myszkaxs 23.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pozdrowienia z Izabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Myszkaxs - z Izabeli, ale gdzie bo ja też z Izabeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 26.09.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 na końcu wsi niedaleko Michałówka, Izabela 241. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.09.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No to jesteśmy sąsiadami - my to ten biały domek w uliczce obok (tej od Szubarczyków, a nie Romanów).Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 26.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 acha ten z jamnikami , no nasz ten z robiącym sie dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No to się już poznałyśmy. Ciągle mam do was przyjść i przynieść te wnioski do gazowni, ale ciągle mi się nie schodzi. Muszę się zmobilizować. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Moira a można by wpaść do Was na budowę i pooglądać jak to tamaryszkowe ustrojstwo wygląda juz pobudowane? myszkaxs Ty już też masz mury jak rozumiem, tez bym sobie chętnie pooglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ZapraszamNajlepsza pora na oglądanie to pomiędzy 17 a 19. Później kąpię dzieci, wcześniej jestem w pracy.W weekendy prawie każda pora dobra - w każdym razie nie mam wtedy harmonogramu dnia.Zapraszam na hasło Moira. Jeśli będziecie chętni kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 26.09.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja tez zapraszam, to na przeciwko Moiry, dzieli nas taki duzy wiekowy dąb, co to tyle lisci daje,ze ho ho. W zasadzie to codziennie jestesmy na budowie. Jakies szczególy na priva. No tak wniosek koniecznie trzeba złozyc. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 27.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Myszkaxs jakie codziennie, chyba że wtedy kiedy mnie nie ma. Ostatnio wyglądam samochodu i psów ale jakoś was nie widuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 27.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 no bo jestesmy krótko, dzis tez bedziemy ale nie długo, tylko ponaglamy dekarzy.mA jeden piesek jest chory wiec nie jeżdżą obydwaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 28.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Kraftz dzięki za wizytę, tylko szkoda że nas nie było Ale i tak podbiłeś serce mojej teściowej. Wysyłam na prv kontakt w sprawie piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Z wzajemnością - teściowa też mnie ujęła, gadaliśmy i gadaliśmy Piękna ta wasza hawira, i okolica niesamowita - jak na typowej polskiej wiesce, chociaż do stolicy rzut beretem. Jak się jedzie Traktem to człowiek nie myśli, że za miedzą mogą być takie polskie krajobrazy. Dzięki za namiar na piasek. Zapytałem Twoją teściową o gdzie mieszka myszkaxs (nie mogłem się powstrzymać ) ale wyglądała na lekko zaskoczoną myszkaxs, gdzie ta Twoja budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Myszkaxs, czy ciągle jest aktualne ruszenie via gazownia? Jak zwlekam z tym wnioskiem, że aż mi głupio. słyszałam że od strony Michałówka ruszenie. więc może wpadniesz do mnie (zamiast zbierać dachówki). Trochę nie miałam śmiałości przeszkadzać ci w sprzątaniu po dekarzach. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 08.10.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 smiało przeszkadzaj Moira, tym razem to oni dachówki pozbierali, a sprzatalismy cegly i drewno ten Michałówek to my mamy za siatką, czekamy na ich wnioski zeby razem zaniesc, pewnie jest szansa niewielka na ten gaz bo p. Roman nie jest zainteresowana sprzedażą swoich działek, a wiec i dociagnieciem gazu do nich - pewnie czeka az my to zrobimy i działki w cenach podskoczą - wiec jest nas co najmniej 3działki mniej Teściowa , nas nie zna, ale trzeba bylo Moiry zapytac, to by pokazała, Kraftz -zapraszamy jutro -bedziemy na pewno w okolicach 13-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dzięki za zaproszenie myszkanxs, dopiero dzisiaj przeglądam forum, chętnie pooglądam Wasze Twoje włości, muszę tylko wyjść trochę wyżej ze ścianami- teraz jestem w galopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 12.10.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 powiedz gdzie budujesz, moze my Cie nawiedzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.10.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Zapraszam. Dojazd wysłałem na priva. U mnie też pięknie. Bardzo potrzebuję namiarów na solidnego, solidnego i solidnego cieślę.Polecilibyście Waszych cieśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 17.10.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 odpisałam na priva, w sprawie ciesli też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.10.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Jakbyście do mnie jechali dajcie znać wcześniej, staram się codziennie zaglądac na forum (ale ten czas tak szybko leci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts