Essa 12.02.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czesc Gdzie kupowaliscie piasek kwarcowy do tynkow? Po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 12.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Gdzie i jakie kupuje się bramy garażowe w Sulejówku badź okolicach? Ja obstawiam na razie: * Normstahl - firma Kaspol w Starej Milosnie http://kaspol.pl/ * Krispol - przedstawiciel jest z Zabkach, jadac od kosciola w strone Warszawy, to zaraz za torami w prawo, * hormann - firma Dorma, chyba w zielonce albo okolicach - jeszcze nie bylam Nie obstawiam: wisniowski, Cetelem???, w kazdym razie w Sulejowku na Dworcowej/Legionow. Pozdr. a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Gdzie i jakie kupuje się bramy garażowe w Sulejówku badź okolicach? Ja obstawiam na razie: * Normstahl - firma Kaspol w Starej Milosnie http://kaspol.pl/ * Krispol - przedstawiciel jest z Zabkach, jadac od kosciola w strone Warszawy, to zaraz za torami w prawo, * hormann - firma Dorma, chyba w zielonce albo okolicach - jeszcze nie bylam Nie obstawiam: wisniowski, Cetelem???, w kazdym razie w Sulejowku na Dworcowej/Legionow. Pozdr. a. Ja kupowałem Krispol, w Ząbkach w tym właśnie zakładzie. Co do jakości nie mam zastrzeżeń - przyszli, zamontowali, poszli. Bez uwag czyli chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 13.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Czesc Gdzie kupowaliscie piasek kwarcowy do tynkow? Po ile? Ja kupowałem gdzieś na Płochocińskiej w Wawie, tel. 604803729, płaciłem ok 250zł za tone (kupiłem 1,5 tony) plus transport do Sulejówka. Ceny z wiosny 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 15.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 WitamPotrzebny mi jest kontakt do kominiarza z Sulejówka. Czy posiadacie może namiary ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozimek 15.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Czy ma ktoś może kontakt do osób wykonujacych ogrodzenie z klinkieru ?Dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 18.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam(y), Chiałam nas przedstawić ... Jesteśmy z Sulejówka i będziemy się budować w Sulejówku - w okolicach Czynu Społecznego (ale pewnie czynem społecznym ta budowa nie będzie ). Narazie jesteśmy na etapie podziału działki, a ja już myśle na jaki kolor sypialnię pomalować Nie liczę, że obejdzie się bez niespodzianek, ale mam nadzieję, że zapał nam nie opadnie Nasza chałupka jest z założenia energooszczędna i tutaj pierwsze pytanie ... czy KTOŚ ma projekt energooszczędny lub zna KTOSIA kto tak owy domek stawia/ postawił ? A może jest tu w okolicy forum na temat energooszczędności - a jeszcze do niego nie dotarłam - hmm ? Trzymam kciuki za WAS i za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl_78 06.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam,W połowie kwietnia rozpoczynamy budowę domu w Sulejówku i w związku z tym musimy nabyć barak/przyczepe... cokolwiek w czym będzie mogła mieszkac ekipa budowlana. Może macie coś do odsprzedania? Pozdrawiam,Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 07.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No i się zaczeła. Budowa oczywiście. Miejmy nadzieję, że będzie szla bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 09.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Prosze o namiar na dobra ekipe do stanu surowego.Fundament jest juz gotowy .Ekipa gorali ktora miala dalej budowac zrezygnowala bo maja duzo roboty blizej domu.Budowa w systemie Solbet (na kleju)domek maly,Budowa kolo sulejowka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 09.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Prosze o namiar na dobra ekipe do stanu surowego.Fundament jest juz gotowy . Ekipa gorali ktora miala dalej budowac zrezygnowala bo maja duzo roboty blizej domu.Budowa w systemie Solbet (na kleju)domek maly,Budowa kolo sulejowka. Pozdrawiam. Wysylalem namiary na moja ekipe na priv. Wiem ze maja jeszcze wolne terminy w sierpniu. Pozdr Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 12.03.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Prosze o namiar na dobra ekipe do stanu surowego.Fundament jest juz gotowy . Ekipa gorali ktora miala dalej budowac zrezygnowala bo maja duzo roboty blizej domu.Budowa w systemie Solbet (na kleju)domek maly,Budowa kolo sulejowka. Pozdrawiam. Wysylalem namiary na moja ekipe na priv. Wiem ze maja jeszcze wolne terminy w sierpniu. Pozdr Darek M. Panie Darku wyslalem pare pytan na priva.Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 12.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam budowniczych z Sulejówka. zaczynam budowę w okolicach Czynu i Przejazd w kwietniu i szukam .... ...kibelka dla ekipy bud. - czy ktos z Was ma na zbyciu takowy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 13.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam, ja też planuję wkrótce rozpoczęcie budowy w Sulejówku (okolica Armii Krajowej). Czy ktoś może polecić kogoś do robót ziemnych (zdjęcie humusu), ile to może kosztować za 250m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 14.03.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam budowniczych z Sulejówka. zaczynam budowę w okolicach Czynu i Przejazd w kwietniu i szukam .... ...kibelka dla ekipy bud. - czy ktos z Was ma na zbyciu takowy? pozdrawiam WC drewniane -kibelek - stoją takowe na trasie z wołomin do warszawy przez ząbki jadąc po prawej stronie zaraz początek ząbek za rondem , maja tam wieźbę i własnie takie fajne kibelki wyższa półka 700 zł a niższa półka czyli bez lakieru itp za 300 zł sami też tam kupowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 16.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 dzięki już załatwiłem WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 w temacie zasilania placu budowy... Czy może ktoś polecić solidnego elektryka do wykonania prowizorycznego zasilania placu budowy? (przyłączenie oczywiście w ZEW-T Otwock) Mogę CI polecić Pana MARKA Mińsk.MAz ale rejon Otwock też robi jeśli nie za daleko .. musisz po prostu zapytać go i podać adres działki ... Dobrzyński Marek : 514 244 332 ( mi robił prowizorkę i doradził i było ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.03.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 DOBREGO GEODETĘ _ chętnie namiar zapiszę ! - by dał radę po świętach wytyczyć budynek pod ławy -by nie był za drogi -by solidny Mam kogoś ale ten ktoś może nawalić mi z terminem więc szukam , będę zobowiązania i wdzięczna dźwięczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 17.03.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 DOBREGO GEODETĘ _ chętnie namiar zapiszę ! - by dał radę po świętach wytyczyć budynek pod ławy -by nie był za drogi -by solidny Mam kogoś ale ten ktoś może nawalić mi z terminem więc szukam , będę zobowiązania i wdzięczna dźwięczna :) Wysłałem namiary w prywatnej wiadomości. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Darku buźka i dzięki za chęci ale on nie robi poza MIŃSKIEM MAZOWIECKIM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts