KaMaL 06.06.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam, Sprawdzona ekipa budowlańców pilnie poszukiwana ! Prosze o namiary ... i również przed kim zdecydowanie przestrzegacie ? na kiedy?? nasi na jesień mają (chyba) wolne terminy... Na przyszły rok. Jak dobrze pójdzie to może płytę wylejemy pod koniec tego roku, ale więcej raczej sie nie uda... oczywiście wszystko zależy od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marand10 06.06.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam przyszłych sasiadów Przebrnąłem (o rany w końcu) przez ten cały kocioł aby zacząć budowę i mam nadzieje w przyszłym tygodniu odebrać pozwolenie , jeśli poczta nie zawiedzie (zwroty) Mam do Was w związku z tym prośbę czy ktoś ma lub może podpowiedzieć gdzie można kupiś jakąś kanciape dla ekipy od st.surowego. Z góry wielkie dziek.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 08.06.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam przyszłych sasiadów Przebrnąłem (o rany w końcu) przez ten cały kocioł aby zacząć budowę i mam nadzieje w przyszłym tygodniu odebrać pozwolenie , jeśli poczta nie zawiedzie (zwroty) Mam do Was w związku z tym prośbę czy ktoś ma lub może podpowiedzieć gdzie można kupiś jakąś kanciape dla ekipy od st.surowego. Z góry wielkie dziek.i ja kupiłem blaszany garaż za 1650 zł (blacha cienka ale na budowę się nada), możesz szukać w internecie przyczep kempingowych - może trafisz jakąś okazję (wypożyczenie takiej trochę za drogie)... gdzie bedziesz budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 12.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 mala_lenka dziękuję za namiary na ekipę. Dokłądne rozmowy będą w przyszłym tygodniu. Dam znać jak będziemy po ... Pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 13.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Poszukuję ekipy do tynków na ten rok : ???? Proszę Was o namiary jakieś :) Tynki cementowo-wapienne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 18.06.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 czy ktoś zwalnia może (koniec budowy) ekipę około sierpnia?wszystko wskazuje na to, że uda się dostać pozwolenie na budowę właśnie wtedy - i czasu byłoby jeszcze na wybudowanie s.surowego (moze zamknietego) - wczesniej nie rezerwowalem ekipy bo nie wiedzielismy czy i kiedy sie wyrobimy z formalnosciami miejsce budowy Sulejówek k./warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 18.06.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 zbieram info jak na chwilę obecną firmy budujące się cenią,tj. ile za fundamenty,ile za stan surowy otw. i zamkniety itd.będzie to dom około 130m2 uzytkowej (po podniesieniu scianki kolankowej) prosba jesli ktos ma w miare aktualne dane najlepiej oczywiscie ceny nasze tj. podwarszawskie ( czyli warszawskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 18.06.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 nam Pan wczoraj na 40 tys 146 m2 wycenił stan surowy otwary. Nie powiem ile konkretne za poszczególne etapy bo mamy narazie tylko projekt pokazowy (mało szczegółowy). Bardziej chodzilo nam o zaklepanie terminu tez planujemu na koniec roku zacząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 18.06.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam, czy ktoś może polecić firmę mającą dobrą cenę na dachówkę z okolic Sulejówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 18.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam chciałbym zapytać czy Ktoś z Was mógłby polecić: 1) szklarza z naszych okolic - wykonanie i wstawienie dużego lustra w łazience 2) fachowca do wykonania/zakupu poręczy metalowej do schodów wewnętrznych Będę wdzięczny za namiary. Pozdr Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 18.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 zbieram info jak na chwilę obecną firmy budujące się cenią, tj. ile za fundamenty, ile za stan surowy otw. i zamkniety itd. prosba jesli ktos ma w miare aktualne dane najlepiej oczywiscie ceny nasze tj. podwarszawskie ( czyli warszawskie) cena 40 tys. z więżbą dachową to dobra cena (według mnie) powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 19.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam, czy ktoś może polecić firmę mającą dobrą cenę na dachówkę z okolic Sulejówka? Jakiej dachówki szukasz ceramika czy cementowa ? bo to różnica Euronit cementowa - właśnie robię sobie wycenę Nelskamp -ceramika Mam dwa dobre namiary na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 19.06.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam, czy ktoś może polecić firmę mającą dobrą cenę na dachówkę z okolic Sulejówka? Jakiej dachówki szukasz ceramika czy cementowa ? bo to różnica Euronit cementowa - właśnie robię sobie wycenę Nelskamp -ceramika Mam dwa dobre namiary na zakup Cześć, cementowej lub ceramicznej, ale z naciskiem na ceramiczną. Dach 300m, może połączymy siły i będzie lepszy punkt do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 19.06.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja raczej wybiorę Euronit , wyszła mi różnica w cenie 5 tys , namiary posłałam Ci już na priva, na moje hasło powinieneś dostać ofertę "bardzo owszem :)" z orynnowaniem poproś...jeśli byś też zdecydował się na Euronit to można zamówienie połączyć....chyba że ja się jednak rozmyślę na ceramiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 wklejam post Matraszy, błędnie umieszczony poza wątkiem oraz linka do tematu przeniesionego Bardzo Was proszę polećcie mi MALARZY NA JUŻ !!!! do wnętrz, bo oszaleję, stoję w miejscu z robotami i stoję, sama nie mam na to ani siły, ani czasu, a tu zaraz mi meble do kuchni przywożą.... a zresztą przeprowadzać się muszę i koniec Liczę na Was >>> http://forum.muratordom.pl/malarzy-pilnie-poszukuje-do-wymalowania-domu-w-sulejowku,t134000.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 20.06.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ponury, dziękuję nie wiem jak to się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 21.06.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 zbieram info jak na chwilę obecną firmy budujące się cenią, tj. ile za fundamenty, ile za stan surowy otw. i zamkniety itd. będzie to dom około 130m2 uzytkowej (po podniesieniu scianki kolankowej) prosba jesli ktos ma w miare aktualne dane najlepiej oczywiscie ceny nasze tj. podwarszawskie ( czyli warszawskie) Mamy kolejne dwie wyceny. Stan surowy otwarty, wieźba z pełnym deskowanie i papą za 25 tys i 55 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 22.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam, sąsiedzi możecie mnie wspomóc namiarami na wykonawców więźby i pokrycia dachu dachówką? na wrzesień? i drugie pytanie - jak to jest z braniem faktur VAT i późniejszym odliczaniem podatku - czy może lepiej (w miarę możliwości) kupować bez faktury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 23.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Znalazłam ekipe do tynków wew. z materiałem 26 Zł /m2Ile wy płaciliście lub będziecie teraz lub na jesieni ? Czy to dużo czy szukać coś taniej , a wiem że robią czysto i solidnie.Bez materiału byoby 20 zł za metr ale chyba na materiale dużo nie wydzodzi różnicy , bo ile może kosztować taki materiał na dom ? 3 tys ? a tak sobie dobiorą co chcą żeby jakość wykonania utrzymać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marand10 23.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Poszukuję do odkupienia garaz blaszany na budowe, ewentualnie jakieś namiary na sprzedajacych na przyszły tydzień dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts