darekmatusz 05.04.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czy Ktoś z Was wie, gdzie można kupić tanio w naszej okolicy siatkę i słupki ogrodzeniowe? Byłbym wdzięczny za kontakt. PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja ostatnio składałem: - wniosek - papiery od elektryków i zakładu - kominiarz - dziennik budowy - oświadczenie kierownika/inspektora budowy - certyfikat szamba - certyfikat pieca - mapka od geodety i chyba tyle, jak mi sie coś jeszcze przypomni to dopiszę. Dzięki wielkie. Czy certyfikat szamba jest konieczny? Nic takiego nie mam Czy Ktoś z Was wie, gdzie można kupić tanio w naszej okolicy siatkę i słupki ogrodzeniowe? Kupowałem w Otwocku, 10,50 pln za mb 1,5 m wysoka. Telefon na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pytanie na śniadanie: Gdzie kupić szambo betonowe?takie gotowe. Oj z tym w zeszłym roku był kłopot. Polecane tu na forum są szamba z jednej fabryki koło Radomia, ale zamówienia mieli narok w przód. Załączam na priva listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 05.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ludzie poratujcie bo tu zaraz człowiek dostanie roztroju nerwów... Please wszelkei namiary na tartaki, nawet z daleka, PROSZE NOrmalnie wieźba nam potrzebna a tu mówi nam juz jeden tartak w seredzicach ze na 3 tydzień maja Proszę podzielcie sie namiarami.. Please jakiekolwiek.. wszystki wskazane.. zaraz wpadne w depresje Sprawa very pilna pozdrawiam Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jak znajdziesz to powiedz może razem coś zorganizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jak znajdziesz to powiedz może razem coś zorganizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monimarc 05.04.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, Właśnie odnalazłam to forum. My mamy budowę już za sobą, oczywiście w Sulejówku (no prawie ), jesteśmy na etapie końcowego wykańczania domu i pewnie pod koniec kwietnia się wprowadzimy. Więc życzę powidzenie i dużżżżżżżżżżżżżżo cierpliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 05.04.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Please wszelkei namiary na tartaki, nawet z daleka Wysłałem dwa namiary na priv. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 09.04.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Ja ostatnio składałem: - wniosek - papiery od elektryków i zakładu - kominiarz - dziennik budowy - oświadczenie kierownika/inspektora budowy - certyfikat szamba - certyfikat pieca - mapka od geodety i chyba tyle, jak mi sie coś jeszcze przypomni to dopiszę. Dzięki wielkie. Czy certyfikat szamba jest konieczny? Nic takiego nie mam Mi mówili, że jest potrzebny jako zaświadczenie, że szambo jest szczelne. Czy jest niezbęne na 100% to nie wiem. Zadzwoń do nich, czasami można pogadać z kimś kto się zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 09.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 No, to ja, chciałbym się pochwalić, że od 24 Marca juz mieszkam w swoim nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 09.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Bulgaricus wow jaki expres )) Serdecznie gratulujemy i prosimy o jakies zdjecia domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.04.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 No, to ja, chciałbym się pochwalić, że od 24 Marca juz mieszkam w swoim nowym domku Szczerze gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 a ja znam metode gdzie też można szybko wybudować nie brudząc rąk na dodatek masz nową -ekologiczną technologię -postanowiłam z Firmą isomax wybudować mój dom marzeń .Super ,bo nie musze się martwić o ogrzewanie Jak ktoś chce podyskutować to zapraszam na gg lub priva. W Sulejówku tą technologią będzie budowana przychodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 a ja znam metode gdzie też można szybko wybudować nie brudząc rąk na dodatek masz nową -ekologiczną technologię -postanowiłam z Firmą isomax wybudować mój dom marzeń .Super ,bo nie musze się martwić o ogrzewanie Jak ktoś chce podyskutować to zapraszam na gg lub priva. W Sulejówku tą technologią będzie budowana przychodnia. A ile to Cię wyniesie? I jaki masz metraż domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.04.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 metraż domu to 121m2 użytkowej i 170,6m2 całkowitej.Więcej możesz poczytac tutaj : http://www.muratorplus.pl/17302_27597.htm http://www.isomax.com.pl/index.php?id=50 ile mnie to wyniesie , bede robic wycene pod moj dom ale w granicach budowy domu metoda tradycyjna przez Firme budowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 11.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Czy Ktoś z Was wie, gdzie można kupić tanio w naszej okolicy siatkę i słupki ogrodzeniowe? Byłbym wdzięczny za kontakt. Pozdrowienia Darek M. Hej Darku, Ja brałem z centrumogrodzen.com.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 11.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Czy Ktoś z Was wie, gdzie można kupić tanio w naszej okolicy siatkę i słupki ogrodzeniowe? Byłbym wdzięczny za kontakt. Pozdrowienia Darek M. Hej Darku, Ja brałem z centrumogrodzen.com.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 11.04.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Czy Ktoś z Was wie, gdzie można kupić tanio w naszej okolicy siatkę i słupki ogrodzeniowe? Byłbym wdzięczny za kontakt. Pozdrowienia Darek M. Hej Darku, Ja brałem z centrumogrodzen.com.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 12.04.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 No, to ja, chciałbym się pochwalić, że od 24 Marca juz mieszkam w swoim nowym domku gratulacje!!!! a ja mam juz okna i drzwi! i koncza sie tynki gipsowe http://www.irmusia.photosite.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Monieq czy mogłabyś przesłać mi na priwa jakieś informacje o firmie, w której kupowałaś okna? pozdr. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts