rozimek 27.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jakby ktoś słyszał o działce do sprzedania w Sulejówku to ja dołaczam do grona Włąsnie moja koleżanka zaczeła ostro szukać, tak wieć wdzięczny będę za wszelkie informację ... Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 28.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 To chyba jakaś plaga!!! Do mnie wydzwaniają znajomi, których nie widziałem od lat i proszą o pomoc w znalezieniu działki w Sulejówku. Zapewne w następnych latach te puste pola koło mnie staną się jednym wielkim placem budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 28.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Hej Ziomale, co zaczynają i w trakcie! jeśli ktoś szuka ekipy to ja polecam swoją a mam w tym swój własny interes ponieważ ekipa ma obecnie 2 budowy w Sulejówku a wkrótce 1 - moją wiec jedna to dla nich nieekonomiczne i chcą się wynieść gdzieś na drugą stronę W-wy i juz mi zaczynają bąkać, że coś im się nie będzie dla jednej budowy opłacało przyjeżdżać nie są najtańsi za to mają zalety, których szukałam rozpoczynając budowę czyli:- nie piją,- nie biorą zaliczek, - rozumują z sensem, a wielokrotnie myślą za inwestora, który zwykle nie ma doświadczenia,- komunikatywni,- robotę wykonują przed terminem ustalonym w harmonogramie,- samodzielni, jak trzeba to sobie dokupią co tam im brakuje Ekipa dla pracujących inwestorów, którzy nie mają czasu na zrośnięcie się z linka i miarką.Zainteresowanych zapraszam na plac budowy. Otóż takie czasy nastały, że walczyć trzeba o ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 28.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Powyższą ekipę ja też polecam! Zbudowali mi domek! Pierwsze wykopy były w kwietniu a wprowadzka już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 29.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Powyższą ekipę ja też polecam! Zbudowali mi domek! Pierwsze wykopy były w kwietniu a wprowadzka już tuż tuż fajne te nasze domki a oto moja Irmusia http://www.irmusia.photosite.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam, ludzie pomóżcie, bo już mi włosy ze łba wyłażą - szczególnie Ci z Was co juz są po montażu drzwi zewnętrznych. Gdzie kupowaliście swoje portale (nie mylić z portasami!) ??? Objeździłem już wszystko co mi wpadło w oko w okolicy i nie mogę nic znaleźć. Szukam drewnianych, dębowych drzwi w drewnianej ościeżnicy. Może cos bliżej Mińska jest? U Grubka niestety ościeznice metalowe no i ta cena... DREWUT nie robi na wymiar. Wołomin krzyknął 50% więcej niż Grubek. itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 29.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ja nie miałem aż takich wymagań co do drzwi i kupiłem w Brico Depot za 1150. Już są zamontowane i coraz bardziej mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 U mnie Castoramy wszelkiej maści odpadają - mam otwór 110x218 i po prostu nie ma w takich sklepach drzwi z taką ościeżnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 29.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 U mnie otwór był 108x212. Te kilka centymetrów nie powinny być wydaje mi się problemem. Można czymś wypełnić przy montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulejow 29.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 U mnie Castoramy wszelkiej maści odpadają - mam otwór 110x218 i po prostu nie ma w takich sklepach drzwi z taką ościeżnicą. Mi wydaje się*tak, jak tak Bulgaricusowi, że można to podkleić np. jakimś pustaczkiem w stylu Ytonga. U mnie nie pamiętam wysokości wiem tylko tyle że nadproże było delikatnie podkuwane z góry, tak samo jak boki. Miałem wymiar 110, z tym, że futrynę o wymiarze 110 trzeba wstawić w otwór i ma być jeszcze miejsce na piankę montażową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 30.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 w sprawie działek Znalazłem ogłoszenie sprzedaży około 30 działek w Grabinie zaraz za Sulejówkiem-Miłosna (przedłużenie ulicy Czynu Społecznego) w miarę dobrej cenie. Dla zainteresowanych podaję link. http://www.kuznik.com.pl/oferta_1_15_-1_98x6xODzS.jsp PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 U mnie Castoramy wszelkiej maści odpadają - mam otwór 110x218 i po prostu nie ma w takich sklepach drzwi z taką ościeżnicą. Mi wydaje się*tak, jak tak Bulgaricusowi, że można to podkleić np. jakimś pustaczkiem w stylu Ytonga. U mnie nie pamiętam wysokości wiem tylko tyle że nadproże było delikatnie podkuwane z góry, tak samo jak boki. Miałem wymiar 110, z tym, że futrynę o wymiarze 110 trzeba wstawić w otwór i ma być jeszcze miejsce na piankę montażową... Wiecie może jaka jest największa, dopuszczalna grubość wypełnienia m/y ościeżnicą a ścianą? Gość z DREWUTu twierdził, że można i 5 cm zostawić (chciał sprzedać standardowe 90tki) ale mnie się widzi, że wtedy framuga praktycznie 'wisi' na kotwach i będzie łatwo wyważalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 30.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Gość z DREWUTu twierdził, że można i 5 cm zostawić (chciał sprzedać standardowe 90tki) ale mnie się widzi, że wtedy framuga praktycznie 'wisi' na kotwach i będzie łatwo wyważalna. Latwo wywazalne sa szyby w oknach wiec to nie ma wielkiego znaczenia jak mocne sa drzwi. Ale tak z mojego widzimisie - jesli to ma byc 5 cm NA STRONĘ - to to jest przegiecie. Wolalbym wstawic jakis stalowy ceownik niz zostawic to na piance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 30.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Mój wykonawca mi kiedyś tłumaczył co on zrobi jeżeli mu przyniose za duże lub za małe drzwi, ale go nieuważnie słuchałem i nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 To drzwi chyba były idealne skoro nic Ci nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 30.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Zaglądam na budowę wieczorami (i to nie każdego), także wiele rzeczy mnie omija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gość z DREWUTu twierdził, że można i 5 cm zostawić (chciał sprzedać standardowe 90tki) ale mnie się widzi, że wtedy framuga praktycznie 'wisi' na kotwach i będzie łatwo wyważalna. Latwo wywazalne sa szyby w oknach wiec to nie ma wielkiego znaczenia jak mocne sa drzwi. Ale tak z mojego widzimisie - jesli to ma byc 5 cm NA STRONĘ - to to jest przegiecie. Wolalbym wstawic jakis stalowy ceownik niz zostawic to na piance. też mi się tak wydaje. Szukam nadal, jeśli dysponujecie jeszcze jakimiś niewymienionymi namiarami - nie krępujcie się i zapodawajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 05.12.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Stemple budowlane o dł. 2,9-3,0 m oddam w dobre rece po atrakcyjnej cenie Wiadomosc na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 11.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Jakaś cisza nastała w Sulejówku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 11.12.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Jakaś cisza nastała w Sulejówku...? trzeba trochę odpocząć od tej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts