forum_user 14.02.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ...historia ta jest zaslyszana od osoby, ktora tez ja zaslyszala od osoby, ktora to zamieszkuje bratni Jozefin slyszeliscie o czyms takim moze? ja o nim słyszałem - ten Józefin to gdzieś za lasem ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulejow 14.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 CIĘCIE GRESU Dysponuje ktoś może namiarem na dobry zakład kamieniarski, który potrafi ładnie wyciąć twardy szkliwiony gres (wymiary 60X30).Na płytce mają być dwa cięcia tak aby powstał*kształ litery "L". Byłem już w dwóch zakładach w Sulejówku i nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 15.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam, Czy mógłby mi polecić speca od instalacji alarmowej (chodzi o dodanie kilku czujek i zaprogramowanie istniejącej instalacji)? Przy okazji, ponawiam prośbę o namiary na ekipę murarsko-tynkarską dla znajomego. Czyżby nikt z Was był na tyle zadowolony, aby polecić swoich fachowców? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.02.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Do instalacji alarmowej brałem gości z agencji ochrony. Drogo niestety. Gościa od tynków nie polecam. Gdzieś już pisałem na wątku Wawerskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A ja szukam zmyslnego elekktryka, który ma co kolweik wspólnego z ZEwbudem z Otowcka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 16.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam, Czy mógłby mi polecić speca od instalacji alarmowej (chodzi o dodanie kilku czujek i zaprogramowanie istniejącej instalacji)? Przy okazji, ponawiam prośbę o namiary na ekipę murarsko-tynkarską dla znajomego. Czyżby nikt z Was był na tyle zadowolony, aby polecić swoich fachowców? Pozdrawiam, U mnie instalację alarmowa robił Solid. Co do tynków to miałem ekipę, która jest jak najbardziej do polecenia, ale nie zajmuje sie pojedyńczymi pracami, a buduje bardziej kompleksowo. Jeżeli to jest ten przypadek to daj znać na priv'a. Macie do polecenia sensownego hydraulika? Moi zaiwiedli, narobili szkód i się poddali Moja przestroga: Nie bierzcie za żadne skarby Kielewskich z Wesołej do hydrauliki! Niedrodzy, ale partacze okropni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 16.02.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 poproszę o namiar na ekipę Co do hydraulika mogę polecić p. Kubuja 601 391 034 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 16.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Dzięki Lucky Mike! Możecie polecić jeszcze jakiegoś hydraulika? Ten nie chciał się podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 z hydraulikami jak z tynkarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 z hydraulikami jak z tynkarzami... A ci tynkarze to mieli by gdzie spać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 16.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Moja przestroga: Nie bierzcie za żadne skarby Kielewskich z Wesołej do hydrauliki! Niedrodzy, ale partacze okropni. Ufff, a było blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 z hydraulikami jak z tynkarzami... A ci tynkarze to mieli by gdzie spać??? Teraz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 z hydraulikami jak z tynkarzami... A ci tynkarze to mieli by gdzie spać??? Teraz nie To niestety nie pomogę, bo mam ale z noclegiem chłopaki są z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 z hydraulikami jak z tynkarzami... A ci tynkarze to mieli by gdzie spać??? Teraz nie To niestety nie pomogę, bo mam ale z noclegiem chłopaki są z daleka Ale ja już mam tynki To chyba Lucky Mike szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 20.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Tak, ja szukałem ekipy - dla kolegi, (który teraz pojechał na narty i nie wiem czy jest dla nichg miejsce do spania). Nawet trochę się zdziwiłem, że Kraftz za mnie odpowiada. Kraftz, kiedy się wprowadzasz? Mi brakuje już tylko malowania (kolory wybrane, ekipa umówiona), drzwi wewnętrznych (zamówione), no i ukradzionej pompy. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Kraftz, kiedy się wprowadzasz? Mi brakuje już tylko malowania (kolory wybrane, ekipa umówiona), drzwi wewnętrznych (zamówione), no i ukradzionej pompy. M. najtrudniej to chyba będzie z powrotem tę ukradzioną pompę wmontować Gratuluję tempa, mnie niestety tynki nadwyrężyły czasowo a teraz drzwi zewnętrzne się montują i montują. Mimo to jest uważam cool, przeprowadzka w połowie roku. Najważniejsze to optymistyczny termin i człowiek od razu się relaksuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 20.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Mam pytanie do osób z Sulejówka. Jakie macie studnie i jakie pompy? Słyszałem, że powiom wody jest dosyć niski, 6-7 metrów i moja pompa o wydajności 100l/min zrywa lustro wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 20.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Mam pytanie do osób z Sulejówka. Jakie macie studnie i jakie pompy? Słyszałem, że powiom wody jest dosyć niski, 6-7 metrów i moja pompa o wydajności 100l/min zrywa lustro wody u mnie kiepsko, ale u mnie to spora prowizorka ale widzialam u sasiadow taki patent: wykopali duuuza dziure zalali betonem dno, wstawili krag betonowy albo dwa i ciagnie im pompa stoi sobie na dnie tego wybetonowanego pomieszczonka, fajowo tak bylo w lecie, nie wiem co tam w srodku sie dzieje teraz, zalewa czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 21.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 U mnie proponują podobne rozwiązanie. Niestety jak postawili pompę w kotłowni, to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 22.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Tosinek Podeślij mi proszę namiary na ekipę z daleka Kolega wrócił i mówi, że może załatwić nocleg A tak przy okazji dajcie znać czy możecie polecić miejsce gdzie można kupić tanio dobrej jakości sztachety na ogrodzenie. Pozdrawiam,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts