markiz 24.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Chętnie zabiorę z placu budowy/odkupię słup do tymczasowego przyłącza energetycznego. Może komuś jakimś cudem została jedna niewykorzystana krokwia z budowy ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 24.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 I ja też się podłanczam : szukam takiego słupa co to ma elektryk na nim mi prowizorke budowlaną zrobic ,,, przy okazji zna ktoś fajnego Pana od elektryki i podłączenia tego prądu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 I ja też się podłanczam : szukam takiego słupa co to ma elektryk na nim mi prowizorke budowlaną zrobic ,,, przy okazji zna ktoś fajnego Pana od elektryki i podłączenia tego prądu ?? ja znam niefajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ok, a jak Ci obrobili styropian na dole? Narożnik aluminiowy? Bo ta listwa startowa ma taki okapnik, żeby woda nie spływała na cokół. No i w końcu mam narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 26.07.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Jak w temacie. Jakas niwelacja górek, kostka, rozplanowanie calosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 A nie zostało komuś 40 stempli 3 metrowych? PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 30.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 prosze napiszcie jakie macie szamba, gdzie kupowaliscie, jesli mozna wiedziec jaki to byl koszt i jaka macie opinie co do instalacji i firmy, ktora Was obslugiwala pozdrawiam monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Szanowni Forumowicze, koszmar mnie dopadł, dachówki ceramicznej brak. Możecie pomóc gdzie mogę kupić dachówkę i nie czekać na nią sto dni, i żeby mi jeszcze ktoś ją ułożył????????http://www.ambit.gda.pl/ambit-pokrycia-dachowe-foto/ambit-pokrycia-dachowe-euronit_3.jpg I co ja biedna mam zrobić????????? Byle by grafitowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć, Czy ktoś korzystał z usług cieśli p.Tadeusza Rogali? Jeśli tak bardzo proszę o opinie. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 07.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam. Właśnie zostaliśmy wyrolowani przez czwartego dekarza Namiary na piątego mile widziane. Qdłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 07.08.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Mile widziane na odkupienie jakies płyty na wjazd betonowe albo jakas stara brama na prowizorkę wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 08.08.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam. Właśnie zostaliśmy wyrolowani przez czwartego dekarza Namiary na piątego mile widziane. Qdłaty Podpinam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 09.08.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Poszukuje kogoś do prac ziemnych. Będę wdzięczny za wszelkie namiary. PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 09.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Poszukuje kogoś do prac ziemnych. Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Pozdrawiam Robert Mar-Kop z Cisia. Posiada wszystkie najpotrzebniejsze sprzęty. Tel. 603 924 645 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 29.08.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Nie wiem czy ktoś buduje w Żurawce ( Starej), ale mam pytanie - jak się tam przedstawia sprawa z melioracją? Czekam na odpowiedź z Otwocka a pozwolenie już prawie odebrane - jestem cała w nerwach czy nie bedzie trzeba przesuwac umiejscowienia domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 31.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A byliscie osobiscie?Nam Pan jak zanieśliśmy wniosek o wrysowanie sączków na działce od razu pokazał mapę i mogliśmy zobaczyć czy budowa koliduje z melioracją czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 01.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam Sasiadow!Szukam sprawdzonego kierownika/inspektora budowy z Sulejowka lub okolic. Bedziemy budowac w Dlugiej Koscielnej. pozdrawiamDarek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 02.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam! Poszukuję właściciela dachu pokrytego blachodachówką Lindab najchętniej niskoprofilowego LPAL ale wysoki też może być. Chcaiłbym porozmawiać o doświadczeniach i obejrzeć dach co ze dwie wiosny już przeżył. ps mam do odsprzedaży w dobrej cenie belki pod terrivę mam 33szt o długości 4,20 m oraz 12 szt o długości 4.80 m PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 03.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 A byliscie osobiscie? Nam Pan jak zanieśliśmy wniosek o wrysowanie sączków na działce od razu pokazał mapę i mogliśmy zobaczyć czy budowa koliduje z melioracją czy nie. I problem w tym, że nie. Z urzędu zadzwonili do architekt nie do nas i to ona pojechała do Otwocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 03.09.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nie wiem czy ktoś buduje w Żurawce ( Starej), ale mam pytanie - jak się tam przedstawia sprawa z melioracją? Czekam na odpowiedź z Otwocka a pozwolenie już prawie odebrane - jestem cała w nerwach czy nie bedzie trzeba przesuwac umiejscowienia domu. W moim przypadku melioracja w Otwocku naniosła sączki na zaniesionym do nich ksero mapy i jeden z nich pokrywał się z projektem mojego domu. Pojechałem więc do kierownika melioracji i napisałem oświadczenie, w którym zobowiązałem się do utrzymania sieci melioracyjnej na mojej działce i do jej ewentualnej naprawy itd. Po czym kierownik wbił mi na projekcie zagospodarowania działki pieczątkę z uzgodnieniem. Pozwolenie dostałem, a sączka nie znalazłem... Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts