Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z wzajemnością - teściowa też mnie ujęła, gadaliśmy i gadaliśmy 8)

Piękna ta wasza hawira, i okolica niesamowita - jak na typowej polskiej wiesce, chociaż do stolicy rzut beretem. Jak się jedzie Traktem to człowiek nie myśli, że za miedzą mogą być takie polskie krajobrazy.

Dzięki za namiar na piasek.

Zapytałem Twoją teściową o gdzie mieszka myszkaxs (nie mogłem się powstrzymać :wink: ) ale wyglądała na lekko zaskoczoną :D

myszkaxs, gdzie ta Twoja budowa?

Myszkaxs, czy ciągle jest aktualne ruszenie via gazownia?

Jak zwlekam z tym wnioskiem, że aż mi głupio.

słyszałam że od strony Michałówka ruszenie.

więc może wpadniesz do mnie (zamiast zbierać dachówki). :lol: Trochę nie miałam śmiałości przeszkadzać ci w sprzątaniu po dekarzach. :oops:

Pozdrowienia.

smiało przeszkadzaj Moira, tym razem to oni dachówki pozbierali, a sprzatalismy cegly i drewno :D

ten Michałówek to my mamy za siatką, czekamy na ich wnioski zeby razem zaniesc, pewnie jest szansa niewielka na ten gaz bo p. Roman nie jest zainteresowana sprzedażą swoich działek, a wiec i dociagnieciem gazu do nich - pewnie czeka az my to zrobimy i działki w cenach podskoczą :evil: - wiec jest nas co najmniej 3działki mniej

Teściowa :D , nas nie zna, ale trzeba bylo Moiry zapytac, to by pokazała,

Kraftz -zapraszamy jutro -bedziemy na pewno w okolicach 13-14.