qdlaty 26.07.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Łopaty przygotowane, cement zamówiony, napoje wspomagające się chłodzą. Pełna gotowość Jakaś godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Przepraszam, jakieś szczegóły odnośnie 30.07??? Q. No właśnie, teraz do mnie dotarło, że dzisiaj już środa Ja nieustannie zapraszam do nas, ale możemy spotkać się w dowolnej innej lokalizacji. myszkaxs kusiła jakimiś specjałami na ruszcie - to się dobrze składa bo mamy nowego grilla - trzeba go poskładać wreszcie. Nikt nie ma odwagi, części w nim więcej niż w traktorze, liczę na wsparcie . Jak grill - to godzina chyba najlepsza będzie 14-15? Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 26.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Jak dla mnie to godzina jest O.K. Napisz tylko jak do Ciebie trafić Kupował może ktoś okna u Grubka na Dworcowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 26.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 14 moze byc, ja to antytalent kuchenny, to qudlaty sie chwalił,ze umie robic specjały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulejow 26.07.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Moja koleżanka poszukuje działki budowlanej w Sulejowku. Jeśli ktoś by coś wiedział proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 27.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Widze że tu sie wszyscy znają bo już nawet spotkania macie Widac zgrana paczka.... A czy ktoś już zakończył z was budowę swojego domu i ma sprawdzona ekipę budowlaną?? niestety u nas przedłuży sie adaptacja projektu bo pani Kowalczyk jedzie na urlop od 14 sierpnia i dopiero we wrześniu kazała sie odezwac.... Jak dobrze pójdzie to może w październiku zaczniemy coś robić ale chyba tylko fundamety sie uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.07.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 14 moze byc, ja to antytalent kuchenny, to qudlaty sie chwalił,ze umie robic specjały qudlaty, liczymy na Ciebie, ja mogę pomagać polewać mięsko jakimś zapachowym napojem Widze że tu sie wszyscy znają bo już nawet spotkania macie Widac zgrana paczka.... Dołączysz do zgranej paczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.07.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jak dla mnie to godzina jest O.K. Napisz tylko jak do Ciebie trafić Kupował może ktoś okna u Grubka na Dworcowej? Ja się na razie przymierzam do drzwi u nich, ceny mam wrażenie, przeciętnie atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 27.07.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Moja aleja Starych Dębów to druga ulica w lewo. Druga budowa na tej ulicy to moje domiszcze (pierwszy budynek dociągnięty tylko do pierwszego piętra). Wiem gdzie jest Starych Debow. Moze podjade dzis i obejrze dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.07.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 U R WELCOME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 27.07.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 No i dzis sie nie udalo, ale nic straconego jako ze tu mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 27.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam, znowu sie uaktywniam. Chcialabym jedynie nadmienić, iż jakiś czas temu wprosiłam się na tą imprezkę 30ego wraz z moją połową. Co należy przynieść i w jakich ilościach? Uwaga, co do okien! Sluchajcie moja Sjestra, ktora mieszka w Sulejowku kupila kiedys od takiego jednego, ktory mial sklep na dworcowej i prowadzil go razem z mamuska, okna. Sprawa trwala ze dwa lata, zakupiona czesc okien nigdy nie zostala przez facia zamontowana. Skonczyło się w sądzie. Tu z satysfakcją dodam, że Sjestra wygrala. Ten facio mial sklep przy torach a potem ponoc przeniosl go do Milosnej. Sprawdze jak to on sie nazywal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 27.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Całkowicie zapomniałam pochwalić się, iż dziś mojej połowie udało się wydrzeć z gardła Pani z urzędu pozwolenie na budowę. Także już prawie startujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.07.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 No i dzis sie nie udalo, ale nic straconego jako ze tu mieszkam Nic to - niedziela blisko Witam, znowu sie uaktywniam. Chcialabym jedynie nadmienić, iż jakiś czas temu wprosiłam się na tą imprezkę 30ego wraz z moją połową. Co należy przynieść i w jakich ilościach? Dowolne wiktuały w przetrawialnych ilościach. W planach jest gryl, więc można będzie coś surowego zesmażyć na smakowitą chrupkę. Napoje niewyskokowe biorę na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Uwaga, co do okien! Sluchajcie moja Sjestra, ktora mieszka w Sulejowku kupila kiedys od takiego jednego, ktory mial sklep na dworcowej i prowadzil go razem z mamuska, okna. Sprawa trwala ze dwa lata, zakupiona czesc okien nigdy nie zostala przez facia zamontowana. Skonczyło się w sądzie. Tu z satysfakcją dodam, że Sjestra wygrala. Ten facio mial sklep przy torach a potem ponoc przeniosl go do Milosnej. Sprawdze jak to on sie nazywal. Jestem ciekaw czy to: "GRUBEK" PPHU; ul. Dworcowa 92 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Całkowicie zapomniałam pochwalić się, iż dziś mojej połowie udało się wydrzeć z gardła Pani z urzędu pozwolenie na budowę. Także już prawie startujemy. Było ciężko? My jesteśmy pozytywnie zaskoczeni relacjami z gminą - do tej pory nie mieliśmy ani jednego biurokratycznego zgrzytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 28.07.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Widze że tu sie wszyscy znają bo już nawet spotkania macie Widac zgrana paczka.... Dołączysz do zgranej paczki ? [/quo w ten weekend niestety nie możemy bo załatwianie ekipy i rzeczy jeszcze do ślubu ale nastepnym razem bardzo chetnie A czy ktoś z was to w ogole zna sie na żywo czy tylko z muratora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 28.07.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Uwaga, co do okien! Sluchajcie moja Sjestra, ktora mieszka w Sulejowku kupila kiedys od takiego jednego, ktory mial sklep na dworcowej i prowadzil go razem z mamuska, okna. Sprawa trwala ze dwa lata, zakupiona czesc okien nigdy nie zostala przez facia zamontowana. Skonczyło się w sądzie. Tu z satysfakcją dodam, że Sjestra wygrala. Ten facio mial sklep przy torach a potem ponoc przeniosl go do Milosnej. Sprawdze jak to on sie nazywal. Jestem ciekaw czy to: "GRUBEK" PPHU; ul. Dworcowa 92 ? Raczej no nie. Grubek sklep na Dworcowej ma od kilku miesiecy. Wczesniej tylko na Drobiarskiej zdaje sie urzedowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 28.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 No i dzis sie nie udalo, ale nic straconego jako ze tu mieszkam Nic to - niedziela blisko W niedziele nie damy rady, chyba ze bedziecie siedziec dluzej niz do 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.07.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 W niedziele nie damy rady, chyba ze bedziecie siedziec dluzej niz do 19:00 . . A czy ktoś z was to w ogole zna sie na żywo czy tylko z muratora?? naturalnie, że na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts