iws 17.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 DOBREGO GEODETĘ _ chętnie namiar zapiszę ! - by dał radę po świętach wytyczyć budynek pod ławy -by nie był za drogi -by solidny Mam kogoś ale ten ktoś może nawalić mi z terminem więc szukam , będę zobowiązania i wdzięczna dźwięczna :) Wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuko 17.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czesc ! Zamierzamy wkrotce ruszyc z budowa w Sulejowku (ul. Czynu spolecznego) - projekt Dandys z Domeny. Jestesmy aktualnie na etapie zalatwiania przylaczy (prosba o namiary na sprawdzonych fachowcow od przyl. wodnego). Poszukujemy takze geodety iws czy moglabys podzielic sie namiarami, ktore wyslalas do joannaj75 (z gory dziekuje). Mam prosbe rowniez o namiary na kogos od robot ziemnych (usuniecie humusu). Na razie same prosby, ale pewnie wkrotce tez uda mi sie w czyms pomoc Pozdrawiam, Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 18.03.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wiesz Juko- bardzo ładny ten projekt. Sami również się nad nim swego czasu zastanawialiśmy.Jedynym mankamentem - oczywiście naszym zdaniem, są schody w dużym pokoju. Ale to już jest rzecz gustu. Po dłuższej przerwie ja też witam Sąsiadów.Zamierzamy zacząć (mam nadzieję) w maju na Kościuszki w Sulejówku.Projekt Ofelia z Archipelagu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 18.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Poszukujemy takze geodety iws czy moglabys podzielic sie namiarami, ktore wyslalas do joannaj75 (z gory dziekuje). Prv - mam nadzieję, że się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuko 19.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 iws: dzięki serdeczne za namiary. aga_m6: ja sobie wyobrażam, że ładnie wykończone schody w salonie będą stanowić element ozdobny (ciekawe czy rzeczywistość bardzo brutalnie sprostuje te moje wyobrażenia ) pozdr. lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 19.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 co do tej geodetki to już mam inne zdanie ale trudno maż wpłacił zaliczkę ona bierze wcale nie mało z tego co sprawdzałam to inni wzieli by mniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 co do tej geodetki to już mam inne zdanie ale trudno maż wpłacił zaliczkę ona bierze wcale nie mało z tego co sprawdzałam to inni wzieli by mniej ... ))) odbijesz sobie przy innych zleceniach geodezyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 19.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ESsunia spokojnie właśnie robię analizę najtańszego piasku do fundamentów w okolicy ....bo trochę to tego nam potrzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Do forumowiczow z dluzszym stazem mam pytanie dotyczace komfortu uzytkowania bram garazowych - jakie bramy Wam sie sprawdzily, nie psuja sie, maja porzadny serwis gwarancyjny i pogwarancyjny.Chodzi o doswiadczenia co najmniej kilkuletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 19.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 co do tej geodetki to już mam inne zdanie ale trudno maż wpłacił zaliczkę ona bierze wcale nie mało z tego co sprawdzałam to inni wzieli by mniej ... Ja nie wpłacałam zaliczki - rozliczenie nastąpiło dopiero po zakończonej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 20.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 yuko: pewnie masz rację z tymi schodami, ale ja należę do tych bardzo praktycznych osób Ponieważ mam już dwoje potomstwa, wyobrażam sobie tylko jak trochę podrośną i będą znajomych spraszać do domu. I aby przejść do swoich pokoi za każdym razem będą musieli przejść przez salon. Może wyda się to śmieszne, ale to tylko moje widzi mi się Faktycznie - pięknie wykończone schody mogą być jednym z ciekawszych elementów aranżacji wnętrza. aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuko 21.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 aga_m6: no właśnie, często to co ładne okazuje się mało praktyczne. Chociaż biuro, od którego kupiliśmy projekt posiadało także wersję z zabudowanymi schodami i poprzez odpowiednie ustawienie ścianek całkowicie wydzieloną częścią parterową od poddasza. Takie rozwiązanie polecane było właśnie dla rodzin z dorosłymi dzieciakami. Proszę podzielcie się namiarami na jakiegoś koparkowego - potrzebuję do usunięcia humusu Pogodnych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 25.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 --> yukokoparko-spycharka 501 30 60 40pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 25.03.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ile bierze ten kparkowy ??? mam jeszcze pytanie a propos fundamentow, jaki dawaliście styropian ?? aqua? zwykły FS100 twardość ? czy inny ? i gdzie kupować najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuko 26.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzięki za namiar. Mi ten pan 'koparkowy' zaproponował 120 PLN/h - jak myślicie czy to rozsądna cena ?Wydaje mi się trochę dużo.Albo inaczej: ile czasu może zająć usunięcie humusu z pow. ok. 200 m^2 ? - działka płaska, bez żadnych przeszkód itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 26.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 średnio drogo - za 200 m2 to masz jakieś 4-5 h zależy od pogody dużo i jak mięki teren u mnie wyszło 100m2 i płaciłam 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 30.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam pytanie ankietowe, poniewaz usilnie namawiam kolezanke z bardzo dobrymi kwalifikacjami do zalozenia zlobka w naszej okolicy. Czy ktos z Was bylby czyms takim zainteresowany. Prosze o info na priva. Zbieram osoby wstepnie chetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl_78 30.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam, Czy może jednak ktoś ma barak/barakowóz/przyczepę cokolwiek w czym moga mieszkać a raczej spać ludzie? Pozdrawiam,Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 31.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ...właśnie .. ja się dołączam SZUKAM GARAŻU ALBO WIATY .. na materiały i sprzęty .. .bo mieszkanko dla ekipy już stoi ale przydałby się garaż używany bo na 1500 mi troszkę szkoda kasy .....może ktoś ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 31.03.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam, czy może ktoś z Was ma kuchnię z salonu ARCON na Dworcowej. A może słyszeliście jakieś opinie. Czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts