qdlaty 07.07.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 u nas było najpierw czernienie, ale nie dysperbitem bo zjada styropian tylko Izohanem WL... Hmmm, z tego co się orientowałem do właśnie dysperbit nie niszczy styropianu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 07.07.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 no w sumie to nie wiem sama, u nas na pewno byl Izohan, moze nas ktoś naciągnął na niego bo troche droższy, w każdym razie któreś czernidło niszczy styropian, takie co nie jest na wodzie, nazwy to juz w sumie nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 07.07.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ufff, już zaczynałem panikować Dysperbit jest na wodzie. Git. Nie można stosować takich rozpuszczalnikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dobra, dalej zawracam głowę. Dzisiaj miałem zwarcie z hydraulikiem, w sprawie rozprowadzenia kanalizy. Fachowiec poszedł do domu... Pytanie: czy rury powinny być zamocowane do ściany przed zasypywaniem, czy po zasypaniu powinny zostać ułożone w piasku??? Aha, namiary na jakiegoś fachowca mile widziane Qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 10.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 U mnie kanalizacja oraz rura ze studni do kotłowni zostały położone w piasku. U mnie robił: Kielewski Leszek 605 454 342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Pytanie: czy rury powinny być zamocowane do ściany przed zasypywaniem, czy po zasypaniu powinny zostać ułożone w piasku??? Nie jest dla mnie jasne to mocowanie do ściany? U mnie były położone w piasku przed zasypaniem, ale nic nie było nigdzie mocowane. Namiary podaję na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nie jest dla mnie jasne to mocowanie do ściany? U mnie były położone w piasku przed zasypaniem, ale nic nie było nigdzie mocowane. Namiary podaję na priva. No właśnie Szanowny Pan Hydraulik przyjechał dzisiaj z urlopu. Wpadł na pomysł, że zrobi kanalizę i wróci do Żonki. Ponieważ fundamenty nie są jeszcze zasypane, chciał wszystko przykręcić do ściany i wracać na łono natury. Jeszcze mnie opier..olił, że specjanie dla mnie wrócił z urlopu (chociaż wcale go o to nie prosiłem, bo dopiero ocieplają fundamenty). Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 12.07.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 U mnie już dekarz urzęduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 12.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Bulgaricus pieknie pnie Wam sie domek do gory Jak bylismy ostatnio na budowie to podziwialismy Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 12.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Przypominam, że 30 lipca już coraz bliżej Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 12.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Bulgaricus pieknie pnie Wam sie domek do gory Jak bylismy ostatnio na budowie to podziwialismy Aga. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 12.07.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 no własnie moze ustalimy co i jak ile osób bedzie proponuje dopisywac sie do postu - Gospodarz obowiązkowo Kraftz z żoną + 2 chłopców- my Monika i Przemek +2 psy iiiiii????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 12.07.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 - Gospodarz obowiązkowo Kraftz z żoną + 2 chłopców - my Monika i Przemek +2 psy - Qdlaty (Marcin) z Żonką Anią PS. A Kraftz nie ma psów?? Żeby jakiejś jatki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.07.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Nie, ale moje chłopaki ciągle się gryzą żaden pies mi nie straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 12.07.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 - Gospodarz obowiązkowo Kraftz z żoną + 2 chłopców - my Monika i Przemek +2 psy - Qdlaty (Marcin) z Żonką Anią PS. A Kraftz nie ma psów?? Żeby jakiejś jatki nie było spoko nie ma, oni się znają z Kraftzem i chłopcami, psy jedzą tylko trawę, piwsko, wińsko i ostatnio zapasy ekipom tynkarskim lubia wszystkich ludzi- nawet złodziei jak chodzą luzem , a i ostatnio mają nową radoche tarzanie w gipsie ale pewnie poszukamy im jakiejś niani bo nasze grilowe jedzonko moze byc w niebezpieczeństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 12.07.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Aha, czyli Wy się znacie Juz tak się obawiałem, że Kraftz np. ma super trawkę jak na polu golfowym, a Myszkaxs wypuszcza dwa wielkie dogi, co walą kupy jak dojna polska krowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 12.07.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Aha, czyli Wy się znacie Juz tak się obawiałem, że Kraftz np. ma super trawkę jak na polu golfowym, a Myszkaxs wypuszcza dwa wielkie dogi, co walą kupy jak dojna polska krowa ;) o nie to są rasowe brytany ))))))))) golden retriever i australian cattle dog całkiem nieszkodliwe dla ludzi robia skromne kupki, które pancia sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 13.07.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 czy budowa ogrodzenia jest tylko na zgłoszenie czy trzeba miec pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 czy budowa ogrodzenia jest tylko na zgłoszenie czy trzeba miec pozwolenie? Ponoć tylko zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 psy jedzą tylko trawę, piwsko, wińsko i ostatnio zapasy ekipom tynkarskim lubia wszystkich ludzi- nawet złodziei ... poszukamy im jakiejś niani bo nasze grilowe jedzonko moze byc w niebezpieczeństwie To zdecydowanie jestem za tą nianią, brak żeberek tak mnie nie martwi jak to piwko i wińsko Aha, czyli Wy się znacie Juz tak się obawiałem, że Kraftz np. ma super trawkę jak na polu golfowym, a Myszkaxs wypuszcza dwa wielkie dogi, co walą kupy jak dojna polska krowa ;) Ja się tylko zastanawiam o jakiej Ty 'super trawce' myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts