myszkaxs 31.07.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 mnie sie wydaje ze szkoda gabinetu i te dwie pary drzwi beda o siebie zawadzac, jezeli chodzi tylko o zapachy to lepiej zostawic tak jak jest a kupic szczelniejsze metalowe drzwi, nie bardzo rozumiem o co sie rozchodzi z tym 185cm - to wysokość i sa za niskie czy jak? moze mozna obnizyc posadzke w tym miejscu jakis schodek jezeli jeszcze chudziak nie wylany, wiele osób ma takie przejscia z garazu do domu przy klatce schodowej lepiej to chyba niz przez duzy pokój; przeciez drzwi i tak sie robi na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 31.07.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 słuchajcie został mi jeden nowy biały grzejnik Brugmann (płytowy) wymiary chyba 60cm szer, 90cm wys, moze ktoś reflektuje, oddam za pół ceny, sprawdze tylko jakie ma podlączenie bo nie pamietamlink do stronyhttp://www.brugman.pl/brugman.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 01.08.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Pozwolę sobie po sąsiedzku zadać pytanie: Czy ktoś z Sz. P. ma godnego polecenia speca od kominka? (oprócz Pana Tadeusza Pyry) Pozdrawiam, Moge podac jeden kontakt: Mirek Andrzejewski, przed Wiazowna w lewo: 501-795-081 Powiedz ze wiesz o nim od kuzynki Basi. Mnie kominka nie robil bo jeszcze nie ma gdzie, ale z tego zyje juz kawalek czasu i z glodu nie umarl co oznacza ze klientow ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 01.08.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 nie bardzo rozumiem o co sie rozchodzi z tym 185cm - to wysokość i sa za niskie czy jak? moze mozna obnizyc posadzke w tym miejscu jakis schodek jezeli jeszcze chudziak nie wylany, Po położeniu terivy, taka wyszła wysokość drzwi razem z futryną. Nisko. Schodek ciężko tam wkomponować (chudziak jest, ale nie w tym rzecz), bo zaraz po prawej jest wejście do łazienki. Jakoś nie wyobrażam sobie schodzenia 10 cm w dół, a potem po schodku do łazienki. Na szczęście moja Żonka ulitowała się i dzisiaj ekipa rozbiera terivę (na szczęście jeszcze nie zalaną) i mają wylewać normalny strop, który jest cieńszy od terivy i drzwi powinny się zmieścić. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Na szczęście moja Żonka ulitowała się i dzisiaj ekipa rozbiera terivę (na szczęście jeszcze nie zalaną) i mają wylewać normalny strop, który jest cieńszy od terivy i drzwi powinny się zmieścić. uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 02.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Myszkaxs, na skrzynce masz namiary na koparki, o które prosiłaś. Q. Qdlaty, ile bierze ten Twój pan koparkowy? Znalazlem tez faceta z Halinowa, rzut beretem od mojej działki. Za zdjęcie humusu chce jakieś 400 zł. Płacone "od dzieła" nie za godzinę. Moglbys podeslac namiary ? Moze byc mailem: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 02.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Namiary poszły.Zapłaciłem w sumie:- zdjęcie humusu 450 zł (był 2 razy, bo ekipa rąbnęła się wytyczając budynek) - zasypanie fundamentów 600 zł (8 godz. pracy)- wywrotka piachu 200 zł Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 02.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 rowniez prosimy o namiary na koparkowego [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 02.08.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 rowniez prosimy o namiary na koparkowego Poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 02.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ja też poprosze o namiary na koparkowego przyda sie niedługo u nas na razie wszystko stoi- te wstrętne papiery tyle trwają. Dodatkowo nie mamy ekipy budowlanej Tzn niby mamy ale nie możemy zastać faceta włascisiela żeby nam wycenił ile dokładnie bedzie kosztowało postawienie domu, płaci sie od metra 15 zł ale ile to wyjdzie na nasz dom to nie wiemy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 02.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Muszę w końcu podjąć decyzję i się zastanawiam czym zamierzacie ogrzewać dom? Macie może namiary na niedrogie drewno opałowe lub pelety, ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 02.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 atak w ogóle to w Józefinie nie można mieć ekogroszka- porażka.... Tylko gaz i prąd:( a moze nie jest to zapisane w warunkach zabudowy ze można mieć ekogroszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 03.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Muszę w końcu podjąć decyzję i się zastanawiam czym zamierzacie ogrzewać dom? Macie może namiary na niedrogie drewno opałowe lub pelety, ekogroszek? My gaz, bo: - jest niedaleko - mamy małą kotłownię połączoną z łazienką Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 03.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 kurcze ekogroszek chyba taniej by wychodził ale jak nie ma w warunkach to nie można?? gaz mamy w naszej działce i bedziemy mieli podłączony ale to jednak drożej wychodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 04.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 atak w ogóle to w Józefinie nie można mieć ekogroszka- porażka.... Tylko gaz i prąd:( a moze nie jest to zapisane w warunkach zabudowy ze można mieć ekogroszek?? A wiecie może jak jest w Sulejówku. Można ogrzewać ekogroszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Oglądałem niedawno piec sąsiada na ekogroszek, drugi sąsiad opala zwykłym węglem - więc chyba można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 04.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kraftz,czy wibrowałeś beton w stropie nad garażem? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 04.08.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ale ma odebrany juz domek do zamieszkania??Wolelibysmy ekogroszek ale nie ma kurcze nic w warunkach zabudowy o tym wspomnianego- jest tylko informacja że gaz i olej. A mój brat kupił działke w Michałowicach k/Pruszkowa i ma informacje ze w warunkach ze może być ekogroszek...Qdlaty i kraftz jakie macie ogrzewanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 04.08.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Heja, jak ktoś ma namiar na wibrator do betonu to stawiam piwo Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 04.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 oszzz matko nawet nie wiem jak takie urządzenie wygląda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts