Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobra, dalej zawracam głowę.

Dzisiaj miałem zwarcie z hydraulikiem, w sprawie rozprowadzenia kanalizy. Fachowiec poszedł do domu...

Pytanie: czy rury powinny być zamocowane do ściany przed zasypywaniem, czy po zasypaniu powinny zostać ułożone w piasku???

Aha,

namiary na jakiegoś fachowca mile widziane :)

Qdlaty

Pytanie: czy rury powinny być zamocowane do ściany przed zasypywaniem, czy po zasypaniu powinny zostać ułożone w piasku???

Nie jest dla mnie jasne to mocowanie do ściany?

U mnie były położone w piasku przed zasypaniem, ale nic nie było nigdzie mocowane.

Namiary podaję na priva.

Nie jest dla mnie jasne to mocowanie do ściany?

U mnie były położone w piasku przed zasypaniem, ale nic nie było nigdzie mocowane.

Namiary podaję na priva.

No właśnie :)

Szanowny Pan Hydraulik przyjechał dzisiaj z urlopu. Wpadł na pomysł, że zrobi kanalizę i wróci do Żonki.

Ponieważ fundamenty nie są jeszcze zasypane, chciał wszystko przykręcić do ściany i wracać na łono natury.

Jeszcze mnie opier..olił, że specjanie dla mnie wrócił z urlopu (chociaż wcale go o to nie prosiłem, bo dopiero ocieplają fundamenty).

Q.

- Gospodarz obowiązkowo Kraftz z żoną + 2 chłopców

- my Monika i Przemek +2 psy

- Qdlaty (Marcin) z Żonką Anią

PS. A Kraftz nie ma psów?? Żeby jakiejś jatki nie było ;)

spoko nie ma, oni się znają z Kraftzem i chłopcami, psy jedzą tylko trawę, piwsko, wińsko i ostatnio zapasy ekipom tynkarskim :D :D :D lubia wszystkich ludzi- nawet złodziei jak chodzą luzem , a i ostatnio mają nową radoche tarzanie w gipsie :evil:

ale pewnie poszukamy im jakiejś niani bo nasze grilowe jedzonko moze byc w niebezpieczeństwie :wink:

Aha, czyli Wy się znacie :)

Juz tak się obawiałem, że Kraftz np. ma super trawkę jak na polu golfowym, a Myszkaxs wypuszcza dwa wielkie dogi, co walą kupy jak dojna polska krowa ;) ;)

o nie to są rasowe brytany :))))))))))

golden retriever i australian cattle dog całkiem nieszkodliwe dla ludzi robia skromne kupki, które pancia sprząta

psy jedzą tylko trawę, piwsko, wińsko i ostatnio zapasy ekipom tynkarskim lubia wszystkich ludzi- nawet złodziei

... poszukamy im jakiejś niani bo nasze grilowe jedzonko moze byc w niebezpieczeństwie

To zdecydowanie jestem za tą nianią, brak żeberek tak mnie nie martwi jak to piwko i wińsko :D

Aha, czyli Wy się znacie :)

Juz tak się obawiałem, że Kraftz np. ma super trawkę jak na polu golfowym, a Myszkaxs wypuszcza dwa wielkie dogi, co walą kupy jak dojna polska krowa ;) ;)

Ja się tylko zastanawiam o jakiej Ty 'super trawce' myślisz :wink: