mmartaf 07.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam Sasiadow! Szukam sprawdzonego kierownika/inspektora budowy z Sulejowka lub okolic. Bedziemy budowac w Dlugiej Koscielnej. pozdrawiam Darek [email protected] Dariusz Osipiak 602325088 Ja kozystam z jego usług i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 08.09.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Uwaga na tego człowiekaZakład Usługowy Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny Stanisław Zbigniew Pieńkowski Puznówka 164A 08-440 Pilawa "Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki. Nie dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.09.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Uwaga na tego człowieka Zakład Usługowy Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny Stanisław Zbigniew Pieńkowski Puznówka 164A 08-440 Pilawa "Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki. Nie dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potwierdzam w 100 %. U mnie rozgrzebał strop, kasę wziął i zniknął. Prawdopodobnie znalazł innego inwestora, z którego wydoi kasę i pójdzie dalej. Omijajcie z daleka Stanisława Zbigniewa Pieńkowskiego. To najzwyklejszy OSZUST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dysoft 13.09.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam sąsiadów, zamieszkaliśmy już w końcu w rejonie Berlinga i Czynu Społecznego - ul. Wenecka.Co ciekawe, koło nas eksplodują budowy jak grzyby po deszczu.Ale jest i ciemna strona: nasz bezpośredni sąsiad wystawił fundament "wysmołowany" do poziomu prawie 1m ponad naszym poziomem ogródka i w najlepsze szykuje się do zasypania tego ziemią. Czy jest jakaś metoda żeby go powstrzymać ? (rozmowy nie skutkują)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam sąsiadów, zamieszkaliśmy już w końcu w rejonie Berlinga i Czynu Społecznego - ul. Wenecka. Co ciekawe, koło nas eksplodują budowy jak grzyby po deszczu. Ale jest i ciemna strona: nasz bezpośredni sąsiad wystawił fundament "wysmołowany" do poziomu prawie 1m ponad naszym poziomem ogródka i w najlepsze szykuje się do zasypania tego ziemią. Czy jest jakaś metoda żeby go powstrzymać ? (rozmowy nie skutkują)... wg mojej wiedzy są ograniczenia w podwyższaniu terenu - nie umiem podać źródeł, ale w Gminie pewnie będą wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 17.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja ostrzegam przed braniem do jakichkolwiek, nawet prostych robót, niejakiego Tomasza J. mieszkańca Sulejówka u mnie miał rozplantowac ziemię - prosta robotamimo wielkokrotnych próśb o to, żeby uważał na elewację, pobrudził a potem zrobił nawet dziurę w tynku - taczką kompletnie bezmyślny jełop niestety jak brać robola, to trzeba nad nim stac z pałą i za przeproszeniem na........ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 19.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 cześć, Czy macie może namiary na kogoś z samochodem, na który można by było zapakować trochę desek do szalowania?Niektóre są dość długie, tak do 9 m. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 23.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Odebraliśmy pozwolenie na budowę - po ciężkich bojach.Mam pytanie odnośnie ogrodzenia. Z dwóch stron mamy drogę - działka narożna - zglaszaliście w urzędzie chęć budowy ogrodzenia i czy czekaliście te 30 dni? Możecie kogoś polecić do wykonania ogrodzenia oraz projektu przyłącza do działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 23.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ja mam działkę jedną stroną od drogi zgłosiłam do gminy budowę ogrodzenia(szkic narysowałam sama) ale na razie go jeszcze nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Kochani polećcie mi prosze jakieś ekipy do ocieplania domu bo nie wiem gdzie ich kompletnie szukać Tylko oczywiście proszę sprawdzonych i poleconych... Poza tym w rozsądnej cenie!!! Ile teraz ocieplanie kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ja płaciłem 40 pln/m2, lipiec. Ekipa z Radomia, namiar posyłam na priva. Kochani polećcie mi prosze jakieś ekipy do ocieplania domu bo nie wiem gdzie ich kompletnie szukać Tylko oczywiście proszę sprawdzonych i poleconych... Poza tym w rozsądnej cenie!!! Ile teraz ocieplanie kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.10.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ja płaciłem 40 pln/m2, lipiec. Ekipa z Radomia, namiar posyłam na priva. Kochani polećcie mi prosze jakieś ekipy do ocieplania domu bo nie wiem gdzie ich kompletnie szukać Tylko oczywiście proszę sprawdzonych i poleconych... Poza tym w rozsądnej cenie!!! Ile teraz ocieplanie kosztuje?? Ojejka ale to chyba z położeniem tynku no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 tak, z tynkiem ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 BTW, Pozostało mi ponad 2m3 styropianu 14cm (FS-15 fasada), niefrezowany. Jeśli ktoś by miał ochotę wziąć oczywiście w atrakcyjnej cenie - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 25.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam, mam do odsprzedania drewniany barak na czas budowy o wymiarach 3x5 m z szerokimi drzwiami pozwalajacymi na zamykanie tam pokaznych rozmiarow betoniarki, dach opapowany jednospadowy. Zainteresowanych prosze o kontakt na gg 1754747 Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 27.10.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ja jestem zainteresowana tym "barakiem" jaki ? za ile i dlaczego tak drogo hihi:) a tak poważnie wysłałam meila na priv z prosbą o zdjęcia albo opis .Jak to można przewieźc i jak to zamontowac na działce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 04.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam SZUKAM STUDNIARZA Z NASZYCH OKOLIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 04.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja jestem zainteresowana tym "barakiem" jaki ? za ile i dlaczego tak drogo hihi:) a tak poważnie wysłałam meila na priv z prosbą o zdjęcia albo opis . Jak to można przewieźc i jak to zamontowac na działce ? Asia, a jak ten Twoj Isomax? Uda sie toto zbudowac czy juz calkiem odpuscilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Sąsiedzi nie macie kogoś do prostych prac, z cyklu wyzbierania liści, omiecenia podwórza? Pilne, mamy jednego Wojtka, dobry póki kasy na wódkę nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts