Lucky Mike 23.05.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Dzień dobry Mam sprzedania meble Ikea: dwa regały na książki i łóżeczko rozsuwane (rosnące z dzieckiem). http://olx.pl/oferta/okazja-lozko-ro...8-IDfGLK7.html http://olx.pl/oferta/okazja-dwa-piek...8-IDfrhT1.html Do obejrzenia w Wawrze - Międzylesiu Pozdrawiam,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba197806 30.05.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Przestrzegam przed firmą MAW BUD Marek Woźny niestety firma okazała się tą z czarnych komedii. Panowie budowlańcy których przysłał właściciel Marek Woźny "uczyli się" budować na naszym domu. Do dzisiaj nie otrzymaliśmy dokumentacji uzytych materiałów. Po zapłaceniu ostatniej faktury kontakt stał się niemozliwy. Pan włascieel nie odbiera telefonów, nie odpowiada na sms-y. Niestety ich papractwo wychodzi teraz na każdym etapie. Mam zdjęcia nieprzytomnych pracowników więc zainteresowanych zapraszam na priv. OSTRZEGAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 31.05.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Czy ktoś orientuje się gdzie jest ogródek wystawowy z kostką Semmerlock? W Kołbieli już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_mihu_ 19.07.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Sprzedam przydomową oczyszczalnię ścieków Aquamatic STM nigdy nie używana i nie montowana. Komplet osadnik wstępny, komora biologiczna, pompa powietrza, skrzynka montażowa, książka użytkownika do 8 osób. Cena do negocjacji. o tym cudzie można poczytać tu http://aquamatic.com.pl/oferta/oczyszczalnie-przydomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_mihu_ 19.07.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Szukam namiarów na osoby firmy wykonujące podbitki dachowe i/lub zadaszenia tarasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 03.08.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam.Zgłaszam się o pomoc, potrzebuję:1. Firmę/osobę do wybudowania komina, 2. Fachowca/firmę który zabuduje mi całe poddasze łącznie ze ściankami z g-k i najlepiej zrobi od razu strop drewniany,3. Deski podbitkowe i stropowe.Macie jakieś sprawdzone namiary?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.08.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 "wyprzedaż garażowa" Mam na zbyciu: - styropian podłogowy Austrotherm STK EPS T akustyczny pod podłogówkę – mam 1 paczkę grubość płyt 5 cm – oddam za 3 dychy albo jak podpowiada Mąż za flaszkę (jakaś własna nalewka, albo cuś ) - styropian parkingowy TYRON EPS 200-036 – u mnie posłużył do ocieplenia dachu płaskiego - grubość 10 cm do odsprzedaży mam : 2 paczki z płytami o wymiarach 1m x 0,5m 2 paczki i 1 paczka z płytami 2m x 1m - łącznie 18m2 sprzedam za 300 zł (można go dać na elewację, można go też położyć pod podłogówkę) - styropian szary elewacyjny IZOTERM EPS-S Fasada Max Lambda 031 - mam 1 paczkę, płyty z frezem 1mx0,5 m, grubość 15 mm – oddam za piękny uśmiech - mam również sporo kołków do styropianu na elewację – plastikowe – oddam za ładne Dziękuję - 1 płyte gk – biała, standardowa co do wielkości i grubości – oddam gratis, - cegła Hoffmanowska – cegła pełna palona ręcznie formowana, kolor „tradycyjna malinowa”, klasa 15, wymiary 250x120x65 mm, cegła z Cegielni Hoffmanowskiej w Kraśniku – mam ich ok 650-700 szt – chciałabym je odsprzedać za 650 zł, ale jestem otwarta na negocjacje. Tutaj są zdjęcia cegły: http://olx.pl/oferta/cegly-czerwone-recznie-formowane-CID628-IDhcKln.html Jako, że nie dysponuję przyczepką - jeśli ktoś się zdecyduje na wzięcie/odkupienie czegoś ode mnie musi sobie zapewnić transport własny. Jeśli ktoś jest zainteresowany piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzarmanckiSlawomir 26.08.2016 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam,chcę wybudować schody w domu, poszukuję kogoś solidnego. Proszę o jakieś namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 02.02.2017 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Witajcie, Zwracam się z prośbą o polecenie sprawdzonego i dobrego hydraulika, który ogarnie temat kompleksowo (może być z przyłączami wod-kan). Budowa w Debem Wielkim. Nie musi być najtańszy, zależy mi na jakości i żebym mógł go samego zostawić z robotą bez obaw co zobaczę po powrocie (budowa na odległość).Dziękuję i pozdrawiam, Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 14.07.2017 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 propan gaz do własnego zbiornika. mam cenę 1,18zł/l jeśli się zbierze kilka osób i przekroczymy 4 tys/l to cena 1,15zł/l a jak uda się rozładować całe autko to kto wie jaki będzie rabat. tankowanie przyszły tydzień bo już*ceny powoli rosną... tel 579637676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 14.07.2017 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Witam, chcę wybudować schody w domu, poszukuję kogoś solidnego. Proszę o jakieś namiary Pozdrawiam schody betonowe czy samonośne? do samonośnych mam człowieka z Hajnówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts