ze brakuje i trzeba z kaski wyskakiwac wiecej juz nie pamietam co tam na ten dach sie sklada, ale jak czegos nie bylo w ofercie Dachluxowej a w innych byla to kazalam dokladac; dawali po dobrej cenie a czasem cos gratis no i powodzenia, szczescie, ze to juz za mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam was Kochanie! ja wiem ze pewnie juz was zanudze tym pytaniem o dachy ale skad braliscie dachówke??Kogo mozecie poleecić?? Jeszcze nie zapadła decyzja czy cementowa czy ceramiczna.. Dalej czekamy na wyceny bo faktycznie te detale sa najdroższe Co sądzicie o Zapolski dachy naprzeciwko dachluxu?? Dajcie jakies namiary bo moze przed tymi podwyżkami zdązymy zamówić... ja mam z Dachluxu w Starych Babicach; te Dachluxy choc jedna niby firma to maja inne ceny i rabaty w sumie to polecam, choc gosciu z raz mnie wkurzyl bo sie z towarem nieco - kilka godzin - na budowe opoznil, a wiecie jak to jest telefony od ekipy co 5 minut i ogolna sraczka no bo robota stoi gosc dojezdza do klienta i jest kontaktowy, oto namiary 669088474, 604757163 - Arnold ma na imie dobre jest to, ze choc to Babice to jak czegos zabraknie to mozna w Sulejowku w Dachluxie dobierac uwaga, przy porownywaniu wycen radze sprawdzac szczegolowo i zwracac uwage na to czy sa: klamry do gasorow i dachowek, tasma olowiana do uszczelnienia komina, ile gasiorow przewidzieli w kazdej ofercie, zwyklych i koncowych bo dachowki to najmniejszy pikus a tak to jeden nie uwzgledni tego, drugi tamtego, przy robocie okaze sie, ze brakuje i trzeba z kaski wyskakiwac wiecej juz nie pamietam co tam na ten dach sie sklada, ale jak czegos nie bylo w ofercie Dachluxowej a w innych byla to kazalam dokladac; dawali po dobrej cenie a czasem cos gratis no i powodzenia, szczescie, ze to juz za mna Moniq dziei bardzo za namiary... Nawet nie wiem jak Ci zazdoszcze że masz to przed sobą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ja tez brałem z Dachluxu ale w Zakręcie. Straszny burdel, informacje o wymiarach dachu pogubione, zamówili nie tą dachówkę co trzeba, itd itp.Jedyne pocieszenie, że wszelkie moje opierdalantusy brali na klatę i poprawiali bez szemrania.Sprawdzałem jeszcze m.in. skład przed Wiązowną po prawej (jadąc od nas). Ceny wszędzie, po negocjacji, bardzo porównywalne (20-22% upustu od cennika).Ja się na ołowianą matę nie zdecydowałem, ponoć to szajs. Wszystkie obróbki panowie wycinali z blachy. Po roku nic nie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 20.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 JA TEZ JUZ MIESZKAM! (13 miesięcy od ścięcia drzew i wbicia łopat) Zbliża się oststeczny termin rozliczania PITów za 2006 r. Jeżeli nie jesteście przekonani, że wprowadzenie mundurków to najlepszy sposób na walkę z agresją w szkole, to jest jeszcze okazja przekazania 1% z podatku organizacji, która od lat zjamuje się tą problematyką. Stowarzyszenie „Bliżej Dziecka”, posiada indywidualne konto w Organizacji Pożytku Publicznego „Przyjazna Szkoła”. Pieniądze zostaną wykorzystane na pomoc dzieciom-ofiarom przemocy rówieśniczej. Po wyliczeniu całego podatku, jaki za 2006 rok powinniśmy zapłacić do Urzędu Skarbowego, obliczamy 1% tej kwoty. Odliczenia możemy dokonać nawet, gdy spodziewamy się zwrotu „nadpłaty”. Chodzi o cały podatek należny, zawierający zaliczki, które już zapłaciliśmy lub zrobił to nasz pracodawca. Instrukcja i nr konta na stronie www Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 20.04.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ja tez brałem z Dachluxu ale w Zakręcie. Straszny burdel, informacje o wymiarach dachu pogubione, zamówili nie tą dachówkę co trzeba, itd itp. Jedyne pocieszenie, że wszelkie moje opierdalantusy brali na klatę i poprawiali bez szemrania. Sprawdzałem jeszcze m.in. skład przed Wiązowną po prawej (jadąc od nas). Ceny wszędzie, po negocjacji, bardzo porównywalne (20-22% upustu od cennika). Ja się na ołowianą matę nie zdecydowałem, ponoć to szajs. Wszystkie obróbki panowie wycinali z blachy. Po roku nic nie cieknie. mnie sie wydawalo, ze olowiana to jest tylko tasma do wykonczenia bo ja mat to zadnych nie zamawialam a obrobki tez mam z blachy wyjde chyba na ten dach w koncu coby sprawdzic, czy to cos, tam w ogole jest mnie tez nie cieknie, nawet jesli mam ta mate ja z zamowieniem w babicowskim dachluxie nie mialam zadnych problemow, co mialo byc to bylo, tylko tak jak pisalam, transport mial przyjechac w poniedzialek rano tzn. na 8 a byl ok 12 oprocz tego jakies 5% rozbieznosci miedzy zamowieniem a oferta (oczywiscie sprawdzana i dyskutowana 100 razy z panem Arnoldem) co do ilosci ale to w sumie tez moze od dekarza zalezec poniewaz zazyczylam sobie aby pan Arnold pokazal mi dachy z wybranych przeze mnie dachowek, to jezdzil ze mna biedny 3/4 dnia po babicach i okolicach pokazujac mi dachy uwaga na ekipy poniewaz pan z dachluxu z babic nie mial dobrej ekipy to dal nam namiar na jedyna, ktora miala czas znalazlam wiele niepochlebnych wpisow o tej ekipie na tym forum i dzieki tej weryfikacji byc moze udalo nam sie uniknac wielu problemow zreszta wrzucam w muratorowa wyszukiwarke nazwiska wszystkich budowlancow z ktorymi zamierzam wspolpracowac sluchajcie! no naprawde nikt nie slyszal o Sobiechu od hydrauliki? nie znalazlam go ani na czarnej liscie muratorowej ani na bialej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To ten Pan Arnold nie kładł Ci dachu? Myslałem że to dekarz..O p.Sobiechu nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 23.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Czołem Sąsiedzi Poszukuję ekipy od wylewek i od ocieplenia zew. A czy komuś coś wykonywał Pan Góras? Jest polecany przez Centrum Ogrodzeń jako spec od bram i elewacji. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Były jakies uwagi o kontaktach z tą firmą ale nie pamiętam czy z tym panem. :http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=709014&highlight=centrum+ogrodze%F1#709014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 25.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Były jakies uwagi o kontaktach z tą firmą ale nie pamiętam czy z tym panem. : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=709014&highlight=centrum+ogrodze%F1#709014 Wielkie dzięki, szukałem tylko po nazwisku. Tylko teraz nie wiem, gdzie kupić bramę? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 NIesłe ceny na bramy ma gość na Kombatantów k/o stacji Sulejówek. Zastanawiam się czy u niego nie zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ludzie, wszyscy w Sulejówku się już pobudowali? Co tu taka cisza grobowa? Jedno pytanie: czy u kogos z Was pracował p. Gołaszewski z Czynu Społecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 05.05.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 07.05.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Widzę, że w Sulejówku wszyscy się już pobudowali więc może ktoś ma namiar na jakiś w miarę tani barak na czas budowy. Będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 07.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Mój wykonawca przytaszczył sobie dwa własne (jeden na narzędzia, a drugi do spania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.05.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Mój wykonawca przytaszczył sobie dwa własne (jeden na narzędzia, a drugi do spania). Ja o swojego muszę dbać by nie uciekł więc sam załatwię dach nad głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 10.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Prawdopodobnie będziemy miec barak do sprzedania od czerwca.. Info na priv jakby ktoś z nowych był by zainteresowany bo wam to juz chyba nie potrzeba na szceście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts