forum_user 04.08.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kraftz, czy wibrowałeś beton w stropie nad garażem? Q. Nie, ale beton zamówiłem żadszy. Wykonawca twierdził że "o nic pana głowa nie boli, będzie dobrze". Wydaje mi sie że nie jest źle - T-riva leży teraz na 3-4cm poduszce betonowej, ubytki są do 5 cm głębokie, ale jest ich niewiele. Nad garażem mam monolit, też bez wibrowania, nie widzę żeby coś było nie tak. Czy beton jest dobrze rozprowadzony wewnątrz - tego nie wiem, wierzę że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Heja, jak ktoś ma namiar na wibrator do betonu to stawiam piwo Q. qrcze.. dzisiaj się rozpytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.08.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ale ma odebrany juz domek do zamieszkania?? Wolelibysmy ekogroszek ale nie ma kurcze nic w warunkach zabudowy o tym wspomnianego- jest tylko informacja że gaz i olej. A mój brat kupił działke w Michałowicach k/Pruszkowa i ma informacje ze w warunkach ze może być ekogroszek... Qdlaty i kraftz jakie macie ogrzewanie?? U mnie gaz - jest w drodze. Ten sąsiad od węgla mieszka już 5 lat. Drugi sąsiad nie wygląda na samobójcę myślę, że przemyślał sprawę i nie ryzykuje spięcia z nadzorem. Ale zapytam go i wrzucę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 04.08.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dzieki, jak bedziesz coś wiedzial to daj znać, my tez mamy gaz tylko wpiąc sie pozostaje ale wolelibysmy ekogroszek ( ciekawe czy faktycznie to taniej wychodzi) a teraz Kochanie życze miłego weekendziku- wyjeżdzam na urlop do rodziców pod Radom ale w piątek wracamy co my działeczke skosić jak bedzie pogoda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 04.08.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 oszzz matko nawet nie wiem jak takie urządzenie wygląda:( No jak wibrator, tylko trochę większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulejow 04.08.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Heja, jak ktoś ma namiar na wibrator do betonu to stawiam piwo Q. Korzystałem z firmy Ramirent. Kiedyś mieli siedzibę na ulicy Korkowej 163 w Marysinie a teraz w intenecie znalazłem że na ostrobramskiej http://www.ramirent.pl/?p=kontakt&miasto=13 A na stronach muratora znalezłem takie dane: ul. Korkowa 163 04-549 Warszawa telefony: (0 22) 815 20 26 tel. kom.: 0 606 95 59 16 fax: (0 22) 815 20 26 e-mail: [email protected] internet: http://www.ramirent.pl Wypożyczałem u nich zagęszczarkę do żwiru pod wylewki. Wszystko ok z tym że gdy zobaczyli mój dowód i miejsce zameldowania (daleko od Warszawy) zażyczyli sobie drugi dokument ze zdjęciem i jakieś faktury na potwierdzenie tego że zamieszkuję w pobliżu. Oprócz tego musiałem zostawić u nich dosyć wysoką kaucję. Mocno się zabezpieczają ale cała reszta OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 04.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A wiecie może jak jest w Sulejówku. Można ogrzewać ekogroszkiem? Jesli w planie zagospodarowania/warunkach zabudowy wpisane jest paliwo ekologiczne to mozna opalac ekogroszkiem. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 07.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Sulejow, dzięki Znalazłem w piątek wypożyczalnię na Trakcie Lubelskim 397. Mają wibratory buławowe za 80 zł + VAT, listwy wibracyjne za 50 + VAT. Namawiają, że do stropu to listwa lepsza (i tańsza). Chyba wezmę od nich - mam po drodze. Dzięki jeszcze raz, Qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 10.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich, pomocy! Czy mozecie mi podpowiedziec kto i za ile wywierci mi studnie na dzialce. Musimy tez rozejrzec sie za jakas fimrma ktora zrobi nam kratownice. Moze ktos wie gdzie sie przerabia pomniki przyrody na kratownice, bede wdzieczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domakini 11.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A jaką studnie wiercisz? abisynka czy głebinowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.08.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich, pomocy! Czy mozecie mi podpowiedziec kto i za ile wywierci mi studnie na dzialce. Musimy tez rozejrzec sie za jakas fimrma ktora zrobi nam kratownice. Moze ktos wie gdzie sie przerabia pomniki przyrody na kratownice, bede wdzieczna za info. Mnie abisynkę kręcił p. Henryk (nazwiska nie pomnę) 604 211 417. Do czego służą te kratownice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 13.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 dzieki kraftz za namiar, chyba abisynke, bo z ta glebinowa to jakas papierologia z tego co sie orientuje a wodociag to juz lada moment w ulicy nam zrobia a co do kratownic to nie wiem czy to dobrze wytlumacze jesli powiem, ze to wiazary kratowe sa plus jakies tam jetki i cos tam jeszcze, wiezba cala znaczy sie nie no jeszcze budowac nie zaczelam a juz mam sie znac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 13.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 sluchajcie, a moze wiecie jakie jest stanowisko lokalnych wladz w sprawie przydomowych oczyszczalni sciekow i czy istnieje mozliwosc zwrotu czesci inwestycjipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ale ma odebrany juz domek do zamieszkania?? Wolelibysmy ekogroszek ale nie ma kurcze nic w warunkach zabudowy o tym wspomnianego- jest tylko informacja że gaz i olej. A mój brat kupił działke w Michałowicach k/Pruszkowa i ma informacje ze w warunkach ze może być ekogroszek... Qdlaty i kraftz jakie macie ogrzewanie?? U mnie gaz - jest w drodze. Ten sąsiad od węgla mieszka już 5 lat. Drugi sąsiad nie wygląda na samobójcę myślę, że przemyślał sprawę i nie ryzykuje spięcia z nadzorem. Ale zapytam go i wrzucę na forum. Pytałem sąsiada, twierdzi że nie miał w gminie żadnych kłopotów z piecem na ekogroszek. Mówił też że gmina nie ma prawa ograniczać wyboru w sposobie ogrzewania domu jednorodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zostały mi dwie nierozpakowane rolki folii kubełkowej (20m/rolka) - oddam tanio w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 17.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Czy moacie może namiary na kogoś z koparką w Sulejówku ?Potzrebna duża, bo trzeba dziąłeczkę trochę wykarczować ..Jeden namiar na koparkę w Halinowie dzięki qdlaty mam, ale zawsze to warto popatrzeać nakonkurecję Dzieki wielkie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 17.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 kraftz dzięki za pamięc i info odnosnie tego piecia:) jestesmy dozgonnie wzdzięczni tam w warunkach zabudowy jest napisane w 2 miejscach 2 informacje: mianowicie w paragrafie ciepłownictwa jest napisane że można ogrzewac gazem, elektryka i prądem a w drugim miejscu w paragrafie to samo i jeszcze sa dodane paliwa ekologiczne Od sąsiadów słyszeliśmy że tez raczej sprzeciwów być nie powinno i sie zastanawiamy teraz czy gazowe ogrzewanie czy ekogroszek... Co jest lepsze i tansze?? oczywiscie ekogroszek z podajnikiem co by nie latac co chwila i nei podkładac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 18.08.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 o jejku ale ruch zamarł, wszyscy na budowach... Tez bym już chciała ale niestety trzeba poczekac. Zycze udanego weekendziku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lczar 19.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Kupię stemple z okolic Sulejówka, wyskość 3młukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 20.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 po ile teraz beton B15 i B20 w naszych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts