tosinek 22.02.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Lucy Me z ekipą to prosze o postój 24 godziny bo muszę znaleść notatki z poprzedniego remontu a ja mam inne pytanieczy: - stal zbrojeniowa i prety : ~~ 400 kg - 1200 zł ; - beton B15/B25 ~ 30 m3 ( z transportem ) - 9000 ,- zł ; - koszty nie uwzględzine + robocizna - 7000 zł za stan 0 to dużo czy mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A tak przy okazji dajcie znać czy możecie polecić miejsce gdzie można kupić tanio dobrej jakości sztachety na ogrodzenie. Pozdrawiam,. Ile tych sztachet potrzebujesz? Sąsiad twierdzi że w jego okolicach w podlaskiem ma kogos kto robi w niezłej cenie ale nie chcieli wykonac mniej niż 500. Ja potrzebuję 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 23.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ja potrzebuję niewiele na odcinek około 5 metrów - na bramę, furtkę i nad skrzynki (to będzie zakładając 10 cm szerokości 2 cm odstępu misus słupki ... jakieś 40 sztuk?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 - beton B15/B25 ~ 30 m3 ( z transportem ) - 9000 ,- zł ; za beton B20 płaciłem 155/m3 (ale wrzesień 2005) u Ciebie wychodzi 300/m3 Wydaje mi się, że aż tak nie podrożał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ja potrzebuję niewiele na odcinek około 5 metrów - na bramę, furtkę i nad skrzynki (to będzie zakładając 10 cm szerokości 2 cm odstępu misus słupki ... jakieś 40 sztuk?) No to nadal będzie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A na kiedy chcecie zamawiać te sztachety? Ja będę potrzebowała na 33 m ogrodzenia ale dopiero na czerwiec/lipiec. Jesli można to poproszę na priva więcej szczegółów. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A na kiedy chcecie zamawiać te sztachety? Ja będę potrzebowała na 33 m ogrodzenia ale dopiero na czerwiec/lipiec. Jesli można to poproszę na priva więcej szczegółów. pozdrawiam Monika ja bym optował za jakimś cieplejszym czasem - kwiecień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a propos ogrodzenia - macie namiary na firmę, która sprzedaje przesła z kątowników ocynkowanych? Oprócz Centrum Ogrodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A na kiedy chcecie zamawiać te sztachety? Ja będę potrzebowała na 33 m ogrodzenia ale dopiero na czerwiec/lipiec. Jesli można to poproszę na priva więcej szczegółów. pozdrawiam Monika ja bym optował za jakimś cieplejszym czasem - kwiecień? Kwiecień, trochę wcześnie bo z budową ruszam dopiero w maju. A orientowałeś się w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A na kiedy chcecie zamawiać te sztachety? Ja będę potrzebowała na 33 m ogrodzenia ale dopiero na czerwiec/lipiec. Jesli można to poproszę na priva więcej szczegółów. pozdrawiam Monika ja bym optował za jakimś cieplejszym czasem - kwiecień? Kwiecień, trochę wcześnie bo z budową ruszam dopiero w maju. A orientowałeś się w cenie? Tak - we wrześniu: 3,5 za 1,5m szpros. Nie pamiętam z jakiego drzewa. Jak będę na budowie, popytam i wrzucę aktualną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.02.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 To czekampozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 27.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam szanowne grono Sulejówek i okolice Nie znalazłam grupy Poświętne więc się podłanczam ....tam właśnie mamy działeczke i będziemy się budować .....ale Wesoła i Sulejówek to bardzoblisko więc pozdrawiamy sąsiadów..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam szanowne grono Sulejówek i okolice Nie znalazłam grupy Poświętne więc się podłanczam ....tam właśnie mamy działeczke i będziemy się budować .....ale Wesoła i Sulejówek to bardzoblisko więc pozdrawiamy sąsiadów..... Buziaki Witamy, Poświętne jest bardzo urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 28.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 tak tak wogóle okolice tej cześci Warszawy nam się bardzo podobają .....choć słyszałam kiedyś hasło : nie budujesz się na południu Warszawy to gdzie Ty się budujesz jak nie w Piasecznie lub Jankach // // a tam tragedia zaludnione zajerzdzone i zakorkowane ...z tego co wiem ma powstać obwodnica niedaleko nas .....więc będziemy mieć super połączenia z centrum a i teraz nie jest źle ...no i te przestrzenie i lasy u NAS ..to jest to !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 28.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 tak tak wogóle okolice tej cześci Warszawy nam się bardzo podobają .....choć słyszałam kiedyś hasło : nie budujesz się na południu Warszawy to gdzie Ty się budujesz jak nie w Piasecznie lub Jankach // // a tam tragedia zaludnione zajerzdzone i zakorkowane ...z tego co wiem ma powstać obwodnica niedaleko nas .....więc będziemy mieć super połączenia z centrum a i teraz nie jest źle ...no i te przestrzenie i lasy u NAS ..to jest to !! no tak obwodnica ma powstać ale 500 metrów od mojego domu wiec nie wiem czy tak świetnie:(a z tą obwodnicą to nie wiadomo gdzie będa zjazdy i wjazdy więc ja bym sie tak nie cieszyłą z tego powodu.. tzn ja i tak sie nie ciesze bo dla mnie to dramat:( P.S. a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 28.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 lasy to sa w Józefowie, w Sulejówku to błocko, kury i kogutki potrzebuje fachowca do zrobienia instalacji wodnej, grzewczej, uzbrojenia kotlowni i żeby wyliczył grzejniki, kontaktowy był i odbierał telefon jak ja dzwonię ze sprawą kto zna i poleca takiego? jeśli nawet było już o tym to przepraszam ale to przewijanie tak długo trwa, że ośmielam się jeszcze raz zapytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 01.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no do Poświętnego to obwodnica nie dojdzie , wiec u mnie będzie ok ..niestety trzeba się z tym liczyC i nie wiadomo do końca co nas czeka za pare lat bo Warszawa wciąż pęcznieje i sie rozrasta ....tu gdzie dzisiaj jest klepisko jutro może San Francisco!)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Szukam speca od studni. Kopać nie trzeba ale unowocześnić. SPRAWA BARDZO PILNA HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 04.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ja też mam problem ze studnią i chyba już jestem zdecydowany wykopać drugą głebinową. Moja obisynka ma w tym momencie ponad 8 metrów od powierzchni do lustra wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no do Poświętnego to obwodnica nie dojdzie , wiec u mnie będzie ok ..niestety trzeba się z tym liczyC i nie wiadomo do końca co nas czeka za pare lat bo Warszawa wciąż pęcznieje i sie rozrasta ....tu gdzie dzisiaj jest klepisko jutro może San Francisco!)))))) joanna witam i przejdę do rzeczy Możesz napisać jakie są ceny ziemi w Poświętnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts