Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepraszam,

jakieś szczegóły odnośnie 30.07???

:)

Q.

No właśnie, teraz do mnie dotarło, że dzisiaj już środa :oops:

Ja nieustannie zapraszam do nas, ale możemy spotkać się w dowolnej innej lokalizacji.

myszkaxs kusiła jakimiś specjałami na ruszcie - to się dobrze składa bo mamy nowego grilla - trzeba go poskładać wreszcie. Nikt nie ma odwagi, części w nim więcej niż w traktorze, liczę na wsparcie :wink: .

Jak grill - to godzina chyba najlepsza będzie 14-15?

Co sądzicie?

Widze że tu sie wszyscy znają bo już nawet spotkania macie :)

Widac zgrana paczka....

A czy ktoś już zakończył z was budowę swojego domu i ma sprawdzona ekipę budowlaną??

niestety u nas przedłuży sie adaptacja projektu bo pani Kowalczyk jedzie na urlop od 14 sierpnia i dopiero we wrześniu kazała sie odezwac....

Jak dobrze pójdzie to może w październiku zaczniemy coś robić ale chyba tylko fundamety sie uda....

14 moze byc, ja to antytalent kuchenny, to qudlaty sie chwalił,ze umie robic specjały :wink:

qudlaty, liczymy na Ciebie, ja mogę pomagać polewać mięsko jakimś zapachowym :wink: napojem

Widac zgrana paczka....

Dołączysz do zgranej paczki ? 8)

Witam, znowu sie uaktywniam. Chcialabym jedynie nadmienić, iż jakiś czas temu wprosiłam się na tą imprezkę 30ego wraz z moją połową. Co należy przynieść i w jakich ilościach?

Uwaga, co do okien! Sluchajcie moja Sjestra, ktora mieszka w Sulejowku kupila kiedys od takiego jednego, ktory mial sklep na dworcowej i prowadzil go razem z mamuska, okna. Sprawa trwala ze dwa lata, zakupiona czesc okien nigdy nie zostala przez facia zamontowana. Skonczyło się w sądzie. Tu z satysfakcją dodam, że Sjestra wygrala. Ten facio mial sklep przy torach a potem ponoc przeniosl go do Milosnej. Sprawdze jak to on sie nazywal.

No i dzis sie nie udalo, ale nic straconego jako ze tu mieszkam :)

Nic to - niedziela blisko :wink:

Witam, znowu sie uaktywniam. Chcialabym jedynie nadmienić, iż jakiś czas temu wprosiłam się na tą imprezkę 30ego wraz z moją połową. Co należy przynieść i w jakich ilościach?

Dowolne wiktuały w przetrawialnych ilościach. W planach jest gryl, więc można będzie coś surowego zesmażyć na smakowitą chrupkę.

Napoje niewyskokowe biorę na siebie.

Uwaga, co do okien! Sluchajcie moja Sjestra, ktora mieszka w Sulejowku kupila kiedys od takiego jednego, ktory mial sklep na dworcowej i prowadzil go razem z mamuska, okna. Sprawa trwala ze dwa lata, zakupiona czesc okien nigdy nie zostala przez facia zamontowana. Skonczyło się w sądzie. Tu z satysfakcją dodam, że Sjestra wygrala. Ten facio mial sklep przy torach a potem ponoc przeniosl go do Milosnej. Sprawdze jak to on sie nazywal.

Jestem ciekaw czy to:

"GRUBEK" PPHU; ul. Dworcowa 92

?

Całkowicie zapomniałam pochwalić się, iż dziś mojej połowie udało się wydrzeć z gardła Pani z urzędu pozwolenie na budowę. Także już prawie startujemy.

Było ciężko? My jesteśmy pozytywnie zaskoczeni relacjami z gminą - do tej pory nie mieliśmy ani jednego biurokratycznego zgrzytu.

Widac zgrana paczka....

Dołączysz do zgranej paczki ? 8)[/quo

w ten weekend niestety nie możemy bo załatwianie ekipy i rzeczy jeszcze do ślubu ale nastepnym razem bardzo chetnie :)

A czy ktoś z was to w ogole zna sie na żywo czy tylko z muratora??

Jestem ciekaw czy to:

"GRUBEK" PPHU; ul. Dworcowa 92

?

Raczej no nie. Grubek sklep na Dworcowej ma od kilku miesiecy. Wczesniej tylko na Drobiarskiej zdaje sie urzedowal.